2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
سلام بچه ها خوبید خوشید ان شالله سال جدید سال پر از برکتی باشه براتون عیدتونم مبارک باشه .بچه ها من ...

عزیزم سلام سال نوت مبارک و پر از برکت و شادمانی. ایشالا هرچه زودتر با گوشی جدیدت میای و دوباره با ما همراه میشی. بچه ها یه گروه تلگ رامی درست کردن. لینکشو باید از استارتر بگیری اما این روزا سرش شلوغه و به همون گروه تلگ رامی هم نمیاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هایی که تازه وارد این تاپیک شدین لطفا چند روزی صبر کنین. فک کنم استارتر مسافرت باشه. برای همین س ...

عزیزم من برا همه یکی یکی باید لینک رو بفرستم،،  اول آیدی تلگرامم رو میدم بعد وویس میگیرم ازشون بعد ادد میکنم،،  بعضی ها هم ک اینجا پیام میزارن باید حتمن تاپیک رو خونده باشن چون توی گروه از صفر شروع نمی‌کنیم،،  اول از همه هم تاپیک هاشون رو چک میکنم بعد  باید درخواست‌ دوستی بدم بهشون بعدم چن روز تازه میبینن بعد هم پروسه بعدی ک زمان بره!

توی خصوصی مم ک بچه ها ی سره دارن سوال میپرسن و من تک تک باهاشون صحبت میکنم،  چون نخواستن موضوعشون رو توی گروه مطرح کنن!!

اکثر تایمم رو گذاشتم روی کمک و راه انداختن گروه،  وظیفم ک نیس که حالا کم کاری کرده باشم ک اینطوری مطرح میکنی اینجا شادی جان..

اگه سخت گیری میکنم برا اینه ک توی گروه آقا نباشه برا امنیت خودتونه! 

وگرنه لینک رو بردارید ب هرکس دوس دارین بدین منم هیچ کاری ندارم!!!

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

برا همه ی بار دیگه توضیح میدم لطفا اول تاپیک رو کامل بخونید،،  تمرينات رو کامل انجام بدین بعد درخواست‌ ادد شدن توی گروه بدین،،  توی گروه بیاین و بفهمم تمرین هارو کامل انجام ندادین ریمو میکنم،،.

همینطوری انقد یکساعت یکساعت دارم برا بچه ها توی خصوصي توضیحات رو میدم،  دیگه برای کسایی ک صفر هستن اصلا ن توانش رو دارم ن تایمش رو..

شما خودتون یک نفرین اما من با ۳۰،۴۰ نفر آدم سر و کار دارم،،  زندگی روزمره و کاره خودمم هس..

درسته ی کاری کردم اومدم ثواب کنم کمک کنم ب هم نوع خودم ولی دیکه نمیتونم صد درد تایم و انرژیم رو بزارم اینحا ک!.

الان بچه هایی ک از اول تاپیک باهام بودن باید واسه خودشون استاد شده باشن ذیکه،  باید کمک کنن به بچه هایی ک اول راه هستن 

عزیزم من برا همه یکی یکی باید لینک رو بفرستم،،  اول آیدی تلگرامم رو میدم بعد وویس میگیرم ازشون ...

الهه جان مگه من گفتم شما کم کاری کردی؟ این جوابی که دادی خیلی برام عجیبه. من با حسن نیت جواب بچه ها رو دادم. من حس خوبی به شما داشتم وقتی اون جوابو می نوشتم. نمی دونم چرا همچین برداشتی کردی و همچین جوابی دادی. از شما که قراره راهنمایی کنی اینجور تند جواب دادن واقعا غیرقابل قبوله.

برا همه ی بار دیگه توضیح میدم لطفا اول تاپیک رو کامل بخونید،،  تمرينات رو کامل انجام بدین بعد د ...

الهه جان من با علم غیبم باید بدونم که بچه ها تو خصوصی به شما پیغام میدن و مشاوره می خوان؟ مگه من به پروفایل شما دسترسی دارم که اینا رو بدونم؟ اگه اینقد از این وضع ناراضی هستی باید یه کاری درباره ش بکنی. نه اینکه به منی که از چیزی خبر ندارم بتوپی. 

درباره تلگ رامم من اگه می خواستم بی احترامی به گروه بکنم، در جواب تک تک بچه ها نمی گفتم از استارتر بخواین. خودم لینکو براشون میفرستادم. این روش تهاجمی شما برای جواب دادن به کسی که منظور بدی از حرفش بر نمیاد واقعا حیرت آوره. از صحبتات فقط انرژی منفی می باره.

