2777
2789
عنوان

کارمند بانکم ولی میخام دیگه کار نکنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4360 بازدید | 237 پست

کارت اشتباهه. پسرت بالاخره بزرگ میشه و خودت میمونی و بیکاری. تو خونه نشستن برا کسی که شاغل بوده واقعا وحشتناکه من تو بارداریم ک مجبور شدم نرم سر کار واقعا اذیت شدم. جای خونه نشینی برو مشاور کودک راهنماییت کنه چطور مشکل بچت رو حل کنی. این همه مادر شاغل همه بچه هاشون مشکل دارن؟ 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصمیم سختیه ولی کار داشته باشی امکانات رفاهی پسرت هم بیشتر میشه کار بانک که کل روز نیس  از طرفی ...

من دفتر مرکزی هستم تا 5 عصر سرکارم

میتونم پسرمم بزرگتر شد پاره وقت کار کنم با همسرم

چون اون دنبال شروع کار دومه که راه بندازه

۱۰۰ درصد کار اشتباهیه

۱۰۰ درصد کار اشتباهیه

۱۰۰ درصد کار اشتباهیه

پسرت بزرگ میشه و  میره و تو استقلالت رو برای همیشه از دست میدی. زندگی که فقط خونه و ماشین ایده ال نیست. تازه دو سه سال دیگه مدرسه بره که خیی چیزا درست میشه. مرحله اضطراب جدایی رو همه بچه ها دارن. ما هم مادرامون دوشیفت کار کردن هیچیو‌ن نشد. فقط یاد گرفتیم خودمون از پس خودم‌ن بربیایم. 

من عاشق کار کردن بودم و البته اون اوایل نیاز داشتیم الانم نمیگم نیازی نداریم هرچقدر درآمد داشته باش ...

چند سال سابقه داری؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ببین گلم اگه واقعا از اون خانمهایی هستی که کار بیرون را دوست داری نمی تونی تو خونه بودن را تحمل کنی . ببین فکر نکن اگه بیای خونه خیلی به بچه ات میرسی میتونی بری بیرون و لذت ببری . الان سختیت این دوسال بوده که گذشته . اتفاقا خانمهایی که سرکار میدن بچه های موفقتری بار میارن بازم بستگی به نظر خودت داره ولی اگه میخوای در آینده به بچه ات بگی به خاطر تو اینکار کردم چون اون نمیپدیره کاری کن که خودت دوست داری

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست

نمی تونی مرخصی چند ماهه بگیری؟ 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

ببین مامان من شاغل بوده و الانم ک من بچه دارم شاغله

همیشه نبوده یا خسته و درگیر کارهاش بوده یا کارهای خونه

نمیگم برای ما وقت نذاشته ک بی انصافیه

ولی من دوس داشتم پیشم بود

تازه من پرستار نداشتم و پیش مادربزرگم بودم

ولی همیشه مامانم نبود و این بسیاااار سخت بود و هست

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

بنظرم شما کلا انرژیت کمه . و خودت  میدونی حتی وقتایی هم که خونه ای  اونطوری که باید واسه بچت وقت نمیذاری و الان عذاب وجدان داری که نکنه کمبود محبت بگیره ... 

باید یاد بگیری از تایمی که میای خونه یه مادر شاد و پرانرژی باشی. یه تایم کوچک استراحت کنی و تا شب با بچت عشق کنی . 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
پسرم چی؟ اون حیف نیس؟ بهترین روزارو پیش پرستاره تا من

عزیزم کارت مگه تا ظهر نیست؟

اشکالی ایجاد نمیکنه که، بقیه روزت رو پیشش باش و باهاش بازی کن.

منم دوقلوی 1/5ساله دارم و تا ظهر اداره ام،وقتی میرم خونه همش باهاشون وقت میگذرونم

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

منم کارم دولتیه فکر کنم بعد نی نی تو این دو راهی قرار بگیرم واقعا تصمیم گیری سخته، از یه طرف سختی هایی که کشیدی برا استخدام، سابقه ای که جمع کردی و حقوقی که میگیری و از طرفی بچه که همه زندگیه آدمه واقعا تصمیم گیری سخته