2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
نه عزیزم باطل نیست بعدا بنویس(بد به دلت راه نده) ولی اگه یه بار دیگه پیش اومد توی گوشیت بنویس بعد من ...

باشه عزیزم ممنون گفتی دوست گلم  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
دوستای عزیزم حالا اگه منت کشی کنیم چی میشه؟ منت آدم غریبه یا دشمنمونو که نکشیدیم. منت شریک زندگیمونه ...

وای شادی جون عالی بود حرفات من ک خیلی استفاده کردم چقد باعث خوشحالیه ک همچین دوست باشخصیت و مهربون و با ایمانی دارم بهت افتخار میکنم عزیزم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من دو سه روز بود که همه ش به خاطر یه سری مسائلی دعا می کردم که مجلس عروسی خواهرزاده م خیلی عا ...

مبارک باشه عروسی خواهرزادت عزیزم خب خداروشکر چقد خوب عزیزم به سلامتی عزیزم  

@sara0098  سلام الهه جونم خیلییی خوشحال شدم قربونت برم میدونسم که میای و خبرای عالی بهمون میدی ولی واقعا این اتفاق باعث شد که بیشتر ب قانون جذب ایمان بیارم که واقعا باور داشتن مثبت و تلاش در راه هدف میتونه به بهترین شکل ممکن صورت بگیره ما لایق بهترین ها هستیم و ازجایی ک فکرشو نمیکنیم اتفاقایی میفته ک کلی خوشحالمون میکنه فقط کافیه باور و ایمان داشته باشیم تو لیاقت بهترینارو داری دوست عزیزم خیلی برات خوشحال شدم الهی همیشه موفق باشی عزیزدلم 

اگه خدا بخواد ها همه چی پیش میاد مث همین نویسنده معروف که تو جذبش کردی و از کارات خوشش اومد وای چه حس خوبیه من ک جات نیسم حس و حالم عوض شد عاشقتم الهه    

وای شادی جون عالی بود حرفات من ک خیلی استفاده کردم چقد باعث خوشحالیه ک همچین دوست باشخصیت و مهربون و ...

گلنار نازنینم چقد مهربونی. حتما وجود خودت پر از عشقه که حرفام به دلت نشسته

من خیلی عجله دارم اخه😭😭😭😭

عزیز دلم آره برو بگو ،پنهون کاری خوب نیست،برو بگو چون ترسیدم ازت برای همین ☺ فقط این وسط این رو بگو مث حرف آقای شریفی می‌گفت ی اتفاق بدی مثلا سر کار افتاده بود ،فردا روزش ک می‌خواستم برم سر کار تو راه به خودم می‌گفتم چی میشه الان همه چی آروم باشه و چ میشه رئیس خیلی خوب با من رفتار کنهه ،دیگ ذهنت مقاومت نمی‌کنه ک نههه من بد بودم ریئس بخاطر اشتباه دیروز نمیبخشه مثلا منو ،،،جاش می‌ره  دنبال جوابت..حالا تو بگو چی میشه من برم شوهرم با خوبی باهام رفنار کنه ،اگ خوب باشه حال منم خوب میشه و تموم نگرانی من تموم میشه ...پس برو پیش شوهرت بهش بگو و قبلش همش با خودت بگو من میدونم بهش بگم باهام خوب رفتار میکنه ...یا بگو چی میشه من برم پیش شوهرم برم باهام آشتی کنه؟؟؟جواب سوالت رو مثبت میاد... اینجوری ارتعاش خوب می‌فرستی و استرست کم میشه و اصلا فکر منفی نکن می‌دونم شوهرت بخاطر پنهون کاری و ترست ک نگفتی ازت ناراحته رأسش رو بگو دیگه چیزی نمیگه ..

عزیز دلم آره برو بگو ،پنهون کاری خوب نیست،برو بگو چون ترسیدم ازت برای همین ☺ فقط این وسط این رو بگو ...

