2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال نیست مثلا ۲سال نیست ولی برج ۲سال دیگه میتونه باشه یا تاریخ ۱۲ام یا ۲۲ام و اینجوری

نه عزیز من وقتی شما فراموش کنی اونم فراموش می کنی دلیل نداره که بخواد فراموش کنه بعضی وقتا این فاصله ها لازمه

نه عزیز من اصلا دلسرد نمی شه این دید خودته که داری این جوری فکر می کنی گفتم یک تا دو یا چهار بعده زمانی نوسان داره به خاطر اخلاق و رفتاراش گفتم چون اخلاق و رفتارهاش خاص

ببین عزیز من گفتم یک تا دو یا چهار وعده زمانی یه مقدار نوسان داره حتی گفتم ممکنه دیر وز زود بشه گفتم نهایت آخرش چهار وعد ست حتی ممکنه به زودی هم باشه سعی کن رهاش کنی هرچی بهش فکر کنی اون ازت بیشتر دور میشه و دیرتر به سمتت میاد

ولی ممکنه توی راه و مسیر باشه یه دیدار داشته باشین 

ی راه و مسیر ممکنه حالا تو محل کاری حالا ممکنه تو محل تحصیلت ممکنه حتی به طور اتفاقی باهاش دیدار داشته باشی مسافرت رو نگفتم گفتم یه دیدار کوتاه

اهان نمیدونم من چند باری گرفت ۹۰ درصد اتفاق افتاد

گفت ی شهر سرمایه گذاری میکنید ورشکست میشید دقیق شدو ی چیز دیگه که این خیلی شخصیه نمیشه بگمش.این دوتا اتفاق افتاد .ولی صاحب فرزند نه