الهه جان من با علم غیبم باید بدونم که بچه ها تو خصوصی به شما پیغام میدن و مشاوره می خوان؟ مگه من به ...

عزیزم من تند رفتم؟!!! 

من از حرف شما ک گفتی هرچند استارتر سرش شلوغه حتی همون گروهم نمیاد خیلی تعجب کردم!!!

من خودم داوطلبانه دارم براتون اینکار رو انجام میدم،  ولی توقع هم ندارم بعد از اینهمه انرژی ک میزارم طوری رفتار کنین ک وظیفمه!

وگرنه ن جسارتی کردم ن از کسی توقعی دارم،،  شما هم تنها کسی هستی اینجا ک از نزديک دیدمت خیلیی هم حس خوبی بهت دارم،،  خیلییی هم ازت ممنونم ک برام وقت گزاشتی و اومدی،،  اما ازینکه توی تاپیک عمومی اینطوری مطرح کردی واقعا کم توقعیم شد ازت..

بازم اگر حس کردی بی احترامي کردم یا تند رفتم عذرخواهم

الانم من مسیر رو نشونتون دادم،،  راه درست زندگی اون چیزی ک خودم بارها توی سختی ها و شکست های زندگیم تجربه کردم و درس گرفتم براتون توضیح دادم،،  اگر حس میکنید میتونید ادامه این راه رو برین و وجود من انقد کم رنگ و دیگه نیازی نیس،،  من می‌سپارم ب دست دوستانی ک حس میکنن میتونن و برای تک تکتون آرزوی بهترین ها رو میکنم..

دوس نداشتم و ندارم هیچ وقت کسی ازم دلگیر شه،،  تا جایی ک تونستم با صبر و حوصله‌ ساعتها وقت گذاشتم براتون ک خدایی نکرده دل کسی نشکنه و بتونم ی ذره شده حتی راهنمایی کنم...

اما بازم میگم همه این کارا داوطلبانه بوده کسی ن ازم خواسته و زورم کرده ن هم اینکه از کسی پول گرفتم ک مدیون کسی باشم... از کسی هم هییییچ توقعی ندارم،،  اگرم بوده فقط ازتون خواستم اگه حس کردین ی کم فقط یکم توی مسیر زندگیتون تاثیر داشتم برام دعا کنید...

الانم ن ناراحتم ن قهر 😉 ی پیشنهاد هستش،  اگر حس میکنید کسی دیگه میتونه ادامه بده من میشینم کنار و براتون موفقیت آرزو میکنم 🤩

خدا میدونه که منظور من از اینکه گفتم شما به تاپیک کمتر سر می زنی این نبوده که بگم داری کم کاری می کنی. اصلا همچین چیزی به مخیله من حتی یک لحظه خطور نکرده. من از اینکه پیغام زیادی از شما توی تلگ رام نمی دیدم به این نتیجه رسیدم که شاید مسافرتی یا سرت شلوغه. شده یه بار اعتراض کنم که شما چرا اینجا نیستی؟ مگه طلب بابامو ازت دارم؟ چه تعهدی به من داری که همیشه باشی؟

آخه انصاف بده از این جمله ساده من چطور میشه برداشت کرد که من گفته باشم شما کم کاری می کنی و به وظیفه ت عمل نمیکنی؟ آخه کدوم وظیفه؟ من همیشه به کار شما به عنوان یه کار خیر نگاه می کردم. مث هر آدم دیگه ای شما هم حق داشتی بری مسافرت و از تعطیلاتت لذت ببری. عکسم که گذاشته بودی و من فکر کردم نکنه هنوز مسافرتی. این که من فک کنم شما مسافرتی یا سرت شلوغه چه جوری به این منجر میشه که به همچین نتایج بی رحمانه ای درباره من برسی؟

شما توی خلوت خودت با بقیه می دونی که داری مشاوره میدی و ساعت ها وقت میذاری. نباید انتظار داشته باشی منم اینو بدونم. آخه چطوری بدونم؟ مگه ما ازت گزارش کار خواستیم که بدونیم وقتت به چی میگذره؟ هنوزم نمی فهمم این برداشت اشتباه چطور ممکن بوده به ذهنت برسه؟

و خداییش دیگه این جمله واقعا بی انصافیه و نهایت کم لطفی تو می رسونه: «...  اگر حس میکنید میتونید ادامه این راه رو برین و وجود من انقد کم رنگ و دیگه نیازی نیس ...»

