2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147903 بازدید | 5189 پست
سلااام به دوستای گلم واااای بخدا شرمندم این دوستای گرامی بنده به همراه همسران گرامیشون به مناسب ...

الهه عزیزم سلام نازنین

تبریک فراوان بابت نمایشگاه و یه دنیا خوشحالی و ❤این قلب خوشگل واسه پیشنهاد کاری بهت ....

احسنت 

واسه تل گرام شاید چهارشنبه من نتونم بیام چون باشگاهم و بعداون خرید دارم از الان بگم صددرصد موافقم اونجا بهتر میشه گپ زد و مطالب و سنجاق کرد و دسترسیش بهتره .

دوستتون دارم 

سلااام به دوستای گلم واااای بخدا شرمندم این دوستای گرامی بنده به همراه همسران گرامیشون به مناسب ...

سلام عزیزم. میگم حالا رای گیری خوبه. ولی کلا اگه ت ل گ رام رای آورد اونایی که نظرشون برا ت ل گ رام منفیه تکلیفشون چیه؟ خداحافظی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلام😊 منم با ت ل گ رام موافقم 

البتهههه نظرم اینه که تو ت ل گرام کانال بزنی برای مطالب که دیگه نشه وسط آموزش ها حرف زد🙏

ولیییی اینجا بحث و تبادل نظر کنیم💜

هرکسی موافق لایک کنه👍👍👍🙋

سلام سلام😊 منم با ت ل گ رام موافقم  البتهههه نظرم اینه که تو ت ل گرام کانال بزنی برای مطالب ک ...

میشه همینجا یه تاپیک دیگه بزنه برا آموزش و هی قفل کنه مثل همون کانال. لینکشم تو همینجا بزاره همه هم بدونن اونجا فقط برا آموزشه اینجا برا حرفه. 

ت ل گ رام خیلی مسخرس واقعا بعضی وقتا اصلا باز نمیشه 

سلام دوستاي خوبم

من تو اين مدت چند تا جذب خفن داشتم كه دوست دارم با جزئييات براتون تعريف كنم متاسفانه خيلي وقت ندارم اما يكيش رو تعريف ميكنم شايد براتون جالب باشه😊

ما به خاطر شرايط كاري خودم و همسرم تا دو سال پيش مدام سفر خارجي ميرفتيم تا زماني كه دخترم به دنيا اومد و من كارم رو گذاشتم كنار، از طرفي از همون موقع قيمت ارز مدام بالا وبالاتر رفت و همين باعث شد اون سفرا كنسل شه.

من تو اين دو سال هر وقت هواي اون سفرهاي هيجان انگيزو ميكردم به خودم ميگفتم با اين پول بي ارزش ديگه هيچ جا نميتوني بري(ذهن استدلالي😏)

گذشت تا اينكه چند وقت پيش دو تا از نزديكانم سفر خارج از كشور براشون پيش اومد، يكيشون اروپا، يكيشون هم امارات...

يهو به خودم اومدم، با خودم گفتم چرا من تو اين مدت همش حساب كتاب ميكردم، چرا به جاي اينكه به قدرت ذهنم اعتماد كنم به پولاي تو حسابم فكر ميكردم

از طرفي مطمئن بودم سفر اين دو نفر يه نشونه است براي من! كه اگر من هم بخوام به همين راحتي ميتونم برم.

از اون روز تمام حساب كتاباي بي فايده رو گذاشتم كنار، و با اشتياق سفر اين دو نفر(دختر خاله و برادرم هستن ) رو دنبال كردم، مدام باهاشون در ارتباط بودم و اخر شب ها تو تل گرام ازشون ميخواستم همه اتفاقاتي كه اون روز براشون افتاده رو برام تعريف كنن و عكس و فيلم بفرستن

تو تصوراتم خودم رو تو اون موقعيت ها قرار ميدادم و حسابي كيف ميكردم. بعد هم كه برگشتن كلي سوغاتي درجه يك گيرم اومد(بعضي وقتا بَگ يكي از اين سوغاتي هارو بو ميكردم و پرت ميشدم همون جا😁)

يه مقدار كمي هم پس انداز داشتم كه اون رو به درهم(پول امارات) تبديل كردم به اين اميد كه خودم هم به زودي ميرم😎 و براي پاسپورت دخترمم اقدام كردم. هر وقت هم يادش مي افتادم اون عبارت جادويي "وقتي چشم اميدتان به خدا باشد هيچ چيز انقدرها عجيب نيست كه پيش نيايد..." رو با خودم تكرار ميكردم

خب در كمال خوش باوري به يكماه نكشيده امكان يه سفر چندروزه به امارات براي منو همسر و دخترم فراهم شد بدون هيچ برنامه ريزي و پس انداز قبلي!  

