2777
2789
عنوان

پدر شوهر

967 بازدید | 86 پست

امشب تا ساعت ۷ سر کار بودم 

شوهرم اومد دنبالم گفت تو که الان میخوای بگیری از خسنگی بخوابی 

پس بیا بریم شب خونه مامانم 

شاممونم بخوریم 

تو هم استراحت کن تو اتاق 

منم‌ با بابام میشینم فوتبال میبینم 

منم گفتم باشه 

یه جاری دارم تازه عقد کرده چند ماهه 

راه دوره 

حالا موقع شام پدر شوهرم هی میگه کجایی فرزانه خانوم

دیروز تو یه خیابون یه خانمی از مغازه اومد بیرون چقدر شبیه فرزانه بود 

مادر شوهرم هم هی مزه میپرونه 

چقدر پدر شوهر دلش بدای عروسش تنگ شده 

من و شوهرمم هی همدیگه رو نگاه کردیم 

فکر میکنم میخواسه ما رو به چالش بکشه 

یا شامو کوفتمون که 

لعنت به من‌که قبول کردم الان اینجام 😢😢😢

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیر بخاب ول کنااا..بگو اره منم دلم برا فرزانا تنگ شده...دهنشونو میبندن

زن در نگاه دکتر شریعتی .....زن عشق می کارد و کینه درو می کند ...دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر.می تواند تنها یک همسر داشته باشدو تو مختار به داشتن چهار همسر هستی!برای ازدواجش در هر سنی اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج کنی ...در محبسی به نام بکارت زندانی است و تو ...او کتک می خورد و تو محاکمه نمی شوی!او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی ...او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد ...او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ...و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کندچرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مردسینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و همه این هارنج است!

حالا مگه چی شده؟ولش کن ،فرزانه شمایی؟میگفتی خیلی دلتون واسم تنگ شده همرو با من اشتباه میگیریدا

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!