2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147906 بازدید | 5189 پست
سه روزه که حسمو خوب میکنم باکتاب راز وتاپیک ساراجان. هنوزچیزی ندیدم

باور داشته باش ک چیزی میبینی عزیزم😘

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
بچه ها یه جذب کوچیکمو بگم یکم خنده داره من الان یه ماه ایروبیک میرم این ماه چون اسفنده اخر سال باشگا ...

ای خدا چه باحااااال ،ایوووول به این جذب زیبا و جالب 👏👏👏👏 واااااای منم عاشق رقصم و خداروشکر عالی میرقصم😉😉😉

برات موفقیت های زیاااااادتر از این رو آرزو میکنم دوست خوب و پر انرژی من 😘😘😘😘👍👍👍👍

خدا همه جا همراه ما هستش ،خداجونم عاشقتـــم 😍😍😍

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همین صفحه هارو بخونم یا لازمه همش خونده شه؟

اینا لیست مطالب مهم و تمریناته وگرنه اگه از ابتدا بخونی بهتره چون یه سری بچه ها سوالاتی کردند و جوابهای اون رو استارتر داده ک ممکنه سوالات خودتم باشه

پس حوصله داشته باشی و از اول همه رو بخونی عالیه

ولی اگه وقت نداری فقط تمرینات رو انجام بده

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
اخه تو کتاب رازهم گفته که چیزی روکه میخوای جذب کنی براش تلاش نکن ودنبالش نروچون اون وقت جذب برعکس کا ...

عزیزم تو میخای آشتی کردن شوهرت رو جذب کنی؟ خب باید خودتم واسه جذبت یه اقداماتی بکنی دیگه. تو تصور کن ک رفتی آشتی کنی و شوهرت خارج از تصور تو ازت استقبال میکنه و حسااابی از دلت درمیاره😄و برو آشتی کن و پیشقدم بشو و انتظار برخورد گرررررم همسرت رو داشته باش.اینو جذب کن یا میتونی تصور کنی و تو دلت براش عشق بفرستی و مدااام ب خوبیاش فکر کنی و ب اینکه اون اومده پیش قدم شده واسه آشتی ک البته باید یه سری مقدمات واسه این مدل جذبت هم انجام بدی.مثلا کارایی رو بکنی ک نشون بدی تو خوشت میاد از آشتی کردن مثلا غذای مورد علاقه اش رو بپزی یا.... لباسایی بپوشی ک مثلا اون دوست داره.نمیدونم هرکاری ک اون میپسنده رو انجام بدی ک نشون از علاقه ات ب آشتی باشه و پشیمون بودن از کارت.

اینا میشه مقدماتت واسه جذبت ک آشتی کردن همسرته و مطمعننن باشی ک با این کارات همسرت پیش قدم میشه واسه آشتی

ببین با کدوم این دوتامدل راحت تری😉درهرحال قهر طولانی بشه اصلا خوب نیستا.زودتر یه کاری بکن دختر😊تو میتونی

بچه ها چقد خوبه هر روز تعدامون زیاد میشه چقد خوبه که هممون میخواییم سرنوشت عالی و زیبا و خوبی با کم ...

سلام سحر جان ممنون از این همه دعای قشنگ مطمعنم زودتر درحق خودت مستجاب میشه چون قلب پاک و مهربونی  داری😄

منم خوشحالم ک اینجام و دوستایی ب خوبی شما دارم

این روزا خیلی سرم شلوغه و خسته ام ولی با تمام خستگی سعی میکنم آخرشب بیام و ازتون انرژی دوباره بگیرم و بخابم😍😍😍😍😍

همتون رو دوست دارم و از خدا براتون بهترین اتفاقات رو میخام و شادترین لحظه ها رو

این روزها برای مادرم و برای خودم خیلیییی دعا کنید😗😗😗😗😗😗😗

امروز یه سوتی دادم بیرون رفته بودم وای ک چقدرررر خندیدم اینقدر خندیدم ک اشک از چشام اومد 

هنوزم یادم میفته خندم میگیره🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یعنی میخاستم از شدت خنده و خجالت آسفالت رو گاز بزنمااااا😂😂😂😂بیخیال سوتی بود نمیشه گفت

از خدا براتون شادی میخام شااااادی😀😀😀😀

سلااام سلللام خانومای مثبت اندیش و پرانرژژژژژژی:-)  امروز بهترررین ها منتظرمونه ما شایسته ی به ...

سلام گلمممم منم خوشحالم ک دوست جدید بازم پیدا کردم

اونم دوستی ک قویه و میخاد زندگیشو عوض کنه عین خودم😗😗😗😗😗شاد و موفق باشی عزیزم

عزیز دلم آره برو بگو ،پنهون کاری خوب نیست،برو بگو چون ترسیدم ازت برای همین ☺ فقط این وسط این رو بگو ...

