دیروز یکساعت برات نوشتم تو خصوصی ولی قبل اینکه سند کنم کاری پیش اومد دیگه یادم رفت شب ک یادم افتاد دیدم پریده پبامم🙆♀️🙆♀️🙁
فقط ی چیزی بهت بگم توی قانون جذب اولین راه تغییر باورهاس! تغییر دادی باورهاتو؟!
میشه دوباره بفرستی برام؟ !!!!!!
و ی چیز دیگه اینکه در رابطه با قهر همسرت و مشکلاتی ک پیش اومده مسعولیت این اتفاق رو باید برعهده بگیری بااااید بدونی ک هرررر اتفاقی پیش میاد به درون خودت برمیگرده!
اینکه میگی تقصیر فلانی و منم دل دارم اصلا حرف درستی نیس!!! ی چیزی توی وجودت بوده ک اون خصوصيات بد همسرت در مقابل تو فعال شده!
حالا اولین کار اینه ک باورهات رو تغییر بدی، دومی مسعولیت اتفاق های زندگیت رو برعهده بگیری هررررچی فشار و استرس روت هس رو کاملا رها کنی آزاد شی همه چی رو بسپاری دست خدا!
بگو خدایا این بار سنگین رو از روی دوش خودم برمیدارم و روی دوش تو میزارم... بعدم همسرت رو مقصر مدون اصلا توی وجودش عشق ببین خدا رو ببین لازم نیس حالا الان ک قهری بری جلو و فک کنی غرورت میشکنه!
تو همه چی رو به خدا بسپار خودش ی چیز ایی میندازه توی دلت بعد اگه اونارو انجام بدی موفق میشی...
حتمن حتمن باورهات رو تغییر بدی...
توی پیام هایی ک برام فرستادی کلبییی باور منفی پیدا کردم..اینا باعث میشن قانون جذب برات عمل نکنه...چون لحظه های آینده ما باورهای الانمون میسازن..پس خیلییییییییییی باید روی باورهای الانت کار کنی