2777
2789

دیروز داشتم فکر میکردم که ما بیمه نداریم اموالمونم همه غیر منقوله خوب خدا نکرده اگه اتفاقی برای من یا همسرم بیفته چه بیمارستانی باید بریم حالا ما طلا و ماشین که میشه به پول تبدیلش کرد داریم ولی اگه کسی اینارو هم نداشته باشه از کسی هم نخواد یا نتونه قرض بگیره کلا چی میشه ؟ واقعا برام سوال شده و ذهنمو درگیر کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت جالب برای تبلیغ بیمه عمر

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2392277/جاریم-خیلی-سرتقه

واااا

یعنی استارتر این همه زحمت کشیده تاپیک زده سوالشو مطرح کرده 

بجای مشورت دادن لینک خودتو میزاری ؟! خیلی رو میخواد

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

استارتر جان فکر کنم بتونید خودتونو بیمه کنید

اطلاعات خاصی ندارم ولی با مراکز بیمه صحبت کنید مطمئنم راهی هستش بیمه بشید

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

استارتر خودتونو بیمه کنید

به شوهرت بگو بیمه اختیاری بشه واسه تو هم دفترچه میگیره 

گذشته از دکتر و این حرفا که الهی هیچوقت واستون پیش نیاد نیاز به یه پشتوانه واسه اینده دارید سنتون که رفت بالا اگه بیمه نداشته باشین و بازنشست نشین میخوایین چجوری زندگی کنید

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
استارتر جان فکر کنم بتونید خودتونو بیمه کنید اطلاعات خاصی ندارم ولی با مراکز بیمه صحبت کنید مطمئنم ...

اره میدونم بیمه که هر کسی میتوته بشه 

ما جون شرکت داربم که البته نیمه معلقه باید بیمه خویش فرما بشیم وهمسرم میگه میزان بیمه با خدمات دریافتی همخونی نداره منطورش اینه مثلا ما ویزیت دکتر ۵۰ میریم اوتا که بیمه هستن مثلا ۳۸ میدن 

ولی خوب من دیشب داشتم به موارد حادتر فکر میکردم خدانکرده تصادفات یا جراخی های ضروری 

خدا نکنه.

ولی اینطور وقتا معمولا بیمارستان دولتی میبرن و بعد با بخش مددکاری صحبت میکنن و یه جوری با مریض راه میان

اما خب شما خودتو بیمه سلامت کن. سالی 270 280 تومن این حدوداست ولی درمانی دیگه مثل بیمه تامین اجتماعیه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
استارتر خودتونو بیمه کنید به شوهرت بگو بیمه اختیاری بشه واسه تو هم دفترچه میگیره  گذشته از دک ...

همون دیگه من مرتب دارم به همسرم میگم میگه نمی ارزه تا نا پیر بشیم کلی ملک و املاک داریم 

بهش گفتم ببین واسه ای وی اف که ناموفقم بود ما این ناه ۱۵ ملیون دادیم 

خوب الان بازم میخوام انجام بدم ملک الان به چه درد منمیخوره میخرن مگه الان 

خوب باید طلا بفروشیم اینم حل شه 

واسه خدانکرده حوادث چی