2777
2789
عنوان

بدبختی امروز من...سوتفاهم شوهرم...و مردی که امروز زندگیمون رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23626 بازدید | 314 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=78960697]بخدا من همه اینارو تو رمانای ایرانی خوندم لابد بعدشم میاد نصف شب میلینی دهنش بوی مشروب میده[/QUOTE

خب عزیزم از همون گوشه کنار تاپیک رو ترک کن،برو ی رمان دیگه بخون

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
 وااااااااااااای خدااا با وجود ناراحتی به این حرف خندیدم،خیلی بامزه گفتی

عکس از چشات بده

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

دوست عزیزم کسی که مقصره توضیح میده!

بیخیال باش و از فردام حلقه دستت کن تامام!

اون مهندس هم کلکشو بکنید

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖
کاری ب راست یادروغ بودن این موضوع ندارم ..ب نظرم اگه کسی باورنمیکنه ازتاپیکش بره اینجوری خیلی بهترتا ...

مرسی که درک میکنید

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
من الان فقط میخوام که راهنماییم کنید...چجور به شوهرم توضیح بدم اشتباه فکر میکنه درموردم😭

ولش کن 

اگه راست میگی عزیزم اون باید نگران باشه نه شما 

شما ک کار اشتباهی نکردی چشم دلربا داری 😄

حرف شما درسته ، ولی همکار نه هیچ وقت همچین جسارتی نمیکنه اونم روز اول کار ، اونم تو این اوضاع که به ...

صداش دربیاد ابرو استارتر و داداشش رفته. بخاطر سکوت خانمها غلط زیادی میکنند گذشت اون زمونه که چند ماه رو کیس کار میکردن الان یه نخ میدن سرنخ رو نگرفت میدن به یکی دیگه. ادم بی ابرو زیاده 

خانم ها يه سوال  قرص پريناتال از هفته چند خوبه براي بارداري ؟؟؟؟

من دکتر از هفته 16 بهم داد

نام کاربریم ترکیبی از آروین، شیوا،آریا هست و ربطی به اون بازیگر هندی نداره😂😂😂غلط املایی هم نیست🤗
من الان فقط میخوام که راهنماییم کنید...چجور به شوهرم توضیح بدم اشتباه فکر میکنه درموردم😭

اگر حرفتون حقیقته که امیدوارم نباشه فقط سکوت کنید.به همسرتون گیر سه پیچ ندید و به دنبال توضیح نباشید فعلا تا آروم بشند.بعد در یک فرصت مناسب و با لحن ملایم ماوقع رو شرح بدید.

دفعه بعد هم از همون اول تا کسی همچین حرفی رو زد باتندی جوابش رو بدید.حلفتون هم که گمشده،یه حلقه بدلی قیمت چندانی نداره که به حرج بیفتید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دوست عزیزم کسی که مقصره توضیح میده! بیخیال باش و از فردام حلقه دستت کن تامام! اون مهندس هم کل ...

همین کارو کردم...دو ساعت پیش زنگ زدم داداشم با گریه و جیغ بهش گفتم اگه فلانی اونجا باشه من حتی 1 دقیقه تو اون خراب شده کار نمیکنم