خداییش درباره همه همینجوری قضاوت می کنی؟ همه رو به یه چوب می رونی و ندونسته حکم میدی؟ حتی از من سوال کردی منظورم چیه و بعد این همه نسبتو به من دادی؟

اگه این بار اینقد روی دوشت سنگینی می کنه از بقیه بخواه که رعایت حالتو بکنن. چه فایده داره که شما ساعت ها برای دیگران وقت بذاری و بعد سرخورده و عصبانی باشی از اینکه همه وقت و توانت داره به اینکار صرف میشه. کمکی که آخرش شادمانی برای آدم به همراه نداشته باشه چه فایده ای داره؟ این میشه که یکی دیگه رو له می کنی و بیگناه گردن می زنی. 

من خواهش می کنم که اگه ازم دلخوری به هرحال به دل نگیر عزیزم. عذرخواهی می کنم. من منظوری نداشتم و فقط به خاطر اینکه تازه واردا فک نکنن که تنها هستن بهشون گفتم چند روز صبر کنن تا از مسافرت برگردی. حتی خواهش می کنم حرفای پست قبلیمو هم فراموش کن. من متاسفانه آدم جوشی ای هستم و یه دفعه شروع می کنم به حرف زدن و ول نمی کنم دیگه. ببخش و فراموش کن عزیزم. ممنونم

من خواهش می کنم که اگه ازم دلخوری به هرحال به دل نگیر عزیزم. عذرخواهی می کنم. من منظوری نداشتم و فقط ...

عزيزم چ دلخوری آخه! گفتم کم توقعی! بعدم به چ نتیجه بی رحمانه ای رسیذم؟!😅 

توی همون پست اولمم توضیح دادم ک پروسه اد شدن بچه ها توی گروه و کارایی ک پشت پرده انجام میدم و ممکن شماها متوجه نشید چطوریه و چقد طول میکشه!

ک ینی اگه هی میبینین میان اینجا میگن مارو هم اد کنید من حواسم هس،،  بلافاصله میرم تاپیکاشونو چک میکنم بعد درخواست دوستی میدم بعد آیدی میدم....

این پروسه زمان بره، ولی من حتی اگر خیلی سرم شلوغ هم باشع بازم سر میزنم ممکن نتونم بیام اینجا بگم به شما من به فلانی درخواست دوستی دادم ک بهش آیدی بدم ولی حواسم هس ک کسی جا نمونه،  چون واقعا دلم نمیاد بچه ها از جمع صمیمانه و پربار ما بی بهره باشن...

.همه حرفم همبن بود..

شما بزرگتر منی،  و من واقعا در جايگاهی نیستم ک بخام خدایی نکرده جسارت یا بی احترامي و حتی قضاوت کنم...🙏

وای خدا چرا اینجور شدید 

شما مشهدیا بهم پیچیدیدااااا😂😂😂 حالا خوبه اوضاع روبراه شد

بچه ها بیایید سال جدید یه خونه تکونی واسه خودمونم بکنیم ک زود دلگیر و ناراحت و عصبی نشیم 

کلی گفتمااا حالا نیایید با من دعوا کنیدااا😉 خودمو گفتم😊

من ظرفیت ندارم زود گریه میکنماااا😁😁😁

همتونو دوست دارم😘

بچه های تازه وارد خوش اومدید و لطفااا مطالب تاپیک رو از اول باحوصله بخونید.حالا حالا وقت دارید واسه شروعی دوباره برای زندگی جدید و شادتون😀 ارزشش رو داره ک وقت بزارید😊

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
عزيزم چ دلخوری آخه! گفتم کم توقعی! بعدم به چ نتیجه بی رحمانه ای رسیذم؟!😅  توی همون پست اولمم ...

سارا جون منو گزینه میکنی 😅

درخواست دوستی دادم بهتون چند روزه . تمرینات هم همون اوایل انجام دادم بعدش دیگه سرم شلوغ شد اما خب ی توکه پا  میومدم ب تاپیک 😁

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
سارا جون منو گزینه میکنی 😅 درخواست دوستی دادم بهتون چند روزه . تمرینات هم همون اوایل انجام دادم بع ...

فرستادم برات عزیزم