2777
2789
عنوان

بچه ها من یه سوال دارم بدجور حیاتیه 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 35 پست
مرسی عزیزم از توضیحاتت خیلی برام با ارزشه  بیمه اختیاری ۳۱۰ در ماه بدیم هردو بیمه میشیم ؟ اونو ...

بله عزیزم ۳۱۰ در ماه واسه هردوتون فرقی نمیکنه چند نفر تحت تکلفش باشه همون ۳۱۰ در ماه باید بده 

واسه سوابق قبلی هم اره به این اضافه میشه و جز بانشستگیش حساب میشه 

واسه خودتون هم اگه بخوایین بازشستگی جدا گونه داشته باشین میتونیین بیمه زنان خانه دار بشین اگر هم نمیخوایین فقط حمایتهای درمانی میخوایین که بیمه اختیاری شوهرتون کافیه 

در مورد حوادثی مثل جراحی و تصادف و .... همشون مشمول بیمه تامین اجتماعی هستن یعنی دفترچه داشته باشین کافیه بیمارستانهای تامین اجتماعی همه چی رایگان اما بیمارستانهای دیگه هم طرف قرارداد تامین اجتماعی هستن فقط یه مقدار کم از بیمار میگیرن

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم ۳۱۰ در ماه واسه هردوتون فرقی نمیکنه چند نفر تحت تکلفش باشه همون ۳۱۰ در ماه باید بده  ...

مرسی عزیز دلم چقدر لطف کردی 

یعنی با ماهی ۳۱۰ تومن تمام کابوسهای من تموم میشه چقدر این موضوع راه حل راحتی داشته و من انقدر نگران بودم

میدونی چی منو گمراه کرد ؟

چون قبلا بیمه بانک تجارت بودم و میرفتم دکتر هیچ ویزیتی پرداخت نمیکردم تو ذهنم یه بیمه خوب این بود 

بعد که بیمه نبودم و مثلا ۵۰ ویزیت میدادم و اونا که بیمه داشتن مثلا ۳۸ به نظرم اصلا بیمه اهمیت نداشت 

ولی بعدا که به بیماریهای مهم و جراحیها و مسایل بدتر فکر کردم که یه دفعه باید مثلا ۵۰ ملیون داد نگران شدم 

ولی وقتی راه به این آسونی داره خیلی خوشحالم 

فقط میمونه جلب رصایت همسرم که بریم دنبال سوابقش و بیمه بشیم 

من خودمم بیمه زتان خانه دار هم میشم که یه بازنشستگی هم اونجا داشته باشم 

خیلی خیلی لطف کردی انشالله طبق تیکرت به همه آرزوهات برسی خیال منو راحت کردی مهربون 😍😍😍

مرسی عزیز دلم چقدر لطف کردی  یعنی با ماهی ۳۱۰ تومن تمام کابوسهای من تموم میشه چقدر این موضوع ر ...

خواهش میکنم عزیزم موفق باشید 

انشالله شماهم هیچوقت راهتون به سمت بیمارستان کشیده نشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
خواهش میکنم عزیزم موفق باشید  انشالله شماهم هیچوقت راهتون به سمت بیمارستان کشیده نشه

قربونت عزیزم ممنونم ازت 

همسرم فردا میخواد بره سراغ سابقه بیمه اش