سلام فاطی جان خوبی؟ 

خیلی قشششنگ گفتی فاطی جان😍😍😍😍باریکلاااا

بچه ها یه جذب کوچیکمو بگم یکم خنده داره من الان یه ماه ایروبیک میرم این ماه چون اسفنده اخر سال باشگا ...

سلااآم شیما جون خوبی؟

باریکللاا ب این جذب شادت😄😄😄😄چ کیفی داشته هااا😉

ای خدا چه باحااااال ،ایوووول به این جذب زیبا و جالب 👏👏👏👏 واااااای منم عاشق رقصم و خداروشکر عالی ...

سلااااام مامان فاطمه خانمممم چطوری ؟؟؟

خوبی خوش میگذره نی نی چطوره؟😉

بارداری مارو دعا کناااا😊😗😗😗😗😗

ﺷﺎﮔﺮﺩﯼ ﻧﺰﺩ ﺍﺳﺘﺎﺩﺵ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ :

ﮐﻪ ﺫﻫﻨﺶ ﺩﺍﺋﻤﺎ ﻧﺸﺨﻮﺍﺭ ﻓﮑﺮﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﺧﻼﺻﯽﻧﺪﺍﺭﺩ.

اﺳﺘﺎﺩ : ﺍﺯ ﺍﻣﺸﺐ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﺍﺻﻼ ﺑﻪ ﻣﯿﻤﻮﻥ ﻫﺎﯼ ﺟﻨﮕﻞ ﻓﮑﺮ نکنی.

ﺷﺎﮔﺮﺩ : ﻣﻦ ﺍﺻﻼ ﻣﺸﮑﻞ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﻡ.

ﺍﺳﺘﺎﺩ : ﺧﻮﺏ ﺣﺎﻻ ﺗﻼﺵ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﯽ.

ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺷﺐ ﺷﺎﮔﺮﺩ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﮐﺮﺩ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﻼﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﯿﻤﻮﻥ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﺪ، ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺫﻫﻨﺶ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ، ﻓﺮﺩﺍ ﺻﺒﺢ ﻧﺰﺩ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﻭﺍﻗﻌﻪ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﺷﺮﺡ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ.

ﺍﺳﺘﺎﺩ ﮔﻔﺖ : ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻼﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﯽ، ﺁﻥ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺘﻮﺍﻟﯽ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺪﺕ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﺳﺮﺍﻏﺖ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ.

ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺍﺟﺘﻨﺎﺏ ﺍﺯ ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﻧﺎﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﻭ ﺁﻥ ﭼﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻣﺘﻤﺮﮐﺰ ﺷﻮﯼ.آنگاه ﺍﻓﮑﺎﺭ ﻧﺎﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﻓﺮﺻﺘﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻇﻬﻮﺭ ﭘﯿﺪﺍ ﻧﻤﯽ کند.

عزیزم تو میخای آشتی کردن شوهرت رو جذب کنی؟ خب باید خودتم واسه جذبت یه اقداماتی بکنی دیگه. تو تصور کن ...

اخه این بار خودشم خیلی مقصربودنمیشه که همیشه من برم اشتی منم دل دارم خب.همیناروتصورمیکنم ولی اون کله شق ترازاین حرفاست.یک هفته مونده به عید من هنوز حتی خونه تکونی هم نکردم دست ودلم به هیچی نمیره

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
ﺷﺎﮔﺮﺩﯼ ﻧﺰﺩ ﺍﺳﺘﺎﺩﺵ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ : ﮐﻪ ﺫﻫﻨﺶ ﺩﺍﺋﻤﺎ ﻧﺸﺨﻮﺍﺭ ﻓﮑﺮﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﺧﻼﺻﯽﻧﺪﺍﺭﺩ. ...

واس جذب باید بخوای ورهاکنی نمیشه که هم بخوام هم خودم دست به کاربشم

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
اخه این بار خودشم خیلی مقصربودنمیشه که همیشه من برم اشتی منم دل دارم خب.همیناروتصورمیکنم ولی اون کله ...

ببین دلیل این که میگی سه روزه داری تلاش می کنی و نمیشه همینه ژیلاجونم. در واقع از حرفات میشه فهمید که تو دلت نمی خواد آشتی کنی. حالا حتی اگه یک سالم تلاش کنی نمیشه عزیزم.

ببین من برات یه پیشنهادی دارم. اصلا چرا داری به آشتی فکر می کنی؟ فکر کن اصلا هیچ اتفاقی بینتون نیفتاده. زندگی معمولتو بکن. اینقد به این قضیه فک کردی که ذهنت مقاومت می کنه.