2777
2789
عنوان

بچه ها من یه سوال دارم بدجور حیاتیه 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 35 پست

برید دنبال بیمه سلامت 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
اره میدونم بیمه که هر کسی میتوته بشه  ما جون شرکت داربم که البته نیمه معلقه باید بیمه خویش فرم ...

اره بیمه خویش فرما مشمول فرانشیز 

علاوه بر اینکه پول دفترچه را باید جدا بدی وقتی هم میری دکتر ده درصد ازت اضاف میگیرن اما شوهرت میتونه اختیاری بشه 

نمیخواد پروانه کسب یا مجوز شرکت رو ببره فقط با کارت پایان خدمت بره بیمه اختیاری بشه

اگه پایان خدمت نداره و تا بحال اصلا سابقه بیمه نداشته درخواست بیمه مشاغل ازاد بده یکی دو ماه پرداخت کنه بعد قطعش کنه و بیمه اختیاری بشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوالت جالب برای تبلیغ بیمه عمر

نه اتفاقا سوال من اینه که بدون بیمه چکار میشه کرد 

خوب بیمه رو همه در جزیان هستن هر کی کارمندو کارگر یه کارفرماییه باید بیمه بشه 

ولی ما برلی خودمون کار میکنیم وباید خویش فرما بشیم 

منم خودمم که روان شناسم هر کلینیکی کار کرده نینه وقت بوده و هیجوقت به بیمه فکر نکردم 

نه اتفاقا سوال من اینه که بدون بیمه چکار میشه کرد  خوب بیمه رو همه در جزیان هستن هر کی کارمندو ...

ماهم‌نداریم اخه باید ازاد بریزیم نمیشه کلی قسط داریم

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
نه اتفاقا سوال من اینه که بدون بیمه چکار میشه کرد  خوب بیمه رو همه در جزیان هستن هر کی کارمندو ...

خودتم میتونی بیمه زنان خانه داری بشی اگه شوهرت به فکر بیمه نیست

برو تامین اجتماعی درخواست بیمه زنان خانه دار 18 درصد بده بدون دفترچه ماهی 200 بعد دفترچه هم از بیمه سلامت بگیر

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اره بیمه خویش فرما مشمول فرانشیز  علاوه بر اینکه پول دفترچه را باید جدا بدی وقتی هم میری دکتر ...

همسرم قبلا بیمه بوده جاهای مختلف سابقشو جمع کنه میگه ده دوازده سالی میشه 

منم خودم قبل ازدواج تحت تکلف پدرم بیمه بانک تجارت بودم انقدر همه چی رایگان بود که اصلا به بیمه فکر نمیکردم هر کلینیکی هم که کار میکردم نیمه وقت و چند روز در هفته بوده حتی من دوسال تو کمپ ترک اعتیاد جیتگر افتخاری کار میکردم پشیمون نیستم ولی خوب نگرانم 

همسرم قبلا بیمه بوده جاهای مختلف سابقشو جمع کنه میگه ده دوازده سالی میشه  منم خودم قبل ازدواج ...

خودت که تحت تکفل بابات بودی سابقه نمیشه فقط از خدمات درمانیش استفاده میکردی 

الان بهترین کار اینه که شوهرت بره تامین اج بیمه اختیاری بشه واسه هردوتون دفترچه بگیره 

اگه خودتم میخوای سابقه داشته باشی که بعدا بازنشست بشی بیمه زنان خانه دار بگیر اما بدون دفترچه

خودتم میتونی بیمه زنان خانه داری بشی اگه شوهرت به فکر بیمه نیست برو تامین اجتماعی درخواست بیمه زنان ...

چه مزایایی داره ؟

یعنی از خویش فرما بهتره ؟

الان تو اساسنامه شرکت من مدیر عامل و همسرم مدیر هییت ندیره هست من به ایشون میگم خوب درسته شرکت معلقه ولی بریم خودمونو بیمه خویش فرما کنیم میگهنمی ارزه 

ولی صبح از خواب پریدم گفت چی شده یه کم پیاز داغشو زیاد کردم البته خیلی هم ناراحت بود‌م 

بهش گفتم ببین اگه برای ما اتفاقی بیفته یهو که نمیتونیم خوته بفروشیم چی میشه ؟

گفت ماشین میفروشیم 

گفتم کم بودچی ؟

گفت طلا میفروشیم 😳

همسرم قبلا بیمه بوده جاهای مختلف سابقشو جمع کنه میگه ده دوازده سالی میشه  منم خودم قبل ازدواج ...

