2777
2789
عنوان

جديدا خيلي دلم براي بچم ميسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره باید جدا کنی چندشب پیشش بخواب و بکو خوابت برد من میرم اما هروقت صدام کنی میام پیشت  چر ...

براش كلي اتاقشو تزيين مردم اتفاقا چراغ خواب رنكي خريدم انكار يه چيزاي فهميده همش ميكه منو ميخاي بزاري بري؟🥺من دلم كباب ميشه

ای جانم. من خوابم ببره منو نذاری بیرون اتاق  

مادر بودن سخته...دلت باید مثل پنبه نرم باشه ولی گاهی مثل فولاد سفت و محکم برخورد کنی. بچه بالاخره که جاش باید جدا بشه. یه روشی باید باشه. مثلا شاید بشه کنارش بمونی تو اتاق خودش. براش قصه بگی تا بخوابه. 

یا مثلا اگه از تاریکی می ترسه چراغ خواب رو براش روشن بذاری. 

عرضه نداری و مادر نیستی که اصلا درست نیست...ولی شوهرت هم یه حقوقی داره. اونم باید رعایت بشه. البته بچت الان کوچولوئه...ولی شاید اگه از همین کوچولویی کم کم(خیلی کم کم و با ملایمت) عادتش بدی براش راحت تر باشه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
براش كلي اتاقشو تزيين مردم اتفاقا چراغ خواب رنكي خريدم انكار يه چيزاي فهميده همش ميكه منو ميخاي بزار ...

عزیزدلم دختر منم اینجور بود باورمیکنی 10 سالشه ب سختی جدا ش کردم البته ی بار تو 4 سالکی جدا کردم سرمای بدی خورد باباش طاقت نیاورد تختش اوردیم تو اتاق خودمون برای منو باباش زاضی نمیشد حدا کنیم الانم شب تاصب هی میره سرمیزنه بهش 

دختر بچه ها حساس ترن و وابسته تر

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

آخخخی دخترت الان حساس شده وشبا داره میخوابه فقط غصه ی اینو داره که شما ازش جدا بشین فعلا جای خوابشو عوض نکن و یه مدت پیشش باش تاخیالت راحت باشه!!!

برای رابطه هم حتما باهمسرت صحبت کن یکم درکت کنه!!

استارتر بنظرم دخترت از شدت استرس اینکه بعد خواب میبری اتاق دیگه.نمیتونه راحت بخوابه زود بیدار میشه.فعلا بهش اطمینان بده که جداش نمیکنی شما که جداش نمیکنی پس اطمینان بده بهش.بچه راحت بخوابه

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
شاید از یه مشاور یا روانشناس کودک بپرسی بتونه کمکت کنه چون بچه ها از این نظرا فرق دارن با هم

مشاور زنك زدم كفت فعلا صبر كن بزار خسايتش كم بشه دوباره شروع كن كه اتاقشو جدا كني ...من هيچ مشكلي ندارم با اين مساله .شوهرم رو چكار كنم 😒

مشاور زنك زدم كفت فعلا صبر كن بزار خسايتش كم بشه دوباره شروع كن كه اتاقشو جدا كني ...من هيچ مشكلي ند ...

خب گفتی اینو به مشاور که همسرت راضی نیست؟

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
مشاور زنك زدم كفت فعلا صبر كن بزار خسايتش كم بشه دوباره شروع كن كه اتاقشو جدا كني ...من هيچ مشكلي ند ...

شوهرت مگه بچست؟عجبا

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
ای جانم. من خوابم ببره منو نذاری بیرون اتاق     مادر بودن سخته...دلت باید مثل پنبه نرم با ...

دقيقا درست ميگي ...من واقعا ديكه نميدونم چكار كنم 🥺بچم برام خيلي عزيزه خيليييي خودت ميدوني ديگه 

ولي شوهرمم نميتونم همش باهاش دعوا كنم