2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147901 بازدید | 5189 پست
فاطمه جونم یه چیزی بگم بهت تو مثل یه فرشته مهربونی که هر وقت میای اینجا پر از خیر و خوشی میشه خوشبخت ...

وااااای که تو خود عشقی دوست قشنگم ،ممنووووووون مهربونم ،خوشحالم که تونستم  انرژی مثبت و خوب به دوستان گلم بدم ،شما لایق بهترینها هستین گلی جونم 😊😊

فداتشم خودت خوبی خواهری که همه رو مثل خودت خوب میبینی عزیزدلم 😘😘😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
ممنونم ازت نازنینم

عزیزمی خانم😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من تازه تاپیک شمارو دیدم چندصفحه خوندم وعکس انداختم از مطالب  اگه گروه تل گرام باشه خیلی بهتره مطالب اصافه پاک.میشه وآموزشها میمونه

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊
مامالی جون ایشالا دوباره برگردین به همون روزای اوج در کنار دختر کوچولوی خوشکلتون. چقد عالی بود این ج ...

ممنون عزيز دلم انشاالله در كنار شما دوستاي خوبم و با هم به هر انچه كه اراده كنيم ميرسيم

حرفات كاملا درسته، خوشبختي يه احساس رضايت درونيه كه ريشه در ذهنيت و نگاه ما به زندگي و دنيا داره 

مرسي كه اينقدر كامل و زيبا پاسخ اون دوستي كه ميگفتن چه جوري لبخند ميزنيد رو دادي

ممنونم ازت كه وقت گذاشتي و اين كامنت پر و پيمون و سرشار از احساس مثبت رو برام نوشتي، يقين دارم اين انرژي چندين برابر بهت برميگرده❤️❤️❤️❤️

مامالی جون چه فکر خوبی. منم حتما انجامش میدم امسال. من و شوهرم هر از گاهی که به ذهنمون میرسه که زندگ ...

دقيقا فلسفه ي اين دفتر شكرگزاري كه هر روز مينويسيم هم همينه

براي اينكه هيچ نعمت كوچيكي برامون عادي نشه،

براي اينكه ذهنمون عادت كنه قدردان هر موهبت كوچيك و بزرگي باشه و با هر كدومش عشق كنيم و كلي حس و ارتعاش مثبت براي كائنات بفرستيم

اينطوري به كائنات نشون ميديم ما لايق اين همه نعمت و موهبت و حتي خيلي خيلي بيشتر از اينها هستيم

سلام دوست نازنینم ااااااافرین و مرحبااااا به جذب عالیت و اینکه دقیق  توضیح دادی واقعا لذت بردم ...

ممنون عزيز دلم

خوشحالم كه برات جالب بوده اين توضيحات

چشم عزيزم سر فرصت سعي ميكنم هر بار داستان يكي از جذب هام رو تعريف كنم🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️

مرسي از كامنت انرژي مثبتت😘😘😘😘

سلالم مامالی عزیزم چقد عالی و خوب افرین بهت عزیزدلم من از روزی ک اومدی تو تاپیک میدونسم ایمان بالایی ...

دوست خوب و مهربونم

چقد خوشحالم دوستي دارم كه همچين نگاه و نظر مثبتي به من داره

يه دنيا ممنونم

و اين رو هميشه به خاطر داشته باش ما خودمون رو در ايينه ي ديگران ميبينيم

حتما خودت هم با ايمان لايق بهترين هايي

منتظرم اينجا تا شاهد جذب هاي بزرگ و قشنگت باشم

😍😍😍😍😍😍😍

یکی از بیمارى‌هاى خطرناک، مرضى بى‌صداست که هیچگونه علامتى نداشته و ندارد، اما مى‌تواند آسیب شدیدى به شما وارد نماید! این بیماری، مرض «عادى‌شدنِ نعمت» است. این بیمارى چند نشانه دارد:

- این که نعمت‌هاى فراوانى داشته باشى، اما آنها را نعمت ندانى، و هیچگونه احساس (شکرگزارى) در قبالش نداشته باشى، گویى این که حقى کسب شده!

- این که وارد خانه شوى و همه‌ى اعضاى خانواده‌ در سلامتى بسر برند، اما «شکر خدا» را به جاى نیاورى!

- به بازار بروی و خرید کنی و به خانه برگردى، بدون این که قدردان و شکرگزار صاحب نعمت باشى، و این امر را عادى و حق خودت در زندگى بپندارى.

- هر روز در کمال صحت و سلامتى از خواب برخیزى در حالى که از چیزى نگران و ناراحت نباشى، اما خدا را سپاس نگویى!

خدایا مراقبم باش اینگونه نشوم...🙏

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

سلااااااام صبح دل انگیرزززززز چهارشنبتون بخیر, کیفا کوکککه, لبا خنددددونه من که عاللللیم امیدوارم شما دوستای گلمم عاللللی باشین, امروز از آسمون واسمون طلااااا میباره, خبرای خوشی هم همچنان تو رااااااهه  

سلام به همه دوستای گل و مهربونم...دلم خیلی واستون تنگ شده بود عشقا

یکمی کارم زیاد بود نتوستم بیام ولی جذباتون رو خوندم و کلی حال کردم باهاشون

الهه جونم خوشحالم که نمایشگاهت به خوبی پیش رفت و پیشنهاد عالی رو جذب کردی....واقعا تبریک دوست خوبم...تو لایق بهترین هایی.    

شادی جون ، مامالی جون، گلنار عزیزم جذباتون رو خیلی دوست داشتم کلی تو همشون درس بود و کلی انرژی مثبت....  

شادی عزیزم پیشنهاد انتخاب نام برای سال جدید ایده خیلی خوبیه امسال حتما نامگذاری می کنم.  

مامالی جون نوشتن نعمت سال هم ایده عالیه اینم امسال انجام میدم...  

امیدوارم امسال سالی پر پول و پر انرژی رو همگی شروع کنیم  

من که منتظر خبرهای خیلی خوبی هستم....

امروز قراره برامون از آسمون طلا بباره

خدایا شکرت به خاطر دوستان خوبم

خدایا شکرت بخاطر تن سالم و جیب پر پول و دل خوش 

خدایا دوستت دارم

ممنونم که کنارمی  

راستی دوستان من یه تجربه داشتم در مورد نوشتن نامه به فرشته ها

یه مسئله ای واسه یکی از عزیزانم ایجاد شده بود و من براش نامه نوشتم و به طرز معجزه آسایی مشکل حل شد و من واقعا حیرت زده شدم از این همه قدرت...

خدایا ممنونم بخاطر فرشته های مهربونت

دوست خوب و مهربونم چقد خوشحالم دوستي دارم كه همچين نگاه و نظر مثبتي به من داره يه دنيا ممنونم و ا ...

قربونت برم عزیزم خیلی ممنون همچنین دوست گلم    

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز