2777
2789
عنوان

زن خیانت دیده

985 بازدید | 48 پست

همیشه زن های خیانت دیده همه چیز را همانطور رها کرده اند و چمدانِ رفتنشان را بسته اند ،

من میگویم زن باید جنگیدن بلد باشد ،

باید بماند به شریکش بفهماند اشتباهی رُخ داده ،

باید نشان بدهد من کنار نمیکشم ،

می مانم و برای دوباره نفرِ اول شدن میجنگم ،

زن ها هرگز روح ظریفی نداشته اند ،

آنها همیشه از آنچه که تصور میکنند قوی ترند ،

زن باید بماند به همسرش ،دلبرش ثابت کند که عطر ادکلن رقیب برای فریبِ اوست

و عطر قرمه سبزیِ تن خودش از یک روز کاری پر عشق در آشپزخانه است ،

من اگر جای زن های خیانت دیده بودم می ماندم ثابت میکردم اگر من نباشم هیچکس ،هیچ کجا در انتظارش نیست ،

می ماندم و نشان میدادم بازگشتش باز به آغوش من است ،

زن های عاشق هرگز میدان را خالی نمیکنند ،

آنهایی که میروند نشان میدهند زندگیِ شان برایشان ارزشی نداشته ،

آنهایی که میروند فقط عرصه را برای رقیب بازتر میکنند ،

زن اگر زن باشد می ماند به همه دنیا ثابت میکند ،اگر او مرا نخواست عیبی ندارد ،من خودم جای هردویمان میخواهم اش ،

خیانت همیشه از کمبودها شروع میشود ،

بانو ، لطفاً مسئله را حل کن ،

صورت مسئله های پاک شده

ثابت کرده اند راه حل خوبی نیستند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین, احسنت👏👏👏👏

نصر من الله و فتح القریب

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

جنگیدن برای یه هرزه هه

ارزش نداره 

ادم انرژیش رو باید صرف کسی کنه که ارزش داره

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

شرایط آدما و زندگی ها خیلی با هم متفاوته نمیشه به همه گفت بمون و بساز نمیشه هم به همه گفت ول کن و برو.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
خب بازم زندگیشه چجوری میتونه ول کنه هر چی هم دلششکسته باشع

عزیزم خیانت روح و روانتو بهم میریزه فقط دوس داری بری 

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

ولی من جنگیدم.ده سال شاید هزاران بار شکست خوردم.طوری ک دیگه توی کل فامیل همه نسبت بهم حس ترحم داشتن.ولی موندم چون دوسش داشتم چون با اون ب عشق رسیدم.موندم و صبرمردم و بالاخره نتیجه صبرم رو خدابهم داد و این شد ک شوهرم توبه کرد.خدایا شکرت

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