تو زمان اماده شدن قبل از سفر هر وقت كه ذهنم ميخواست بره سراغ حساب و كتاب سريع اين جمله رو با خودم تكرار ميكردم" من به خاطر اين سفر كه حق الهي منه از خدا سپاسگزارم و خداوند تمام جزئييات و هزينه ها ي اين سفر رو تعيين و تامين ميكنه"

اينم دو تا عكس از جذب دوستداشتني عزيزم❤️
ببخشيد كه طولاني شد🙈

بچه ها من چند سال پیش که تازه با قانون جدب آشنا شده بودم و بهش عمل می کردم موقع سال نو تصمیم گرفتم ا ...

افرين خيلي ايده ي خوبي بود

منم يه كاريه كه چند ساله انجام ميدم شبيه به اين و خيلي نتيجه ميده برام

هر سال يكي دو ساعت مونده به سال تحويل شروع ميكنم تمام اتفاقات و موفقيت ها و چيزهاي مثبتي كه برام تو سال گذشته پيش اومده رو مينويسم و به خاطر تك تكشون از خدا تشكر ميكنم، و بعد هر ارزو و رويايي كه براي سال جديد دوست دارم محقق بشه رو مينويسم و باز از خدا تشكر ميكنم به خاطر براورده شدن همشون.

اما اين ايده ي نامگذاري به نظرم خيلي جالب و مفيد و مختصر اومد، حتما امسال انجامش ميدم به اميد خدا.

ممنون عزيزم❤️❤️❤️

سلللام.صبح همگی بخیر .ان شالله امروز پر از جذب باشه براتون.پر از خوبی و خوشی و خنده.

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

عبارات تأکیدی بخشایش من هر کسی را تا کنون آگاهانه یا نا آگاهانه، در این دوره از زندگی یا دیگر دوره ها، در این جهان، در این بعد از حیات، در این سیاره، در این سطح از حیات و یا سایر سطوح حیات و زندگی به من آسیب رسانده اند را میبخشم. من رحمت و بخشایش را نثارشان میکنم. من از تمامی موجودات بخاطر تمامی اعمالی که تا کنون آگاهانه یا نا آگاهانه، در این دوره از زندگی یا دیگر دوره ها، در این جهان، در این بعد از حیات، در این سیاره ، در این سطح از حیات و یا سایر سطوح حیات و زندگی، مرتکب شده و باعث آزار و اذیت و آسیب رساندن به آنها شده ام عذرخواهی میکنم. من تقاضای رحمت و بخشایش دارم. من خودم را بخاطر تمامی اعمالی که تا کنون آگاهانه یا نا آگاهانه، در این دوره از زندگی یا دیگر دوره ها، در این جهان، در این بعد از حیات، در این سیاره، در این سطح از حیات و یا سایر سطوح حیات و زندگی، مرتکب شده و باعث آزار و اذیت و آسیب رساندن به هر گونه موجودی شده ام میبخشم. من این رحمت و بخشایش را میپذیرم. من آزاد و رها هستم از تمامی بندها و زنجیرها و محدودیت ها🙏🏼 دایانا کوپر

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
سلام دوستاي خوبم من تو اين مدت چند تا جذب خفن داشتم كه دوست دارم با جزئييات براتون تعريف كنم متاسفا ...

مامالی جون ایشالا دوباره برگردین به همون روزای اوج در کنار دختر کوچولوی خوشکلتون. چقد عالی بود این جذب و این همه ایمان. چقدر به دل آدم می چسبه. واقعا این چیزا به تمرین نیاز داره. من بعد از این همه مدت که با بچه ها شروع کردم تو این تاپیک، تازه چند روزیه که وقتی صبح بیدار میشم یادم می مونه که از بابت شروع روز خوشحالی کنم. و جمله های الهام بخش به ذهنم می رسه. این جمله ها و این حس و حال خوب تا شب ادامه پیدا می کنه تا جایی که واقعا هر وقت یاد خودم میفتم می بینم که دارم لبخند می زنم. منی که قبلا تو حرفای منفی کلی با همسرم مشارکت می کردم الان به نظرم حرفای بیهوده ای میان که اصلا حتی شنیدنشونو در شان خودم نمی بینم.

الان با عشق به همکارام سلام می کنم صبحا. همکارام واقعا با من خیلی مهربون تر شدن. اینا تلقین الکی نیست واقعا. این که یه وجد درونی داشته باشی این خنده زورکی به حساب نمیاد. البته اینا رو در جواب اون دوستی گفتم که گفت این کارا گول زدن خوده و خنده زورکی کردن.

