بچه ها یه جذب کوچیکمو بگم یکم خنده داره من الان یه ماه ایروبیک میرم این ماه چون اسفنده اخر سال باشگا ...
گلنااااااااااااااااااااار وای که چه اتفاق قشنگی. منم عاشق رقصم.
ولی واقعا توی حرفات برای من دنیایی درس بود. ممنونم که با تمام جزئیات گفتی. به خصوص که گفتی برای اون 8 نفر خوشحالم بودی. این حرفت خیلی آموزنده بود. ممنونم عزیزم.
امیدوارم هر روز زندگیت پر ا این جذبای شگفت انگیز و شادی آور باشه
[QUOTE=84218032]سلااااام مامان فاطمه خانمممم چطوری ؟؟؟ خوبی خوش میگذره نی نی چطوره؟😉 بارداری مارو دعا کناااا😊...[/QUO
سلام عشقــــم خوبی فدااااااات
ما خوبیم گلی خانم ،شما چطوررررری نازنییییییین 😘😘😘😘
چشم چشم دعا میکنم فداتشم ،امیدوارم خدای مهربونمون تو و دوستای گلمون رو به تمام آرزو ها و خواسته هاتون برسونه خیللللللللی زوووووووود گلم😉😉😉😉😊😊😊😘😘😘😘
آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
بهترین هارو از خدای خوب و مهربانــــــم براتون آرزو میکنم 🙏🙏
سلام عشقای من سلام بهترین دوستای دنیا بینهایت دوستتون دارم من از وقتی باهاتون اشنا شدم تو دفتر شکرگزاری مینویسم همش ک خدایا شکرت بابت دوستای خوبی که نصیبم کردی الهی همیشه حال دلتون عالیه عالی باشه الهی همش بخندین الهی روز ب روز ب خدا نزدیک تر و ایمانتون قوی تر باشه الهیی هرچی خوشی فقط برای شماها باشه روز زیباتون بخیر میدونم امروز روز خوبی برای هممونه امروزم الهه جون کارش تموم میشه ازین ب بعد پیشمونه
تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز
سلام دوست جونیا من چرا همیشه ب ج یزی که برنامشوریختم و هی توفکرشم نمیرسم ب حدی ک میترسم دیگه ارزو وتصور ی چیزی روبکنم چون بعدش برعکس میشه. شما واقعا نتیجه گرفتین؟