2777
2789
عنوان

بدبختی امروز من...سوتفاهم شوهرم...و مردی که امروز زندگیمون رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23626 بازدید | 314 پست
[QUOTE=78960697]بخدا من همه اینارو تو رمانای ایرانی خوندم لابد بعدشم میاد نصف شب میلینی دهنش بوی مشر ...

آخه جانم فانتزیتو دوس دارم 

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن از یا علی گفتنت شناختمت دیگه😀هیشکه جز تو نمیگه

بابا  من  کجا  تاپیک  ترکوندم  مگه  من  نی نی  یارم  عجبا 😂😂😂😂😂😂  داداشم  چند سال  پیشا  تو مدرسه  شر  بود  شلوغ  میکرد  یک روز  غیبت  کرد  نرفت  فرداش  که  بابام  بردش  مدرسه  مدیر گفت  آقا پسرتون  زده  شیر فلکه ی  آب  مدرسه  رو هم  خراب  کرده  

بابامم  داداشمو دعوا  کرد  جلوی  مدیر  اونم  گفت  بابا  من که  دیروز  خونه  بودم  😂😂😂😂😂 چون  اسمش  در رفته  بود  همه  گفته  بودن  آقای  مدیر  کار فلانی  بود 

الان  منم  تو یک  تاپیک  خالی  بندی  گفتم  گزارش  بزنید  شما  همش  میگی  کار منه  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😎 یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

کاری ب راست یادروغ بودن این موضوع ندارم ..ب نظرم اگه کسی باورنمیکنه ازتاپیکش بره اینجوری خیلی بهترتا ...

اینجا،دروغگوها به امید همین یه درصد ساده لوحی که باورمیکنن دروغ سرایی میکنن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اگر حرفتون حقیقته که امیدوارم نباشه فقط سکوت کنید.به همسرتون گیر سه پیچ ندید و به دنبال توضیح نباشید ...

از بخت بد من حقیقتِ...الان مشکلم اینه که اصلا نمیدونم کجاست ج گوشی هم نمیده😭

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
حرف شما درسته ، ولی همکار نه هیچ وقت همچین جسارتی نمیکنه اونم روز اول کار ، اونم تو این اوضاع که به ...

شاید احتمال اتفاقش کم بشه ولی نمیشه گفت اصلا اتفاق نمیفته اونی که قرض و قسط داره فکر ابرو میکنه دست از پا خطا نمیکنه یا اینجوری صریح و یکباره درخواست نمیده اونی که از کار بیرون بشه مشکل مالی پیدا نمیکنه این کارو میکنه

وااااااااای همش با حسرت نگام کنن به شوهرم حسودیشون بشه وقتی منو با شوهرم میبینن یه دفعه جمعو ترک کنن ...

وااااای نگوووو نگوووو 

خبر عقدمو که بفهمن یکیشون اشک توچشاش جمع شه و دیگه رمق راه رفتن نداشته باشه و در جا بیفته رو زمین

اون یکی دیگشون که بیشتر عاشقمه بیاد تو عقدم و یه جا که کسی نبینتش گریه کنه ومنو از دور ببینه و دوستاش زیر بغلاشو بگیرن ببرنش خونه که یهو تو راه حالش بدمیشه و میبرنش بیمارستان و سِرم و این حرفا

اون یکیشونم هنذفری میذاره تو گوشش وتاصبح نمیخوابه

اییییی خدااااا

🤣🤣🤣

فک کنم پربازدید میشه  میشه برا سلامتی دخترکوچولوم ک داره از سرفه نفسش بند میاد یه صلوات مهمونم ...

امیدوارم زودتر خوب بشه

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
عزيزم كنارش چه قرص ديگه ايي هم مي خوريد  مثل كلسيم و .... من تنها اهن با پريناتال مي خورم&nbs ...

نه من کلیه ام به کلسیم حساس بود نخوردم. آهن هم از 24 هفتگی دکتر داد

نام کاربریم ترکیبی از آروین، شیوا،آریا هست و ربطی به اون بازیگر هندی نداره😂😂😂غلط املایی هم نیست🤗
حالا اگه 5یا 6ضلعی هم باشه مشکلی ندارم مثلا من بعد 5 نفر دیگه عاشقم باشن اینجوری هم خوبه   &nb ...

یا خدا به همسرت رحم کن نابود میشه زیر بار پنج شیش ضلعی 😂 دوتا ضلعشو کوتاه بیا 😄😄😄

فک کنم پربازدید میشه  میشه برا سلامتی دخترکوچولوم ک داره از سرفه نفسش بند میاد یه صلوات مهمونم ...

اگه  نوزاد  نیست  شربت  عسل  و لیمو  درست  کنید  بهش  بدین  بخوره  به  امید خدا  خوب  میشه 

یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

یسری ها مثل اینکه تو جامعه نیستن درخواست رو فقط عمله ها میدن؟  چون مهندسه نباید درخواست بده؟& ...

آفرین 

خداشاهده وضع ی جوریه ک بعضیا ب گربه ماده هم همینو میگن 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