2777
2789

سلام به تازگی بچه دومم به دنیا اومده اصلا نمیرسم با پسر اولم بازی کنم اونم عصبب شده نظرتون چیه بفرستمش مهد؟اونجا حداقل با بچه ها بازی میکنه ولی نگرانم نمونه چیکار کنم بره مهد؟

این نیز بگذرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خونه دار هستی چندتاکلاس بفرستش که زمانش بامهدبرابرباشه ولی یه چیزم یادبگیره حس طردشدنم بهش دست نده بنظرم

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!

بزارش مهد

كيف ميكنه بازي ميكنه و خسته ميشه و تخليه ميشه و عاقل ميشه و ...

منم دخترم دو سال و چهار ماهشه گذاشتم مهد خيلي راضيم

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.

نه اصلا زیر سه سال خوب نیس

قشنگ احساس میکنه ولش کردی الان با وحود دومی ...

توی خونه براش کارای جدید ایجاد کن 

کاغذ بچسبون به دیوار اتاقش بذار نقاشی کنه 

با گواش مُهر دستشو بزنه به دیوار و ...

Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see

صبحها خوبه یا بعدازظهر؟چون صبها تا نه و نیم خوابه  تا صبحونه بدم و اینور و اونور ساعت میشه ده و نیم.وقتی هم بعدازظهرها یه چرت کوویک نمیزنه عصبی میشه

این نیز بگذرد
برا پسر دوسال و نیم کلا چه کلاسی خوبه?چه اموزشی چه بدنی و فیزیکی....ک براسنشم خوب باشه

زبان بفرستینش کلاس زبان. 

تا شیش سالگی 

بعدش تا ده سالگی شنا هیکلش شکل میگیره 

بعد یه ورزش رزمی آینده دار 

چون شنا رفته بدن آمادس 

گیتار و نقاشی هم در این بین بره عالیه یعنی به ۱۸ که برسه یه پسر خود ساخته بشه 

حرف اینه اگه از لحاظ درسی خورد به در بسته صدتا در دیگه شما براش باز کرده باشید

اره خوبه بزار

من از سه سالگی گذاشتم دخترمو

فقط نیمه وقت بزار

۸ تا ۱۲

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