2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی

393 بازدید | 25 پست

سلام خانومایی ک تجربه درد زایمان رو دارین چطوره؟اولش‌چطوری شرو میشه؟من از دیشب درد مثل پریودی دارم خیلی کم پاهام و کمرم درد میکنه چندساعت بعد خوب میشه یعنی وقت زایمانمه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد زایمان هر 5 دقه یبار میگیره

آخه درد اونجوریی نیس ک یه مدلیه مثل روزای قبل از پریود ک درد خیلی کم میاد اونجوریه یعنی اگ اینجور دردایش بره تا چند روز دیگ دردای اصلیم میاد؟

آره احتمالا، دردش دقیقاً مثل درد پریودیه هی میگیره ول می‌کنه اول مدتش کم و فاصله بین دردات زیاده ولی به مرور طول مدت دردت بیشتر میشه و فاصله بین انقباضات کمتر، دیگه موقع زایمانت که برسه فاصله بین انقباضات به یه دقیقه میرسه و انقباضات شدیدتر میشه، البته من زایمانام سزارین بوده ولی تو جفتش درد طبیعی رو کشیدم بعد سزارین شدم

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

هروی بخوای به زایمان نزدیک شی فاطله دردا کمتر و شدتش بیشتر میشه.برو دکتر معاینه کنه ببینه شرایطت چیه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

آره داره شروع میشه ، من یکی دو روز یه دردهای گذرا داشتم، بیشتر احساس سنگینی شکم موقع راه رفتن داشتم، دکتر معاینه کرد گفت هفته دیگه بیا ویزیت، من ۳۸ هفته و دو روز بودم که دردها منظم شد ، اول اصلا جدی نگرفتم با همسرم رفتیم شام رستوران😉 از ماشین پیاده شدم انقباضها با فاصله پنج دقیقه از هم شروع شد ، من جدی نگرفتم، همینطور منظم ادامه داشت و منم اصرار داشتم که درد زایمان نیست😂 

دردها شدید تر شد رفتم بیمارستان چک کنم که مشکلی نباشه😊 دو ساعت بعد زایمان کردم😂

ماه درد هست یا اینکه تا چندساعت یاچند روز بعد درد زایمان اصلیت شروع میشه خاطره زایمان منو بخون اگه ...

ممنون عزیزم چند روز پیش خوندم؟میدونی من یه شهر دیگه ام مادرم تا اینجا ۲ ساعت فاصله داره شهرشون میخوام بدونم اگ واقعا درد زایمانه بگم زودتر بیان.هیچی ترشح خونی ندارم

آخه درد اونجوریی نیس ک یه مدلیه مثل روزای قبل از پریود ک درد خیلی کم میاد اونجوریه یعنی اگ اینجور در ...

اینا درد اصلی نیس درد اصلی هر 5 دقه یبار میاد سراغت 

درد زایمانم ک میادو کلا نمیره تا بچه بیرون بیاد انگار خلاص میشی سبک میشی انگار دنیا مال توعه😎

آره داره شروع میشه ، من یکی دو روز یه دردهای گذرا داشتم، بیشتر احساس سنگینی شکم موقع راه رفتن داشتم، ...

خوش بحالت رفتی گفتن چند سانتی؟دکترم برا پننجشنبه گفته بیا بستری شو بهت آمپول فشار بزنم