2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147893 بازدید | 5189 پست
نه عزيزم اين چه حرفيه اول يه سوالم رو جواب بدين اين خاسته شما خاسته قلبي خاهرتون هم هست يا نه؟ ...

آره عزیزم  خواهر مم دلش میخواد

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
ممنون گلم .ولی عکس نمیاد نمیدونم چرا .همچنان میفرستم تابیاد

باشه عزیزم 

آگر نیومد تایپ کن اینجا ک بتونم کمک کنم

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد زایمان زودرسی ک داشتم و بعدش بجم فوت شد دکتر بهم گفت شوهرت مشکل داره خودتم همینطور و بعدش پروسه ی طولاااانی دوا درمان و هزینه هاش😢منم شدید افسرررده شده بودم بعدش یه صدتومن پول شوهرم بهم داد گفت امروز این پول یهویی گیرم اومده میدمش بتو منم نشستم فکر کردم چیکار کنم باهاش داشتم واسه خرج کردنش نقشه میکشیدم ک دوستم زنگ زد گفت سارا من نذر دارم از این ب بعد هرساااال تو خونم مراسم شیرخوارگان راه بندازم کمکم میکنی حالا سه ماه مونده بود تا محرم منم همونجا پولو گذاشتم تو کیفم گفتم این پول رو سه ماه دیگه ک من حاملم شیر میخرم نذر سلامتی دخترم اونجا میدم ب بچها یه لباس دخترونه صورتی هم خریدم آویزون کردم در جالباسی هرروزززز ک میخاستم برم سرکار ببینمش تازه جالبه بخودم میگفتم بهار دنیا میاد دخترم باورم نمیشد ولی من دقیقااااا همون پولو دادم شیرخریدم تومراسمش هرروز پولو تو کیفم میدیدمش باخودم تکرار میکردم این پول واسه چیه هرکسی هم کنارم بود نشونش میدادم میگفتم بهش الان برخلاف باور دکترم من خداروشکرحاملم دختر دارم ۱فروردین ان شالله دنیا میاد اسمشم بهارخانومه.جذب بود درسته بچها؟الانم همیشه بدترین حالت ممکن تو ذهنم میاد واسه مشکل داداشم از امروز قووول میدم ک به باورهای مثبت تغییرش بدم

بچه ها من همش حس ميكنم دارم خودمو گول ميزنم با قانون جذب/. خيلي علاقه دارم خيلي اما سرد شدم نسبت به ...

سلام بنظرم باید از قانون جذب درست استفاده بشه و در کنارش تلاش هم باشه بعضیا فکر میکنن فقط بشینن فکر کنن ب خواستشون رسیدن همه چی حله در صورتی ک اینطور نیست و بعد مدتی ناامید میشن

مرسي عشقم من مطمئن هستم ك اگه بشه باورم رو عوض كنم ميتونم ب جذب هاي عالي عالي برسم

دقیقا 👌👌

یکبار دیگه بشین بنویس...

خیلییییییییییی باجزییات بنویس اصلا کاری به منطقی بودن جملاتت نداشته باش انقدددد بنویس تا سبک شی...

بعدش ک بیت باورهای صحیح ت همم تکمیل شد بعد دیگه تا ۴۰ روز هرشب قبل خواب و هرروز صب بعد بیدار شدن این لیست رو نگاه میکنی و خداروشکر میکنی....لیست باورهای اشتباهت هم آنیش بزن ی جوری ک دود کنه حس کنی همش دود شد رفت هوا هیچی توی وجودت نموند

دقیقا 👌👌 یکبار دیگه بشین بنویس... خیلییییییییییی باجزییات بنویس اصلا کاری به منطقی بودن جملاتت ن ...

حتما استاد جونم

عاشقتم

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
دقیقا 👌👌 یکبار دیگه بشین بنویس... خیلییییییییییی باجزییات بنویس اصلا کاری به منطقی بودن جملاتت ن ...

فقط ی بار باید لیست نوشت یا هر روز؟؟

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
من شدیدا به وجود خدا اعتقاد دارم.اماهمیشه میگم اگه خدا نباشه چی؟یعنی میشه همچین چیزی؟اما یه جمله ات ...

این سوالا برای همه پیش میاد...

ولی وقتی با خودت فک کنی این جهان با اینهمههههه نظم با اینهمه زیبایی مگه میشه خالق نداشته باشه؟؟؟؟ 

خدا یک منبع قدرت هست ک از قدرتش از وجودش توی وجود همه انسانها دمیده.. ما هممون وجودمون از خداس وجودمون پاک و سرشار از نوره برای همین میگم لایق بهترین ها هستیم همیشههههه لایق بهترین زندگی لایق خوشبختی لایق هرچیز خوب ک هس...

اینهمه زیبایی برای ما آفریذه شده...باید استفاده کنیم وگرنه خدا خودش ازمون دلگیر میشه ک نتونستیم و خودمون رو لایق این چیزا ندونستیم

من بعد زایمان زودرسی ک داشتم و بعدش بجم فوت شد دکتر بهم گفت شوهرت مشکل داره خودتم همینطور و بعدش پرو ...

واااااای آفرین به تو واقعاااا آفرین👌👌👌👌❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

تو معرکه ای دختر 😍😍😍😍😍

ترکوندی بابا👏👏👏👏👏👏👏👏

تمام کارهای لازم رو انجام دادی ایمان فعالت رو نشون دادی...

تو لایقش بودی و بهش رسیدی...برای خدا هیچ محدودیتی وجود نداره...محدودیت رو ذهن ما می‌سازه...

به خودت افتخار کن دوستم تو عالی هستی 💪💪🥰

این سوالا برای همه پیش میاد... ولی وقتی با خودت فک کنی این جهان با اینهمههههه نظم با اینهمه زیبایی ...

من هر چی قلم و کاغذ بر میدارم نمیتونم چیزی بنویسم نمیدونم درمورد چه مساله ای باورمو بنویسم

منم از قانون جذب هیچی نمی دونستم تا الان ولی الان حس میکنم بارها تو زندگیم تجربه کردم 

استارتر جون دیدید میگن وقتی هوس یه خوراکی میکنی خدا حاجت شکم رو زود میده 

آیا اینم همون قانون جذبه ؟

آفریییین عالبهههه👏👏👏👏👏

بازم بنویس بنویس تا سبک شی....

بعدش بسوزونشون،،  دودی ک ازون کاغذ بلند میشه حس کن تماااام باورهای اشتباهت هس ک داره دود میشه و هیچ اثری ازش نمیمونه توی وجودت...

بعد باورهای درستت رو بگیر جلوت شب قبل خواب و صبح بعد بیدار شدنت نگاهشون کن و بخون....همیشه هم با خودت بگو تغییر باورهام کار خیلی راحتیه من موفق میشم خیلی راحت باورهام رو تغییر بدم و باورهای درست رو جایگزینش کنم...

.

.

.

فقط به یک نکته توجه کن عزیزم...

اینکه از حرف مادرشوهرت دلگیر میشی اینکه احساس عذاب وجدان داری...ریشه‌اش بر میگرده توی کمبود اعتماد به نفست و اینکه خودت رو دوس نداری..این مورد هم اضافه کن..

چرا اعتماد به نفست کمه؟؟ 

چرا فک میکنی خانوم ها حتمن باید بچه دار شن تا مادرشوهر و شوهر دوستشون داشته باشن..

چرا اصلا باید برای ناراحت شدن کسی دیگه ک مقصرش هم تو نیستی خودت رو اذیت کنی؟؟؟ حتی شوهرت باشه اون طرف..

.

.پس بااااااید خودت رو خیلی بیشتر ازین حرفا دوست داشته باشی..باید عاشق خودت باشی....باید انقدددد عاشق خودت باشی ک دلت نیاد با خودت بلند حرف بزنی چچ برسه عذاب وجدان بگیری...