شادی درون چیزی نیست که با پول به دست بیاد. البته که پول زندگی رو برای ما ساده و خوشایند می کنه اما من حتی همینم تجربه کردم. داشته باشی یا نداشته باشی، و دلت شاد نباشه زندگیت یکیه. فرقی نمی کنه. خیلیا هستن که با هواپیمای شخصی مسافرت می کنن یعنی غرق در پول هستن اما حتی از یه لحظه ش لذت نمی برن. ولی کسایی هم هستن که دو پشته سوار موتور میشن و با عشقشون بیرون میرن  و دنیایی لذت نصیبشون میشه.

منم معتقدم که ما لیاقت اینو داریم که تندرست باشیم، ثروتمند باشیم و از پولی که داریم لذت ببریم. اما پیش از همه اینا باید یاد بگیریم که شاد باشیم. اینو که یاد گرفتیم، خوشبختی در جنبه های مختلف، خودشو در زندگی ما نشون میده. کم کم اصلا نگاهمون به ثروت و آسایش تغییر می کنه.

اول یه سر به شیرخوارگاه ها و بیمارستان ها و زندان ها بزنیم و بعد ببینیم که یقینا ما در برابر خیلی ها فوق العاده خوشبختیم. چرا شاد نباشیم وقتی سرپناهی داریم که توش بخوابیم و مجبور نیستیم مثل کارتن خوابها، تو هوای سرد زیر سقف آسمون از سرما بلرزیم؟ چرا دلمون خون باشه وقتی حداقل دو بار در روز غذای گرم می خوریم؟ چرا احساس خوشبختی نداریم وقتی تنمون سالمه و در به در تو این داروخونه و اون بیمارستان دنبال دارو و دکتر نیستیم؟ و ...

اینا رو ببینیم و برای همه شون شکرگزار باشیم. اینا لوازم اولیه خوشبختی هستن که یقین دارم همه بچه های این تاپیک که گوشی هوشنمد و اینترنت دارن ازش برخوردارن. وقتی به این رسیدیم وقتشه که کم کم زندگیمونو هم در عرصه مالی و هم در عرصه معنوی بهتر کنیم. و این کار جز با لبخند زدن و خود رو در حضور خدا احساس کردن اتفاق نمیفته. پس بیاین با هم شروع کنیم.

افرين خيلي ايده ي خوبي بود منم يه كاريه كه چند ساله انجام ميدم شبيه به اين و خيلي نتيجه ميده ب ...

مامالی جون چه فکر خوبی. منم حتما انجامش میدم امسال. من و شوهرم هر از گاهی که به ذهنمون میرسه که زندگیمون بی ثمر بوده، یه مرور سریع می کنیم به زندگی از اول تا الان و می بینیم که از کجا به کجا رسیدیم و گاهی واقعا حیرت می کنیم از چیزایی که به دست آوردیم که با هیچ حساب و کتابی جور در نمیاد.

مرور کردن به آدم یادآوری می کنه نعمت ها رو. چیزایی که حتی گاهی فراموش می کنیم که به دستشون آوردیم و دیگه اینقد برامون عادی شده ن که یادمون میره از وجودشون خوشحالی کنیم.

سلام الهه جووووون ،خوبی فدات😍😍😍

ای جان خسته نباشی بانوی مهربوووووون😘😘😘

موفقیت های بیشترت رو ببینیم انشاالله 😉😉😉

منم هستــــــــم 🙋🙋🙋

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
مامالی جون ایشالا دوباره برگردین به همون روزای اوج در کنار دختر کوچولوی خوشکلتون. چقد عالی بود این ج ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

حرفااااااات بینظیـــــــر و زیبــــا بود دختـــــر

یه دنیـــــــا ممنوووون بخاطر حرفهای قشنگت عزیزم😘

عالی عاللللللللللللی 👍👍👍👍👍👍👍👍

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

سلام به دوستان شاد و پر انرژی خودددددددم😊😊

امیدوارم لبخند و خنده لحظه ای از لب هاتون دور نشه گلی خانما 😀😀

الهی حال دلتون عااااالی ،شادی هاتون همیشگی ،جیب ها و حساب هاتون پر از پوووووول و خوشبختیتون پایدار و ابدی باشه عزیزای دلم 😍😍

خدا همرااااااااه و یاور همیشگیتون باشه الهی 💋❤💋

بهترینها برای شما رفیقای گلم 😉😉

پیشاپیش بهترین سال ،پربرکت ترین روزها ،عالی ترین لحظه ها رو در کنار عزیزانتون براتون آرزو میکنم دوستای خوبم😚😚

سلام دوستاي خوبم من تو اين مدت چند تا جذب خفن داشتم كه دوست دارم با جزئييات براتون تعريف كنم متاسفا ...

سلام دوست نازنینم ااااااافرین و مرحبااااا به جذب عالیت و اینکه دقیق  توضیح دادی واقعا لذت بردم دوست جونم اگه امکانش هست بقیه جذباتم تعریف کن لططططططفففاااا این جذبت که خیلی به دلم نشست