2777
2789
عنوان

یه سوال دارم خواهشا

71 بازدید | 11 پست

عزیزان مادران شیرده تاحالاکسی بوده که باوجودشیردادن به نوزادش ورعایت رژیم غذایی باز چاق شه؟آخه شنیدم یه سریاکه شیر دادن لاغرشون میکنه بعضیاهم هستن که برعکس شیردادن چاقشون میکنه.ممنون میشم راهنماییم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیز من با اینکه فعالیت بدنی زیادی دارم و کم میخورم اما وقتی شیر میدم چاقم تا شیردهی قطع کنم کم کم به صورت طبیعی وزنم کم میشه خودم متوجه بدنم شدم! الان دوران شیردهی فرزند دومه منتظرم دوسالش بشه تیپم درست بشه!

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
بله عزیز من با اینکه فعالیت بدنی زیادی دارم و کم میخورم اما وقتی شیر میدم چاقم تا شیردهی قطع کنم کم ...

وااااااااای خداعمرت بده بچه هاتونگه داره برات بدونی چقدرامیدوارم کردی عزیزم😘😘😘