2777
2789
عنوان

زن خیانت دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 48 پست
موندم اما اصلا آدم سابق نیستم میدونمم که درست نشده میدونمم که اگه یه زن بی حجاب ببینه آب و لب و لوچش ...

بی حجابی و  بدحجابی علت اصلی خیانت !!!!

کی نیخواین بفهمیم اینو.

جنس مرد یه طور آفریده شده که با دیدن جذب زن میشه

چشم!چشمشو نتونه حفظ کنه خیانت شروع میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تاپیک( ارتباط و علاقه احمقانه من رو بخونید( آیاهمسر این خانم باید الان که بفهنه طلاقش بده؟

چه مرد چه زن خیانت کنه باید ترک بشه چون دیگه زندگیشون زندگی نمیشه(حوصله نداشتم تاپیکه رو بخونم  )

من باشم و او باشد.......ما باشیم وعشق باشد....  
بخاطر زندگی خودش 

منم برا زندگی خودش میگم ادم باید با کسی زندگی کنه که لیاقت داشته باشه 

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
متاسفانه فرهنگ کشورمان طوریه که زن دیده نمیشه .هر کاری هم بکنیم باز هم بازنده ایم 

درسته در هر صورت خانم بازنده اس ولی اگه بمونه هم زندگیش از دست رفته هم غرورش  ولی اگه ترک کنه غرورش جریحه دار نمیشه

چه مرد چه زن خیانت کنه باید ترک بشه چون دیگه زندگیشون زندگی نمیشه(حوصله نداشتم تاپیکه رو بخونم   ...

خانمه گفت من رفیق 11سال پیشمو بیرون دیدم و 4ماه در ارتباط تلفنی بودیم تا زنش فهمید. دوتاشونم متاهل و بچه دار

یعنی همسران این دوطرف باید با همین مشکل سریع طلاق بگیرن و چنتا خانواده از هم بپاشه و بچه ها سیاه بخت بشن؟

یا میشه فرصت به طرف داد تا جبران کنه؟

چه مرد چه زن خیانت کنه باید ترک بشه چون دیگه زندگیشون زندگی نمیشه(حوصله نداشتم تاپیکه رو بخونم   ...

بنظر من فرد خیانت کرده رو اکه پشیمونه میشه نگه داریم و بهش کمک کنیم 

اما اگر رهاش کنیم علاوه بر پاشیدن زندگی ها و حروم شدم عمر و جون چند ساله،اون رو خودمون بیشتر هل میدیم تو فساد چون کاااملا راه براش باز میشه بدون هیچ تعلقی

خانمه گفت من رفیق 11سال پیشمو بیرون دیدم و 4ماه در ارتباط تلفنی بودیم تا زنش فهمید. دوتاشونم متاهل و ...

اگه این مرد و زن میدونستن این کارشون عواقب سنگین و جبران ناپذیری داره هرگز به خودشون اجازه چنین اشتباهی نمیدادن.

به نظر من اره ادم بچه طلاق باشه بهتر ازاینه که یه عمر ببینه پدرومادرش به هم شک دارن و دعوا...شاید اگه از این پدرومادر دور باشه پدرومادرش در نظرش حقیرتر از این نشن

بنظر من فرد خیانت کرده رو اکه پشیمونه میشه نگه داریم و بهش کمک کنیم  اما اگر رهاش کنیم علاوه ب ...

اگه پشیمون نباشه چی.اگه خدا وجدان و ازش گرفته باشه چی

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
اگه پشیمون نباشه چی.اگه خدا وجدان و ازش گرفته باشه چی

پشیمون نباشه دیکه آدم باید اول با خانواده شوهر درمیان بذاره اگر فایده نداشت با خانواده خودش درمیون بذاره.

اگرم باز فایده نداشت با استفاده از مشاوره یه  تصمیم جدی برای آینده ش بگیره

همینقدی که داریم شبو روز تو سایت میچرخیم و تخم شک تو دلمون کاشته میشه اگه به جاش روزی 2ساعتو کتابا و فایلای همسرداری گوش میکردیم و به زندگیمون میرسیدیم تا مرد محل سکونت و ارامشش رو پیش ما پیدا کنه زندگیا گلستان میشد

هر وقت چنین متنی برای یه اقا نوشته شد و شما با چنین شور و شوقی اومدی احسنت گفتی منم به شما واقعا احس ...

وا چه ربطی داره؟😕😕

اون یک مادره برا زندگیش میجنگه, میخاد ثابت کنه عطر و ادکلن طرف مقابل فریبه. یکبار دیگه متن را بخون؛ یک عاشق واقعی هیچ وقت صحنه را تر نمیکنه؛ می مانه و خودش را ثابت میکنه

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
اگه این مرد و زن میدونستن این کارشون عواقب سنگین و جبران ناپذیری داره هرگز به خودشون اجازه چنین اشتب ...

متاسفانه بشریت داره به جایی میره که هیچی جلودار انجام گناه نیست

مخصوصا تنبیه فردی. الان چنتا متجاوز بچه هارو اعدام کرون چرا باز خرروز انجام میشه؟

مساله تجاوز تو مدرسه جرا باید با فاصله کم باز تکرار بشه

مساله اختلاس چرا باید تکرار بشه

طرف میگه نهایت اعدامم میکنن دیگه

تو زندگیم میگه نهایت طلاق میگیره راه برام باز میشه اما آدم اکه بتونه با زبون محبت همسرشو جذب خودش کنه و نگه داره اون مهمه.

نباید راهو براش باز کنیم باید از جاده انحراف بر گردونیمش این باید بالعکس هم صدق کنه .مرد هم با ی د سعی کنه زتشو حفظ کنه