2777
2789
عنوان

بیاین عضویتمو تبریک بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی نه حتما  بنظرم تو هم تا فردا شب نخواب  امروز یه غذای خوب واسه همسرت بپز جبران روزای ...

منم میخوام الان پاشم قرمه سبزی بذارم واسه ناهار... اخه من دوس دارم قرمم همیشه بالای 8ساعت رو گاز باشه پا‌شم بزارم اقامونو سوگرایز کنم

.. نه بابا چه کاریه میترسم خوابم ببره بسوزه😁😂😂🤣🤣😳

خدایا همه عزیزامو به تو میسپارم ❤️مواظب تو دلی کوچولوم باش
خوب میگم کلا نخوابم تنظیم بشه خوابم.. شوهرمم خوابید میگه اگه نخوابیدی منم 7بیدار کن خوابم تنظیم شه گ ...

یاخدااااا..دمتون گرم

ان‌شاءالله درست میشه..فقط بخودت تلقین کن ک حتما صبح زود بیدار میشی و خوابت تنظیم میشه و افکار منفی ک هی باناراحتی براخودت یابقیه تکرارمیکنی رو واقعا و کاملا بریز دور..کم کم درست میشه فقط باید واقعا بخوای

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...
تو امروز بیدار بمون سوپرایزت بمونه واس فردا 🤣😂🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂واسه شام درست میکنم خوو.. حالا یه پیشوهاد بدین واسه ناهار 

یاخدااااا..دمتون گرم ان‌شاءالله درست میشه..فقط بخودت تلقین کن ک حتما صبح زود بیدار میشی و خوابت تنظ ...

مرسی عزیزم اره دیگه چاره چیه بیدار میمونم