2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
سلام الهه جان من زدم تو تاپیک بامدادخمار ک پرطرفداره و مال رژیمه. خودمم عضوشم. کاربر زیاد داره مشهدی ...

مرسی عزیزم ک گفتی هدفم  اطلاع رسانی هستش بیشتر همین ک اطلاع داشته باشن کافیه ممنونم❤️🙏

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

سلاااام سلاااام خوبین دوستای قشنگم چقد دلم براتونتنگ شده بود ان شالله بهترینا براتون رقم بخوره من چن روز نت نداشتم دلم براتون ی ذره شده بود خیلی پیام بود بالاخره تموم شد مریم جونم مرسی صدام زدی ان شالله همیشه خوب و سرحال باشی و پرانرژی الهه جان ان شالله ک موفق باشی میدونم تو تموم سعیتو کردی و بهترینا برات رقم میخوره مونرو جان خداروشکر ک ب خواستت رسیدی ان شالله یکی یکی بیاین از جذباتون بگین .بچه ها من جمعه امتحان دارم بعدشم چن روز میرم پیش دوستای هم دانشگاهیم خیلی خوشحالم ..میشه برام انرژی مثبت بفرستین ....تازه من کلی جذب کوچولو داشتم خداروشکرررررررر😍😍😍😍😍

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مونرو ‍  جونم الهی هزار مرتبه شکر دوست عزیز و مهربونم خداروشکر من میدونستم اون چیزی ک میخای هم ...

ای جونمممم گلنار قشنگم

ممنون از این همه حرفای قشنگ و دلنشین 

عزیزمی

ندیده دوستت دارم

در ضمن عکس پرو فایلت عالیه و همیشه به من انرژی میده

الهی که شما هم همیشه جذبهای عالی داشته باشی و بیایی مارو خوشحال کنی دخمر پر انرژی

میبوسمت

خداروشکر که به خواسته ات رسیدی عزیزم😍😍😍انشالله بزودی به همه ی خواسته های دلت برسی 😍😍😍عزیزم سجد ...

مرسیییی مهربون

الهی آمین چشم حتما

همون موقع به جا آوردم

دوستتون دارم

سلاااام سلاااام خوبین دوستای قشنگم چقد دلم براتونتنگ شده بود ان شالله بهترینا براتون رقم بخوره من چن ...

به به سلاااااام گلی خاااانم بالاخره تشریففف آوردید😉

دل ماهم برات تنگ شده بود.دیگه من پررو ام از جانب بقیه ام میگم😁ببخشید همگی!!!

عزیزم امتحانت ک صد درصد عالی میشه اصلا نیازی ب انرژی مثبت نیست چون تو خودت تو کلمه مثبت خلاصه میشی😉

تفریحت با دوستاتم ک عالی میشه و خوششش میگذره بهتون چون تو بینشون هستی ک سراسر انرژی مثبت هستی

پس چیزی باقی نمیمونه من بگم😄

و در آخرررر آفرین ب تو ک جذبای موفق داشتی منتظر اون بزرگ بزرگاااش باش👏👏👏👏👏

دوستت دارم گللللیییی جاااان😍😍😍😍

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
دوستای گلم میشه لطفا طرز نوشتن نامه رو بگین... تا حالا ننوشتم فقط میدونم باید از کلمات مثبت استفاده ...

پوپک جان نامه دوتا داریم:

۱- نامه ب خدا ک تو صندوق توکل هست ک باید تا ۴۰ روز یه خواسته رو بنویسی(اگه چندتا خواسته داری باید چندتا نامه بنویسی جداگانه واسه هر خواسته یه نامه) و درون یه صندوق بندازی و پشت نامه یا نامه هات بنویسی برسد ب دست خدا. متن نامه هم اینجوریه ک ۳قسمت داره، باید اول خواسته ات رو بنویسی ک چی میخوای بعد احساست رو بنویسی ک وقتی ب اون خواستت میرسی چ احساسی داری( احساس شادی، شعف، قدرت، خوشحالی و... داشتن)و بعد خداروشکر کنی ک ب خواسته ات رسیدی( در اینجا باید بنویسی ک مثلا خدارو شکر ک به این زودی ، به این سرعت، ب این راحتی، ب این آسونی و... ب خواسته ام رسیدم)

