2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147905 بازدید | 5189 پست
مامالی جون ایشالا دوباره برگردین به همون روزای اوج در کنار دختر کوچولوی خوشکلتون. چقد عالی بود این ج ...

وااااای ارس جون حرفات خیلللللی قشنگه و به دلم میشینه  لذت میبرم از خوندنشون انشا... دلت همیشه شاد و لبت خندون باشه  بیشتر از تجربیاتت بگو لطفااا

سلام به دوستان شاد و پر انرژی خودددددددم😊😊 امیدوارم لبخند و خنده لحظه ای از لب هاتون دور نشه گلی ...

سلام دوست عززززززیزم     چه دعاهای قشنگی واقعا عالیه که اینهمه بهمون انرژی میدی  انشا... دعاهات در حق خودتم مستجاب شه ااااامین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به دوستای خوشگل و ماهم که هر روز صبح میام اینجا و پیاماتونو میخونم کلی عشق میکنم دوسسستووون دارم جیگرا  

صبح زیباتون بخیر باشه دوستای من الهی همیشه شاد و خوش باشین و حس و حالتون عالی باشه بهترینارو براتون میخام

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
مامالی جون ایشالا دوباره برگردین به همون روزای اوج در کنار دختر کوچولوی خوشکلتون. چقد عالی بود این ج ...

وای شادی جونم تو استادی بودی رو نمیکردی   واااااایییی عالیییییییی بودد حرفات عالین عزیزدلم دوست دارم

دقیقا ما لایق بهترینا هستیم و خوشبختیم و باید همش خداروشکر کنیم بابت این همه نعمت  خوشحال باشیم این حقمونه اگه خودمون از ته دل خوشحال نباشیم و حسمون خوب نباشه ب نظر من داریم به خودمون ظلم میکنیم

سلام دوستاي خوبم من تو اين مدت چند تا جذب خفن داشتم كه دوست دارم با جزئييات براتون تعريف كنم متاسفا ...

سلالم مامالی عزیزم چقد عالی و خوب افرین بهت عزیزدلم من از روزی ک اومدی تو تاپیک میدونسم ایمان بالایی داری و منتظر جذبای عالیت بودم خانومی  تو لایق بهترین هایی سفر که هیچ به هرچی که بخای میرسی دوست خوبم خیلی خوشحال شدم الهی بهتون کلی خوش بگذره و یه سفر پر از خاطره های شیرین و قشنگ باشه براتون  

سلام به دوستان شاد و پر انرژی خودددددددم😊😊 امیدوارم لبخند و خنده لحظه ای از لب هاتون دور نشه گلی ...

فاطمه جونم یه چیزی بگم بهت تو مثل یه فرشته مهربونی که هر وقت میای اینجا پر از خیر و خوشی میشه خوشبخت کسی که تورو داره الهی همیشه سلامت و شاد باشی دوست مهربونم خدا ب دل پاکت هرچی میخای میده 

سلااام به دوستای گلم واااای بخدا شرمندم این دوستای گرامی بنده به همراه همسران گرامیشون به مناسب ...

سلام عزیزدلم خسته نباشی الهه جونم این حرفا چیه الهی همیشه موفق و پیروز باشی دوست گلم بهتون خوش بگذره امشب عزیزم 4شنبه میبینیمت

راستشو بخوای من اینجا عادت کردم همش میام تو این تاپیک تل گرام دیر ب دیر میرم شاید هفته یه بار اونم ب سختی چون جدیدا تل گرام دیر باز میشه و مشکلاتی هس ولی اینجا راحت میام ولی باز هرطور که جمع موافق باشن

وای شادی جونم تو استادی بودی رو نمیکردی   واااااایییی عالیییییییی بودد حرفات عالین عزیزدلم دو ...

گلنارجون واقعا چه حرف خوبی زدی. اگه شاد نباشیم به خودمون ظلم کردیم. راست میگی واقعا همینه. ایشالا همیشه دلت شاد باشه عزیزم.

وااااای ارس جون حرفات خیلللللی قشنگه و به دلم میشینه  لذت میبرم از خوندنشون انشا... دلت همیشه ش ...

صباجون مهربونم ممنون از لطفت. ایشالاکه خودم بتونم به حرفایی که میزنم عمل کنم. 

گلنارجون واقعا چه حرف خوبی زدی. اگه شاد نباشیم به خودمون ظلم کردیم. راست میگی واقعا همینه. ایشالا هم ...

ممنون عزیزم همچنین توام الهی همیشه خوشحال و شاد باشی عزیزم    

سلام دوستان عزیزم روزتون پراز خیر وبرکت وشادی خیلی خوشحالم که در کنار شما هستم وهر روز ازتون انرژی میگیرم شادی جون خیلی ممنونم ازت حرفات خیلی به دلم میشینه وقتی انرژیم کم میشه با خوندن حرفات دوباره حالم خوب میشه کلی روحیه میگیرم ممنونم که تجربیاتتو با ما در میون میزاری امیدوارم تنت سالم ودلت شاد باشه وبه هر انچه که ارزوته برسی دوست دارم

سلام دوست عززززززیزم      چه دعاهای قشنگی واقعا عالیه که اینهمه بهمون انرژی میدی &nb ...

سلام بروی ماهت خانمی 

قربونت ،لایقش هستین عزیزم 

منم از شماها انرژی میگیرم گلم😘😘😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