2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147894 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عوض کردم هرچی ب ذهنم رسید گفتم ببینید خوبه 

عالی بود.افرین.سعی کن هر روز بخونی این باورهای مثبت من خودم صدام و ضبط کردم و هر روز گوش میدم.عضو جدید گروه شمایید؟

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

اسی اگه دو نفر ۷ سال همو دوست داشته باشن 

و الان ۸ ماهه کات شده 

من نمیدونم اون هنوز فکر میکنه یا نه 

ولی من یه لحظه نتونستم بدونش نفس بکشم با فکرش زندم .به نظرت اینکه زیاد دلتنگ میشم و بهش فک میکنم 

کائنات جواب میده .اینکه زیهد بهش فک کنی ینی اونم فک میکنه 

ممکنه منو فراموش کرده باشه 😔

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
واااای ندا جون چقدر این متنت ب دلم نشست😄 چقدرررررر قشنگ بود👏👏👏👏👏👏👏 واقعا همینطوره واقعاااا ...

سلام مریم جون خوبی؟؟

عزیزم ان شاالله هر جایی حالت خوب باشه

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
دوستان پیام بذین بهم خصوصی ک لینک رو براتون بفرستم 

چطوری میتونم توی خصوصی پیام بدم الان هر کاری میکنم پیامم ارسال نمیشه .من تازه عضو شدم خیلی بلد نیستم لطفا لینک گروه برای منم بفرستین🙏🙏

سلام

مرسی بخاطر تاپیک عالیت

میگم میشه یه تاپیک درست کنی که همه بیان اونجا هرکی یه هدفشو بگه و همه باهم شروع کنیم به جذب همون هدفی که انتخاب کردیم؟؟؟؟

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
چطوری میتونم توی خصوصی پیام بدم الان هر کاری میکنم پیامم ارسال نمیشه .من تازه عضو شدم خیلی بلد نیستم ...

رو عکس استارتر بزن میری تو پروفایلش ،دو تا گزینه هست بالا دعوت به اگدوستی و پیام دادن ،اگ باهاش درخواست دوستی دادی قبلا می‌تونی پیام بدی اگ نه پس باید درخواست دوستی بدی اون قبول کنه بعد پیام بدی بهش