2777
2789

من چونم کوچیکه و فک پایینم رو عقب رفته نشون میده دوست دارم چونم برجسته باشه،چون نیمرخمم خوب نیست

خیلی ها عمل فک انجام دادن اما هم هزینش بالاست هم عمل سنگینیه

حالا کی ژل یا چربی تزریق کرده؟ چجوریه ماندگاریش؟

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل و اینا نهایت ی سال جوابه باز میره تازه حداقل ۴سی سی میخواد میشه دوتومن خیلی میشه ک 

اره زیاده..

خب عمل چنده؟ از عمل بینی سختتر نیست؟

میشه یه کم توضیح بدین؟ خودت انجام دادی؟

من نه چونم مشکل نداره ولی دوستام کردن خود چونرو برش میدن میارن جلو بدون اینکه پروتز خارجی بذارن ی هفته ای هم اوکی میشه

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
ژل و اینا نهایت ی سال جوابه باز میره تازه حداقل ۴سی سی میخواد میشه دوتومن خیلی میشه ک 

عزیزم منم میخوام زاویه سازی صورت انجام بدم چجوریه سخته ? شما انجام دادید تا حالا 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
عزیزم منم میخوام زاویه سازی صورت انجام بدم چجوریه سخته ? شما انجام دادید تا حالا 

من تا حالا تو صورت تزریق نداشتم عزیزم ققط لب رو دوبار کلاژن زدم ی سی سی 

ولی خووب میشه دگ چیز پر ریسکی نیس خیلیا اطرافم انجام دادن ولی خب میگم زیر یکسال میره هربار دو و خورده ای میدن دگ 

من تا حالا تو صورت تزریق نداشتم عزیزم ققط لب رو دوبار کلاژن زدم ی سی سی  ولی خووب میشه دگ چیز ...

آره دیگه ژل ماندگاريش کمه هزینه اش بالا میشه ولی من از خود تزريقه میترسم کلا آدم ترسویی ام 😥

آره دیگه ژل ماندگاريش کمه هزینه اش بالا میشه ولی من از خود تزريقه میترسم کلا آدم ترسویی ام 😥

تزریقش ک من تو لب کردم اصلااا درد نداره ی امپول بی حسی و تماام 

اووو تزریق ترس و‌ درد نداره بی حسی دندون میزنن اصلا هیچی نمیفهمی

تزریقش ک من تو لب کردم اصلااا درد نداره ی امپول بی حسی و تماام

مرسی عزیزم جواب دادی پس حتما انجام میدم 😚😚😚