2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147906 بازدید | 5189 پست

آویش جان سلام. خوش اومدی. استارتر کسیه که این تاپیکو ایجاد کرده. برای اینکه بدونی کیه باید بری بالای همین صفحه. اسمش سمت راسته کنار عنوان: sara0098

زیرش نوشته مدیر. روی اسم کاربری کلیک کن. پروفایلش میاد. بعد باید براش درخواست دوستی بفرستی و وقتی که درخواست دوستیتو قبول کرد بهش پیغام بدی که لینک گروه تلگ رامو برات بفرسته.

سلام عزیزم نمیشه از اول شروع کنید؟ منم میخوام باشم احساس میکنم با شما انجامش بدم انگیزم بیشتره

نگین جان شما برو صفحه 4 اونجا نوشته باید از کجا شروع کنی. تمرینایی که گفته انجام بده. عقب نیستی خیالت راحت باشه. قانون جذب چیزی نیست که کسی نتونه خودشو برسونه به شرط اینکه عمل کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگین جان شما برو صفحه 4 اونجا نوشته باید از کجا شروع کنی. تمرینایی که گفته انجام بده. عقب نیستی خیال ...

اوهوم ولی منظورم اینه یکی باشه که من کارایی که گفتنو انجام بدم راهنمایی کنه که درست انجام دادم یا نه

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸

بچه هایی ک تازه وارد تاپیک شدید و میخواهید عضو گروه تل گرام بشید. لطفا ابتدای تمام صفحات تاپیک رو  بخونید و تمرینات رو کاااامل انجام بدید تا بعدا ک یکم جلو افتادید و ب ماها رسیدید استارتر وارد گروهتون کنه چون اگه اینجوری بخواهید وارد گروه بشید ذهنتون پراز سواله! و خودتون دلزده میشید

اگه واقعا میخواهید زندگیتون رو عوض کنید حوصله کنید و مطالب تاپیک رو بخونید.تمرینات رو حتمااااا انجام بدید.

اگه پشتکار داشته باشید نهایتا ۱هفته تموم میشه. اونقدر بچه ها سوال پرسیدند ک با جوابایی ک استارتر داده فکر نکنم سوالی براتون باقی بمونه😊

خوش اومدید همتون😄

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

بچه ها، بچه ها من ص 72 هستم، منم ببرید تل گرام که گمتون نکنم و بتونم بعد از تمام شدن صفحات اینجا بیام پیشتونم، ممنونتون میشم

لطفا برای واقعی شدن تیکرم دعا کنید، سپاسگزارم🙏
اوهوم ولی منظورم اینه یکی باشه که من کارایی که گفتنو انجام بدم راهنمایی کنه که درست انجام دادم یا نه

هر تمرینی که انجام دادی اینجا بذار. استارتر یا بقیه بچه ها بهت میگن که درست انجام دادی یا غلط. فقط باید عکسی که میذای واضح و خوانا باشه.

سلام بچه ها خوبید خوشید ان شالله سال جدید سال پر از برکتی باشه براتون عیدتونم مبارک باشه .بچه ها من گوشیم سوخته نمیتونم بیام اینجا یا جایی دیگه الانم با گوشی کس دیگه ای پیام میدم .خیلی صفحس ک نخوندم اصلا نمیدونم چیا گفتین چ خبرا هس..امیدوارم ک حال دلتون خوب باشه لبتون خندون و موفق سربلند باشید .براتون بهترینا رو ارزو دارم دوستون دارم و تا اطلاع ثانوی نیستم خدا نگهدارتون باشه.

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....