یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باهاش صحبت کنین به بچه ها نگه امتحان داریم. فقط پدر مادرا رو در جریان بذاره
خوب نیست از الان استرس بدن به بچه
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
عزیزم تا هفت اصلن آزمون نداریم آموزش و پرورش قدغن کرده در ضمن بفهمیم با روش نوین بچه هامون درس بدیم منم دخترم کلاس اول هست روزهای اول دیکته از کتاب کمک درسی می گرفت و همه شو غلط مینوشت خدا ازشون نگذره الان میفهمم چقدر فشار بهش اومده دو هفته پیش گزارش معلم دادن آموزش و پرورش توبیخ شد و الان دو تا دیکته از کتابش گرفتند فقط یک غلط داشته و چقدر اعتماد بنفس اش خوب شده
در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست
مى گفتن تكليف مدارس رو بر مى دارن برعكس انقدر تكليف دارن بچه وقتى از مدرسه بر مى گرده تا شب كه مى خواد بخوابه بايد مشق بنويسه البته من با تكليف مشكل ندارم ولى هر چى ميگن من برعكسش رو ديدم