مثال؛ خداجونم من دوست دارم ک فلان شغل رو بدست بیارم. اگه این خواسته من برآورده بشه من خیلیییی شاد و خوشحال میشم. خدایا شکرت ک من ب این آسونی و ب این زوودی فلان شغل رو بدست آوردم.

۲- نامه ب فرشته ک توضیحاتش تو صفحه ۱۹۴  هست. توضیحات استارتر رو بخون.

موفق باشی🌷

🌸اینم لیست مطالب تاپیک

‌•تمرین1_تغییر باورها ...ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون...ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا...ص۱۲

• پرسش و پاسخ...ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی...ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده...ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند...ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند...ص۳۲

•جذب هامون...ص۳۳

•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل...ص۴۹

•تمرین۸_دفتر شکرگذاری...ص۹۲

•تمرین۹_بازی فراوانی...ص۱۴۰

•تمرین۱۰_نامه به فرشته ها...ص۱۹۴

❣مناجات شبانه

تو که میدانی باید در سختی ها مقاوم باشی، چرا ناامید می شوی...؟

تو که میدانی روزهای سخت نمی مانند چرا باز هم نگران و ناآرامی؟!

تو که بهتر از من می دانی،

پس چرا باز هم؟!

می دانم که می دانی،

ولی و اما و اگر ندارد!

آرام و استوار به مسیرت ادامه بده...

ذهن زیبایت، زندگی را زیبا خواهد کرد؛

آنگاه تو میان خوشبختی غرق خواهی شد،

آنقدر که هیچکس نتواند نجاتت دهد...!

خیالت راحت،

من هم می‌دانم،

تو هم می‌دانی،

بی اما و اگر؛

خدا همیشه هست...!

شبتون بخیر عزیزان😊

💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝😍😍😍😍😍😍😍😀😀😀😀😀😀😀😊😊😊😊😊😊😊😍😊😍😍😍😍😍😍😍😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂دوستون دارم

قربونت برم عزیزم ممنون دوست گلم همچنین منم برات بهترین اتفاقا رو از خدا میخام عزیزدلم از دور هر دو ت ...

قربووووونت منم میبوسمت گلم

چشم چشم عکسش رو میزارم حتما😍😍😉😉😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
ای جونمممم گلنار قشنگم ممنون از این همه حرفای قشنگ و دلنشین  عزیزمی ندیده دوستت دارم در ضمن ...

قربونت برم عزیزم منم ندیده دوست دارم همتونو ندیده دوستون دارم هیچ وقت از داشتن همچین دوستایی انقد خوشحال نبودم همتون خواهرای نداشتمین  

چه خوب خوشحالم که بهت انرژی میده عکسم  راستش من همیشه از چیزهایی ک دارم خوشحالم و راضی و همیشه شاکرم همیشه ام تو زندگیم همه چی خوب پیش رفت خدارو بینهایت شکرت    

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
سلااام به همگی دوستای گل و نازنینممم😍😍😍😍😍 بچه ها میشه ی خواهشی بکنم ازتون،؟؟   یکی دو رو ...

عزیزدلم تاپیک زدم دوست گلم فقط نمیدونسم چ جوری باید عکسو ذخیره کنم تا بتونم عکسم بفرستم فقط ادرس و نشونی نوشتم ببین خوبه

سلااام به همگی دوستای گل و نازنینممم😍😍😍😍😍 بچه ها میشه ی خواهشی بکنم ازتون،؟؟   یکی دو رو ...

اها تونستم عکسو سو کنم عکسشم گذاشتم