2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147905 بازدید | 5189 پست
بچه ها یه جذب کوچیکمو بگم یکم خنده داره من الان یه ماه ایروبیک میرم این ماه چون اسفنده اخر سال باشگا ...

گلنااااااااااااااااااااار وای که چه اتفاق قشنگی. منم عاشق رقصم. 

ولی واقعا توی حرفات برای من دنیایی درس بود. ممنونم که با تمام جزئیات گفتی. به خصوص که گفتی برای اون 8 نفر خوشحالم بودی. این حرفت خیلی آموزنده بود. ممنونم عزیزم. 

امیدوارم هر روز زندگیت پر ا این جذبای شگفت انگیز و شادی آور باشه

[QUOTE=84218032]سلااااام مامان فاطمه خانمممم چطوری ؟؟؟ خوبی خوش میگذره نی نی چطوره؟😉 بارداری مارو دعا کناااا😊...[/QUO

سلام عشقــــم خوبی فدااااااات

ما خوبیم گلی خانم ،شما چطوررررری نازنییییییین 😘😘😘😘

چشم چشم دعا میکنم فداتشم ،امیدوارم خدای مهربونمون تو و دوستای گلمون رو به تمام آرزو ها و خواسته هاتون برسونه خیللللللللی زوووووووود گلم😉😉😉😉😊😊😊😘😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

سلاااام سلااااام خوشگلاااا😍😍

صبحتوووون پر از حال خووووب🌹🌹

روزتون سرشار از عطــــر خـــــــدا 😊😊

شادی مهمون همیشگی وجودتون باشه الهی🌷🌷

دلم برای تک تکتون تنگ شده عزیزای دللللللم ❤❤❤

بهترین هارو از خدای خوب و مهربانــــــم براتون آرزو میکنم 🙏🙏

سلام عشقای من سلام بهترین دوستای دنیا بینهایت دوستتون دارم من از وقتی باهاتون اشنا شدم تو دفتر شکرگزاری مینویسم همش ک خدایا شکرت بابت دوستای خوبی که نصیبم کردی الهی همیشه حال دلتون عالیه عالی باشه الهی همش بخندین الهی روز ب روز ب خدا نزدیک تر و ایمانتون قوی تر باشه الهیی هرچی خوشی فقط برای شماها باشه روز زیباتون بخیر میدونم امروز روز خوبی برای هممونه امروزم الهه جون کارش تموم میشه ازین ب بعد پیشمونه    

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
ای خدا چه باحااااال ،ایوووول به این جذب زیبا و جالب 👏👏👏👏 واااااای منم عاشق رقصم و خداروشکر عالی ...

اره خیلی باحال بود عزیزدلم

قربونت برم الهی مراقب خودت باش مامانی این دم عیدی ب خودت فشار نیار جیگر  همیشه شاد باشی عزیزم

ای جانم ای جان عزیزم خوشحال شدم برات

فدای تو عزیزدلم عزیزم منتظر جذبای بعدیت هستم الهی همیشه شاد و موفق باشی دوست من  

سلااآم شیما جون خوبی؟  باریکللاا ب این جذب شادت😄😄😄😄چ کیفی داشته هااا😉

سلام ب روی ماهت مریم عزیزم  مرسی عزییزم   اره خیلی کیف داش  

ممنون بابت این همه پستای قشنگت ک اینقد قشنگ راهنمایی میکنی

گلنااااااااااااااااااااار وای که چه اتفاق قشنگی. منم عاشق رقصم.  ولی واقعا توی حرفات برای من د ...

قربونت برم شادی جونی من     

فدای تو خوشحالم که مفید بود عزیزدلم واس خودم جالب بود گفتم بهتون بگم       

ﺷﺎﮔﺮﺩﯼ ﻧﺰﺩ ﺍﺳﺘﺎﺩﺵ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ : ﮐﻪ ﺫﻫﻨﺶ ﺩﺍﺋﻤﺎ ﻧﺸﺨﻮﺍﺭ ﻓﮑﺮﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﺧﻼﺻﯽﻧﺪﺍﺭﺩ. ...

عالی بود دقیقا همین طوزه فقط فقط تنها راهش اینه که بهشون فکر نکنیم و به چیزای ک دوس داریم و خوشحالمون میکنه توجه کنیم  

ببین دلیل این که میگی سه روزه داری تلاش می کنی و نمیشه همینه ژیلاجونم. در واقع از حرفات میشه فهمید ک ...

اگه دلم نمیخواست پس چرا تلاش میکنم؟

من به معنی واقعی خسته هستم ازاین همه سال که هربارمن منت کشیدم.خیلی زیاد خسته ام.

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