اولش همه همینطورند نگران نباش.
ما خودمونم آدمایی منفی نگری بودیم ک الان داریم مثبت نگر میشیم و خیلیییی عوض شدیم.جذبای خوبی ام داشتیم.
اگه تمرینها رو انجام بدی و رعایت کنی، افکار منفی کمتر میاد سراغت.تو دنیا فقططط یه قدرت هست اونم قدرت خدا و خداهم همیشه دلش میخاد بنده اش شاد باشه و ب آرزوهاش برسه.خدا ک نمیخاد ما زجر بکشیم مگه از خدا مهربونتر نسبت ب بنده اش هست!!! باید کارها رو بسپاریم ب دستای توانای خودش ک هرجور صلاحمون میدونه همونجور بشه😄خودش گفته از من بخواهید تا اجابتتون کنم مشکل از ماست ک ب خدا اعتماد نداریم فقط با زبونمون میگیم ایمان داریم ایمان واقعی اونه ک بدونیم وقتی چیزیو از خدا میخواهیم مطمعننن باشیم ک بهمون میده و تاخیر تو کارش نیست.هرچیزی رو در بهترین زمان ممکنش بهمون میده هرزمانی ک ب صلاح ما باشه نه هر زمانی ک ما میخواهیم!!!
باید باورهای منفیت رو بنویسی و بسوزونی یا پاره کنی و باورهای مثبتت رو جایگزینشون کنی(باور نه آرزو!!!) و این باورهای مثبت رو هرروز تکرار کنی ک بشه باااور زندگیت...
باید هرروز جملات تاکیدی مثبت بگی ب خودت ک امروز روز عالیه.من مطمعنم ک خدا همیشه هوامو داره و من ب زوودی ب آرزوم میرسم.من خوشبختم و شاد و هر روز پر از اتفاقات شیرینه.ب آینده خودم با شگفتی مینگرم. من منتظر خبرهای شاد و شیرینم و از اینجور حرفهای شاد😉
باید در طول روز مراقبه داشته باشی.بشینی یه جا ساکت و ب دم و بازدمت توجه کنی و افکار منفی ک میاد تو ذهنت رو بریزی تو سطل آشغال فرضی. ب نعمتهات نگاه کن ب داشته هات.شکر گذاری کن و نعمتهات رو بنویس.❤شکر نعمت، نعمتت افزون کند❤
همیشه و همیشه لبخند بزن ک این معجزه میکنه گاهی ک ناراحتی،عصبانی و... هستی مطمعن باش حالت عوض میشه.خودم تجربه کردم عالیه😉 اونایی ک ازشون دلگیری و کینه داری رو ببخش.سعی کن به کسی نگی ک قانون جذب کار میکنی ک فقططط دلسردت میکنند! با کسایی ک حرفای منفی میزنند و آه و ناله میکنند پای حرفاشون نشین و ازشون دوری کن و اگه خانوادتند سعی کن بحث رو عوض کنی و یا محل رو ترک کنی یا با مرور فکرای مثبت تو دلت،صداشون رو نشنوی😊 تو تاپیکهای منفی نرو!
سعی کن ب خدا نزدیکتر بشی و باهاش حرف بزن ک آرومت میکنه.🍀رمز کار اینه که: باید احساست خوب باشه نسبت ب همه چیز ک اگه احساست رو خوب کنی و استرس و نگرانی و دلهره نداشته باشی ب هر چی ک بخای میرسی. هی نگو وای اگه نشه چی،! ب جاش بگو اگه بشه چی😄اینو بدون ک کسی ک ایمان واقعی و اعتماد ب خدا داره هرگززز دلهره نداره چون میدونه خدا براش بهترینها رو رقم میزنه چون دوستش داره😉
کتاب ۴اثر فلورانس و شفای زندگی لوییز هی رو بخون
خیلی کارا هست ک باید انجام بدی فقط باید بخای! مطالبی ک تیترش رو فرستادم بخونی همه چیز دستت میاد
کم کم میبینی ک دیگه همش شادی و اطرافیانتم تغییر میکنند.تو یک ماه میبینی چقدرررر عوض شدی😀
تو تل برو عضو کانال آقای شریفی بشو ک کمکت میکنه تو این مسیر. اینم لینکش @voiserteash
با تل طلایی وصل نمیشی ها با تل اصلی اول وصل بشو
موفق باشی گلم😘مطمعن باش خدا خواسته زندگیتو عوض کنی و ب آرزوهات برسی ک دعوتت کرده تو تاپیک عزیزم😍