2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147904 بازدید | 5189 پست
سلام عزیزم فعلا که نه همه چیز همونجوریه و تغییری اتفاق نیافتاده البته بگم که ی مدته خودم دلسرد شدم و ...

اخه من نمیتونم بشینم وخودمو غول بزنم که فلان چیز عالیه ولی درحالی که برعکس هستش...به نظر من دیوونه گی هست...دوراز جمع..

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
اخه من نمیتونم بشینم وخودمو غول بزنم که فلان چیز عالیه ولی درحالی که برعکس هستش...به نظر من دیوونه گ ...

والا دروغ چرا منم میشینم بالا پایین میکنم میبینم با شرایط زندگیم خودمو دارم گول میزنم که همه چی عالیه و در واقع نیست البته بگم باید یاد بگیریم کم کم قانون جذب تو زندگی پیاده کنیم یهویی بهشت نمیشه که 

Aci aciylaiyilesir, Ask ise daha buyuk bir Askla...HZ.Mevlana

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌸 لیست مطالب تاپیک

‌•تمرین1_تغییر باورها ...ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون...ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا...ص۱۲

• پرسش و پاسخ...ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی...ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده...ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند...ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند...ص۳۲

•جذب هامون...ص۳۳

•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل...ص۴۹

•تمرین۸_دفتر شکرگذاری...ص۹۲

•تمرین۹_بازی فراوانی...ص۱۴۰

•تمرین۱۰_نامه به فرشته ها...ص۱۹۴

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
بچه ها منم ی جذب عالی داشتم برای خودم؛؛؛من هرسال یه ماه قبل از عید میرم شهرستان یعنی شوهرم منو میبره ...

افرین دوست عزیزم 😘عالی بود جذبت عاطفه جونم الهی بهتون کلی خوش بگذره عزیزدلم همیشه شادو سلامت باشی عزیزم😍

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
وای شادی جون این ایده ی نام گذاری سال چقدر باحال بود دختر😄😄😄منم امسال حتما اسم میذارم برا خودم✌دم ...

عزیزم میشه توضیح بدی.ماشالله کامنت ها زیاده.یا صفحه اش و بگو

لطفا هر کی امضا من و خوند برای رسیدن من به عشقم  یه صلوات بفرسته ممنون. و اگه کاری چیزی میدانید برای عاشق کردن بگید

سلااام به دوستای گلم واااای بخدا شرمندم این دوستای گرامی بنده به همراه همسران گرامیشون به مناسبت‌ اختتامیه نمایشگام خودشونو دعوت کردن خونه من 😂😂😂😂

هنو خستگی روزای نمایشگاه این چند وقتم از تنم بیرون نرفته باید مهمونی بدم 😐😂😂😂

البته خودشون قرار همه کارا رو بکنن ولی خو منم درگیرم دیگه 😅😅

خلاصهههه گ نگین الهه فراموش‌مون کرده هااااا🥺🥺🥺

فردا شبم بگذره دیگه دربست اینجام در اختیار شما 🤩🤩🤩

ینی اگه بدونید چقددددد دلتنگتونم شاید باورتون نشه ❤️❤️❤️❤️

من چهارشنبه صب ساعت ۱۱ اینجا نظر سنجی میزارم برا تل گرام...

لطفا آنلاین باشین ک نظرات همگی ثبت شه!

پس وعده دیدار ما چهارشنبه ساعت ۱۱ صبح همینجا 🤩

عاشقتونممممممممممممم فعلا✋❤️😍

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
سلااام به دوستای گلم واااای بخدا شرمندم این دوستای گرامی بنده به همراه همسران گرامیشون به مناسب ...

سلام عزیزم ان شاالله کارهای نمایشگاه عالی پیش رفته که قطعا همینطوره ... من این مدت اصلا نبودم هم سرم خیلی شلوغ بود و هم نت خوبی نداشتم ولی از فردا از اول شروع میکنم حتما حتما ... فقط یه لطفی بکن لیست تمرینها رو برامون بذار چون صفحات خیلی زیاد شدن اینجوری درگیر مطالب میشیم و نمیرسیم به همه کارها... مرسی 

من هستم عزیزم چطوریه؟؟؟؟؟

سلام عزیزم خوش اومدی

🌸 لیست مطالب تاپیک

‌•تمرین1_تغییر باورها ...ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون...ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا...ص۱۲

• پرسش و پاسخ...ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی...ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده...ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند...ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند...ص۳۲

•جذب هامون...ص۳۳

•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل...ص۴۹

•تمرین۸_دفتر شکرگذاری...ص۹۲

•تمرین۹_بازی فراوانی...ص۱۴۰

•تمرین۱۰_نامه به فرشته ها...ص۱۹۴

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
سلااام به دوستای گلم واااای بخدا شرمندم این دوستای گرامی بنده به همراه همسران گرامیشون به مناسب ...

سلام الهه جون خسته نباشی گلم

همیشه به خوشی

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

سلام عزیزای دلم ،دوستای خوبم

ان شاالله همیشه حال دلتون خوب باشه و سرشار از آرامش باشید .و همه آرزوهاتون به بهترین شکل و در بهترین زمان برآورده بشه.

امیدوارم سال ۹۸ تون مساوی باشه با سال رسیدن به خواسته هاتون به بهترین شکل

میان آرزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد....

پس اگر دوست دارید به آرزویتان برسید با تمام وجود به خدا اعتماد کنید ....

هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیس زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد....

ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا...

والا دروغ چرا منم میشینم بالا پایین میکنم میبینم با شرایط زندگیم خودمو دارم گول میزنم که همه چی عالی ...

به نظر من دیوونه گی هست که دائم لبخند بزنی زورکی درحالی که دلت خونه...وبشینی باورکنی که همه چی عالیه ومشکلی نداری وتلاش نکنی واس هیچی...این نهایت بیخیالیه دیوانگیه

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