2777
2789
عنوان

خانمایی که پیشگیری طبیعی میکنن کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 65 پست
معمولا بعضی ها آب وهوا روشون تاثیر میزاره من خودم تابستونا چند روز میندازم جلو ولی هوا که سرد میشه ز ...

اره من وخواهرم هم همینطور شدیم زمستون عقب انداختیم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاثیر نداره اما نگران نباش منم اصلا سابقه نداشتم عقب بندازم هفت روز عقب انداختم سکته کردم آخر پریود ...

همین الانم دارم سکته میکنم، خدا کنه به خاطر اون باشه💜

اگه پریود بشم مهم نیست نامنظم شدنش😭

احه الان بخوری ممکنه چند روز دیرتر پریود شی بدتر استرس میگیری.چای زعفرون بخور بلکه پریود شدی.منم این هفته قراره برم آی یو دی بذارم خسته شدم همش استرسه

٤ روز مونده به پريودت كه تخمكي نيست واسه باردار شدن،بخاطر نگراني پريودت عقب افتاده،منم همين تجربه رو ...

عروس عموی من دو روز قبل پریودی رابطه داشت پریودم شد ماه بعدش نشد فهمید حاملس.گاهی اتفاق میوفته

همین اتفاق سر من افتاد... یه روز قبل از پریودی و قرص نخوردم و الان نی نیم تو شکمه...خخخخ تازه اونم ...

اره دیگه باید مراقب بود ولی زایمانت دیر میشه واس اینجوری ها مثلا ممکنه تا ۴۲هفته بری چون لقاح دیر شده خاهر من ۴۱ب زور زایمان کرد

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
همین الانم دارم سکته میکنم، خدا کنه به خاطر اون باشه💜

انشالله که بخاطر هوا عقب انداختی من بعداز اون از ترس دارم قرص ال دی میخورم و کا ندوم هم استفاده میکنم اصلا الان شرایط بچه دومی رو نداریم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
احه الان بخوری ممکنه چند روز دیرتر پریود شی بدتر استرس میگیری.چای زعفرون بخور بلکه پریود شدی.منم این ...

اتفاقا من این ماه مثل ماه قبل چندروز جلو ننداختم  انقدر ترسیده بودم زغفرون دم کردم خوردم و دارچین فرداش سریع شدم