2777
2789
بهترين كار رو مي كني شك نكن ضرر نمي كني حتما حتما اينكار رو بكن فقط يه اراده قوي با يه استارت جانا ...

ممنون.اره خب...شاید یه شغلی هم پیداکردم!بیشتر بخاطر خودم میخوام ادامه بدم.و اینکه اطلاعات من که بره بالا....مطمئنا تو تربیت بچه هام موفق ترم . 

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما کسیرو دارید که بچه هاتونو نگه داره شما دانشگاه بریدو درس بخونید

نه اتفاقاً من توی شهر غریب و بدون هیچ کمکی بچه هام رو بزرگ کردم و کمی که از آب و گِل در اومدن تحصیلم رو شروع کردم و بچه هام رو مهد گذاشتم... 

الان که پسرهام مدرسه میرن، کلاس چهارم و دوم هستن. 

دخترم نزدیک سه سالشه و مهد میذارمش 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من علوم سياسي خوندم خوب خوندن براي كنكور ارشد يكم راحت تر از كنكور كارشناسي هست چون سيستمش فرق داره ...

ممنون عزیزم.قبل ادامه تحصیل رشته ات چی بود؟ منظورم اینه که تغییر رشته دادین؟

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
حالا عزیزم دقیق نمیدونم البته این جریان ماله حدود پانزده ساله پیش شاید قوانین فرق میکرده بعدم به شخص ...

ببخشید نمیخواستم ناراحتتون کنم ولی از این جهت گفتم که تو آشناها ما ی نفر این کار رو.کرد تو سن بالا حقوق خوند بعدش فهمید همش کشک بوده 

اگر از پیامم حس منفی گرفتید عذر میخوام

موفق باشی...فقط هر کار میکنی باید قوی باشی

ممنون عزیزم😍😍😍😍😍😍😍

ممنون.اره خب...شاید یه شغلی هم پیداکردم!بیشتر بخاطر خودم میخوام ادامه بدم.و اینکه اطلاعات من که بره ...

اره صد در صد تو تربيت بچه هات تاثير داره

الان چندسالتونه؟

من الان با اين مدرك و رشته كاري نمي تونم پيدا كنم، خيلي دوست داشتم كه بتونم پيام نور حقوق بخونم  و كانون وكلا شركت كنم تا يه شغل خوب داشته باشم

اما الان سي و دو سالمه و ديگه كم كم بايد فكر بچه باشم، ايشالا اكه تونستيم از ايران بريم حتما اونور ادامه ميدم واسه دكتري

ولي از الان تصميم بگير يه رشته كاربردي بخوني

نه اتفاقاً من توی شهر غریب و بدون هیچ کمکی بچه هام رو بزرگ کردم و کمی که از آب و گِل در اومدن تحصیلم ...

افرین.هزارماشاالله.امیدوارم روز بروز موفق تر بشی.

من میگم فعلا درسامو بخونم چیزایی که یادم رفته.... دوباره بخونم بعد ازمون بدم اونموقع بچه هامم بقول شما بزرگ شدن و میشه گذاشتشون تو مهد.

اره صد در صد تو تربيت بچه هات تاثير داره الان چندسالتونه؟ من الان با اين مدرك و رشته كاري نمي تونم ...

سی و یک سالمه.میدونم زیاده ولی برای ادامه تحصیل هیچ وقت دیر نیست!

ببخشید نمیخواستم ناراحتتون کنم ولی از این جهت گفتم که تو آشناها ما ی نفر این کار رو.کرد تو سن بالا ح ...

نه عزیزم چه حس منفی ،ما اینجا جمع شدیم به هم روحیه بدیم 

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
اره صد در صد تو تربيت بچه هات تاثير داره الان چندسالتونه؟ من الان با اين مدرك و رشته كاري نمي تونم ...

ان شاالله موفق باشید.

ممنون.اره خب...شاید یه شغلی هم پیداکردم!بیشتر بخاطر خودم میخوام ادامه بدم.و اینکه اطلاعات من که بره ...

به نظر من روانشناسی بخون دانشگاه پیام نور 

بیشتر میتونی به بچه هات برسی چون کلاسها غیرحضوریه

روانشناسی هم.که فوق العادس

ممنون عزیزم.قبل ادامه تحصیل رشته ات چی بود؟ منظورم اینه که تغییر رشته دادین؟

من دبيرستان علوم انساني بودم

رتبه كنكورم ٥٠٠ بود علوم سياسي دانشگاه تهران قبول شدم، بعد كارشناسي رفتم سر كار چندد سال بعدش ازدواج كردم و سركار نرفتم و شروع كردم واسه كنكور ارشد خوندن كه بازم دانشگاه تهران قبول شدم

به نظر من درس خوندن راحت ترين كار دنياست

اما با اين مدرك كار ندارم، جايگاهي ندارم

ولي خوب براي بالا بردن معلومات خوبه

به نظر من روانشناسی بخون دانشگاه پیام نور  بیشتر میتونی به بچه هات برسی چون کلاسها غیرحضوریه ...

اشنایی دارین بااین رشته؟

من شنیدم دانشجوهای این رشته رو میبرن مراکز بستری بیماران روانی ... خب من نمیتونم این جو رو تحمل کنم😂بیشتر به مسائل اجتماعی علاقه دارم.