ازاد خودتون را بیمه تامین اجتماعی کنید برای باز نشستگی .بیمه که فقط برای دوا دکتر نیست ممکنه خدایی نکرده ورشکست بشه یاخدایی نکرده یه اتفاقی برای مرد بیفته نتونه کارکنه یا خدایی نکرده فوت کنه باید یه حداقل حقوقی برای زن وبچه باشه ملک و املاک هم هرچی ادم داشته باشه بازهم بیمه میخواد 

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
چه مزایایی داره ؟ یعنی از خویش فرما بهتره ؟ الان تو اساسنامه شرکت من مدیر عامل و همسرم مدیر هییت ن ...

بیمه زنان خانه دار 18 درصد همه چی داره مثل بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی اما بدون درمانش خوبه با درمان مثل همون بیمه خویش فرما میشه نمی ارزه

شوهرتم بگو کاری به شرکت و این چیزا نداشته باش برو بیمه اختیاری شو ماهی 310 واسه خودش و تو و اگه بچه دارید بچه هاتون دفترچه بگیره

پس اینجوری که شما میگید دوستان  اگه پولی نبود هیچ بیمارستانی نمیشه رفت ؟ سوال دومم خوب ما بیم ...

حوادث بحثش جداست 

اما واسه جراحی و بیمارستان و دکتر و این چیزا بیمه تامین اجتماعی کافیه

بیمه زنان خانه دار 18 درصد همه چی داره مثل بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی اما بدون درمانش خوبه با د ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت خیلی برام با ارزشه 

بیمه اختیاری ۳۱۰ در ماه بدیم هردو بیمه میشیم ؟ اونوقت پازنشستگیش کی میشه اون سالهایی که قبلا همسرم بیمه داشه هم لحاظ میشه؟

بیمه زنان خانه دار یعنی چی ۱۸ درصده ؟

اون درماه چقدر باید بدیم و الان من سنم ۴۴ هست شامل من میشه ؟

وسوال اخرم میشه هم همسرم بیمه اختیاری بشه منم تحت تکلفش ؟

وخودمم جداگونه بیمه زنان خانه داربشم ؟

خودت که تحت تکفل بابات بودی سابقه نمیشه فقط از خدمات درمانیش استفاده میکردی  الان بهترین کار ا ...

اره میدونم در مورد تجارت که من تحت تکفل بودم انقدراون خوب بودکه من بیخیال بیمه شدم هر کلینیکی هم که کار کردم ک

گفتم من بیمه نمیخوام اوناهم از خداخواسته استخدامم کردن درعوض گفتم من نیمه وقت میام که البته کلینیک های ترک اعتیاد یه روانشناس شیفت صبح میره یکی عصر

ولی بیشتر دوست دارن یه نفر واسه دوشیفت بره ولی چون من بیمه نمیخواستم  اونا هم به نفعشون بود 

حوادث بحثش جداست  اما واسه جراحی و بیمارستان و دکتر و این چیزا بیمه تامین اجتماعی کافیه

منظورم از حوادث اتیش سوزی و بیمه مسئولیت نبود 

همین جراحی ها منظورمه خدا نکرده ادم تصادف کنه اصلا بیفته پاش بشکنه زبونم لال سکته وخیلی چیزهای بدتر

منظورمن اینه که بیمه تامین اجتماعی باشیم چه جوریه بینارستاهای خوب داره ؟ با دفترچه چقدر از هزینه ها پوشش داده میشه ؟ حداقل اون اول ادمو میخوابونن؟

واقعا من اینارو نمیدونم تا دوسال پیش که بیمارستانهای طرف قراردادبانک تجارت میرفتم عمل فیبروم تو کسری کردم فقط ۵۰۰ زیر میزی دادم به دکتره که رحممو حفظ کنه پدرمم که ۱۶ بار بیمارستان عرفان و شهریار رفت قبل فوتش 

الانم مادرم که با ما زندگی میکنه هر مشکلی داشته باشه میبریم بهترین بیمارستانهای طرف قرارد داد تجارت 

من این ماه که ۱۵ تومن واسه ای وی اف دادم 

و الانم باید بازم بدم به عمق فاجعه پی بردم