2777
2789
عنوان

بدبختی امروز من...سوتفاهم شوهرم...و مردی که امروز زندگیمون رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23626 بازدید | 314 پست
من فکر میکنم این خانم بدش هم نیومده از حرفای ان همکارش

چجوری انقدر راحت خودتون رو مدیون یکی دیگه میکنید و تهمت میزنید واقعا چجوری

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم
از بخت بد من حقیقتِ...الان مشکلم اینه که اصلا نمیدونم کجاست ج گوشی هم نمیده😭

بذارید تو حال خودشون باشند.بدترین کار اینه که مدام زنگ بزنید.بچه دو ساله که نیستند که گم شده باشند.چند ساعت دیگه میاند خونه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من کلیه ام به کلسیم حساس بود نخوردم. آهن هم از 24 هفتگی دکتر داد

من بارداري اوليم اصلا يادم نمياد چه مكمل هايي مي خوردم 🙄 

همين ها رو فعلا مي خورم 

تشكر جواب دادي خانمي

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
بهش بگو سو تفاهم بود

به نظرت با همین ی جمله باور میکنه؟؟

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
دارم ولی قبلا ی بار تو محل کار گم شد،منم دیگه نمی ذاشتم می ترسیدم دوباره گم بشه

مگع سرکار ظرف میشوری یا گچ وسیمانو تودرست میکنی که حلقتو درمیاری که گم بشه 

منم مردبودم زنم بی دلیل حلقشو درمیورد بهش شک میکردم

هرچندامیدداریم داستانتون رمانی تخماتیکی نیاشه

بابا  من  کجا  تاپیک  ترکوندم  مگه  من  نی نی  یارم  عج ...

😀😀😀😀پس شک ندارم خودتی .شیطنتت هم ب داداشت کشیده

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
یا خدا به همسرت رحم کن نابود میشه زیر بار پنج شیش ضلعی 😂 دوتا ضلعشو کوتاه بیا 😄😄😄

خدا حاجت رواتون کنه الهی چقد خندیدم

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
حق داره جواب گوشی نده شوهر من بود طلاق داده بود تا الان 😥

😭خب من که تقصیری نداشتم

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
از اتاق که اومدم بیرون دیدم مهندسِ ایستاده جلو در،گفتم آقای فلانی چرا اینجایید؟من میخوام برم شما تا ...

هیچ مردی همینطوری بدون مقدمه چینی پیشنهاد نمیده. حتی اونایی که اعتماد به نفس خیلی بالایی دارن. اونم توی محل کار به همکارش! حالا کوچه و خیابون باشه یه چیزی! مگه آبروشو از سر راه آورده؟ تازه مهندسم هست

در شب کوچک من، افسوس...باد با برگ درختان میعادی دارد...در شب کوچک من دلهره ی ویرانیست