2777
2789
عنوان

بچم افتاد پیشونیش شکست😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 34 پست
کسی تجربه نداشته؟ خیلی میترسم چون بدجوری افتاد. خدایی نکرده واسه سرش و مغزش مشکلی پیش نیاد انقدر گر ...

منم دارم از استرس میمیرم با پشتت سر خورد زمین

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

میدونم خیلی ترسیدی و ناراحتی

ولی نترس عزیزم ان شالله که چیزی نیست

برای پسرمنم خیلی ازین اتفاقا افتاده

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی تجربه نداشته؟ خیلی میترسم چون بدجوری افتاد. خدایی نکرده واسه سرش و مغزش مشکلی پیش نیاد انقدر گر ...

من دخترم نزدیک دوسالش بود تو راه پله ها افتاد حدود ده تا پله...مردم از بس جوش زدم شیر میخورد هنوز....شیرش دادم خوابش برد...به اورژانس زنگ زدم گفت یا نذارید چندساعتی بخوابه یا ببرینش عکس بگیرن از سرش....ساعت دو نصفه شب بردمش عکس گرفتن و گفتن چیزی نیس شکرخدا....اگه میتونی بیدارش کن یکم باهاش بازی کن ببین خوبه؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
ای جانم خیلییی سخته برا مادر دیدن درد بچه...چند سالشه؟به حق علی اصغر امام حسین هیچیش نیس و خوبه خوبه ...

یک سالو نیم. از همون موقع دارم خودمو فوش میدم. 

چرا اخه از رو مبل برش نداشتم😭😭

الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...

نذر کن پول دکترشو بدی نیازمند..خ

طر دور شه

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
یه ساعت پیش پسر چهار ماهه منم از رو تخت افتاد اشکش اومد مردم و زنده شدم

من از وقتی دخترم چهار دست و پا و سینه خیز رفت همه چی جمع کردم خونمون شده مثل حسینیه...تخت.اینه و کنسول.پارتیشن.میز تلوزیون....خونه امن ساختم واسش...باز با این حال همش اسیب میبینه..

یک سالو نیم. از همون موقع دارم خودمو فوش میدم.  چرا اخه از رو مبل برش نداشتم😭😭

عزیزم اتفاقه...از این اتفاقا برا همه بچه ها افتاده...ولی دیدن اون صحنه که ببینی سر بچت داره شرشر خون میاد واقعا سخته...پسرخواهرمن ۵سالشه جلو من سربچه شکست مث فواره خون میومد مامانش که نزدیک بود بمیره از ترس منم فقط اشکام میومد بمیرم براش

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
پسر منم پیشونیش خورد،به مبل بخیه خورد ان شالله خوب میشه نگران نباش ولی جای بخیه خیلی اذیتم می کنه می ...

جای بخیه میمونه؟ دکتر میگفت نمیمونه که

وای وقتی زخمشو تمیز کرد که بخیه بزنه اندازه یک بند انگشت پیشونی کوچولوش از تو باز شده بود

چه دردی کشید😭😭

الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...

نباید میذاشتی بخوابههههه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
یک سالو نیم. از همون موقع دارم خودمو فوش میدم.  چرا اخه از رو مبل برش نداشتم😭😭

عزیرم ناراحت نباش بچه این سنی قابل کنترل نیست.دخترم چند ماه پیش لیوان دستش بود افتاد رو لیوان تا یک ماه کل صورتش ورم...خیلی نگران بینیش بودم که نشکسته باشه...با اینکه کل خونم امنه..پیش میاد