صبح گفتم بهش اس دادم....ازترس نبود ازخجالتم بود اخه خیلی مهربونه واس همون هم نتونستم توچشماش نگاه کنم وبگم من زدم....فکرای منفی هم دورمیکنم ومثبت فک میکنم ولی یهوبه خودم میام میبینم دوباره منفی تو فکرمه...وخود شماهم ازراه قانون جذب به چیزی رسیدین یانه؟

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
عزیز دلم آره برو بگو ،پنهون کاری خوب نیست،برو بگو چون ترسیدم ازت برای همین ☺ فقط این وسط این رو بگو ...

بهش گفتم که خجالت میکشیدم بهت بگم والان عذاب وجدان ندارم دیگه خداروشکر

گلنار نازنینم چقد مهربونی. حتما وجود خودت پر از عشقه که حرفام به دلت نشسته

قربونت برم عزیزم ممنون تومهربون تری ک خوشم میاد از کسایی ک برای ارامش فکر و ذهنشون تلاش میکنن و ب جایی میرسن ک سراسر خوبی میشن و دیگ فقط افکار و باورای مثبت ک تو زندگیشون وجود داره همیشه اینجوری باش چون به همه چی میرسی😘😍

فاطی جونم خوبی عزیزدلم خوبی خانوم نمونه مادر نمونه بهترین زن حال پسرای گلت خوبه چیکارا میکنی بی بی فیس خانوم خوشگل😘😍

بچه ها یه جذب کوچیکمو بگم یکم خنده داره من الان یه ماه ایروبیک میرم این ماه چون اسفنده اخر سال باشگاه جشن میگیره و قراره ک همگی با یه اهنگ خاص یه مدل برقصیم وقتی وارد کلاس شدم از همون روز اول تمرین رقص بود ک اماده شن واس جشن پایان سال و همش میگفتن 8نفرن ک هم قدیمین هم رقصشون عالیه تمرین زیاد کردن میخان بیارن جلو منم ک عاشق رقص ته دلم دوس داشتم منم جلو باشم ولی برای همه اوناخوشحال بودم بعضی خانوما حرف میزدن میگفتن ما سیاه لشکریم و الکی پشتشونیم اصل کار اون 8نفر جلوان من ولی ب حرف هیچکی توجه نمیکردم فقط با عشق و علاقه هروقت تمرین بود میرقصیدم بعد چند جلسه دیدم مربی از رقصم خوشش اومد ریاح نباشه حس میکنم عالی میرقصم😂(ب قول رشتیها من مَرَ قربان 😉😁)منو اورد جلو صف اول گفت تو ازین ب بعد باید جلو برقصی میخام شمام دیده شی من انقد ذوق کردم اصن باورم نمیشد ک من تازه وارد اومدم صف اول و با اونام حتی امروز یکی از همون 8نفر رفت عقب منوگذاش جاش من شوک شدم میخاستم بگم اگ فکر بد نکنیم و مث اون خانوما ک ب اون 8نفر یه جورایی حسادت میکردن و خودشون باورنداشتن هرچیزی ممکنه من فقط دوس داشتم ته دلم جلو برقصم ولی اصن توفکرش نبودم یا غصه نمیخوردم خیلی ریلکس بودم اصن فکرشو نمیکردم ک من جلو باشم فکرشو نمیکردم اصلا تا اینک اینجوری شد میدونم چیز خاصی نیس ولی واس من خیلی جالب بود و کلی ذوق کردم😃

بهش گفتم که خجالت میکشیدم بهت بگم والان عذاب وجدان ندارم دیگه خداروشکر

حالا ک راستشو گفتی و خودت ارامش پیدا کردی حال وقتش ک حستو نسبت بهش خوب کنیو اصن فکر بد نکنی مطمئن باش امشب مث هرشب  ب خوبی وخوشس میگذرونین😘😍

حالا ک راستشو گفتی و خودت ارامش پیدا کردی حال وقتش ک حستو نسبت بهش خوب کنیو اصن فکر بد نکنی مطمئن با ...

سه روزه که حسمو خوب میکنم باکتاب راز وتاپیک ساراجان.

هنوزچیزی ندیدم