2777
2789
عنوان

کارمند بانکم ولی میخام دیگه کار نکنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4360 بازدید | 237 پست
ب نظر من یکی باید  تو خونه باشه بخدا این زندگیا شدن مسابقه از صبح تا شب آدم میدوه میبینه عمرش & ...

از طرفی بچه نمیدونه چی درسته چی غلط 

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم کارتو ول نکن که اشتباه بزرگیه حقوق معلم مگه چقده که به امیدا ون میخوای بشینی بچه بزرگ کنی یه سال مرخصی بدون حقوق بگیر بچت شد سه سال بذارش مهد 

فک کنم تا سه سال بشه از مرخصی بدون حقوق استفاده کرد

من دفتر مرکزی هستم تا 5 عصر سرکارم میتونم پسرمم بزرگتر شد پاره وقت کار کنم با همسرم چون اون دنبال ...

حیف کارت .اصلا به استعفا فکر نکن.صبور باش میگذره.خواهر شوهر من با شرایط شما الان به قکر بچه ی دوم هست.میگذره.وقت خوب وقت بزار با پسرت که ارامش وجدان داشته باشه.مادرایی هم که تو خونه هستن ممکنه همه این مشکلات برا بچه هاشون پیش بیاد علت فقط سر کار بودنتون نیست

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.

عزیزم اضطراب جدایی بیماری نیست که بترسی دچارش بشه!یه واکنش عادی بین بچه های این سن و ساله!با یه روانشناس صحبت کن که چجوری کمترش کنی و باهاش کنار بیای!همون پسرت پس فردا هزار تا خواسته ریز و درشت دیگه داره که شما با یه حقوق معلمی از پسش برنمیای!

پانداتون رو در راه رسیدن به سلطنت قطع دسترسی کردن!!!!  
من دفتر مرکزی هستم تا 5 عصر سرکارم میتونم پسرمم بزرگتر شد پاره وقت کار کنم با همسرم چون اون دنبال ...

ولی اگه تا ساعت 5 سر کاری و از پسرت جدایی کار درستی نیس... درسته که یه مادر در اول باید حال خودش خوب باشه تا بتونه حال بچه ش رو خوب کنه ولی بچه ها آسیب پذیرن و محتاج محبت و رسیدگی مادر... اگه بعدا فرصت داری کار کنی  میتونی با پسرت خوش باشی همین.. 

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜
خب همسرم میگه به علایقت برس و تفریح کن و ... نه اینکه فقط بچه داریکنم ازینکه همیشه خستم ناراحته

همشون اول همین و میگن 

به نظرم بهتره اول مشکل بچتون را حل کنید بعد به ترک کار فکر کنید 

چون این اضطراب جدایی مال بچه های مادران کارمند نیست و مادران خانه دار هم با این مشکلات خیلی درگیرن 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

عزیز همسرت که معلمه و کلی وقت ازاد داره خب به بچه میرسه دیگه....حالا شوهرت اگه کار دوم رو راه انداخت و موفق شد شما استعفا بده چون الان با یه درامد معلمی سخت میشه زندگی کرد

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

حقوق معلمی خیلی کمه بعدا پشیمون میشید یکم تحمل کنید بنظرم تا بچه بزرگ شه خیلی از بچه ها هستن مهد کودک میرن و از مامانشون دورن ضربه هم ندیدن باز خود دانید 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.... دل من داند و من دانم و دل داند و من
اونقدر موقیت پیشرفت دارم که میتونم تا وزارتخونه هم برم

پس لطفا کارتو ول نکن

منم تو کارم موقعیت پیشرفت داشتم ولی به خاطر بچه تلاش نکردم و مسئولیت قبول نکردم الان پشیمونم

حالا کارمو ول کرده بودم دیگه چی میشد

پسر اول من 15 ساله هستش

هیچ وقت هم از کارمند بودن من ناراضی نیست همیشه هم پیش دوستاش با افتخار میگه مامانم فلان جا کار میکنه

مطمئن باش پسرت راضی نیست کارتو ول کنی

من تمام حسهایی که شما الان دارین چندین سال پیش داشتم گذرا هست خودتون رو هم در نظر بگیرین

شرایط زندگی یکسان نمیمونه زن باید به خودش متکی باشه

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه

اتفاقا منم یه تاپیک مثل این دارم .پسرمنم دو سال و نیمش هست چندبار این تصمیم رو گرفتم.این تصمیم برای همه خانم های کارمند که بچه کوچک دارن پیش میاد .ولی من کارم رو ول نکردم شما هم نکن که بعدا پشیمون میشی

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
واقعا انتخابش واسم سخته همسرمم بشدت موافقه که من استعفا بدم تابتونم به بچه و زندگی و البته علایق خو ...

خو چرا یه مدت یا یه سال مرخصی نمیگیرید بدون حقوق تا راه برگشت داشته باشید. موقعیت شغلی خو بی دارید. اشتباه واقعااا . واسه اینده بچه هم خوبه اینده شمااا. 

استعفا ندین .