2777
2789

بچه ها من همیشه از کاندوم استفاده میکردم ولی این ماه ۴ روز مونده به پریودم رابطه بدون کاندوم داشتم چند بار، سیکل پریودمم ۲۵ روزه و مرتب بوده همیشه. نهایتا یه روز اینور اونور، اما این سری دو روز پریودم عقب افتاده خیلی نگرانم😥

الان اگه قرص اورژانسی بخورم تاثیر داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوری هم فایده نداره خاهرمنم ۲روز قبل پریود از دستش در رفت گفت ک حامله نمیشم قرص نخورد الان بچه اش ۱ماهشه😂😂😂😂

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

تاثیر نداره اما نگران نباش منم اصلا سابقه نداشتم عقب بندازم هفت روز عقب انداختم سکته کردم آخر پریود شدم فکرمیکتم بخاطر تغییر هوا عقب انداختی

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
بخوری هم فایده نداره خاهرمنم ۲روز قبل پریود از دستش در رفت گفت ک حامله نمیشم قرص نخورد الان بچه اش ۱ ...

همین اتفاق سر من افتاد... یه روز قبل از پریودی و قرص نخوردم و الان نی نیم تو شکمه...خخخخ

تازه اونم 4 روز قبل از عروسیم..