2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
ای جونم  الهی صدهزارمرتبه شکر که به خواسته ات رسیدی گلی خانم  انشاالله همیشه موفق باشی و ...

قربونت مامان گلی

الهی که شما هم در کنار همسرت همیشه توش و سالم باشی و سایتون بالای سر نی نی تون باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عشقای من سلام دوستای عزیزم ظهرتون بخیر و شادی حالتون خوبه خوشگلا براتون روزی پر از شادی و عشق و سرشار از نعمت الهی رو ارزو میکنم الهی حال دل همتون خوبه خوب باشه بازم مث همیشه میگم خیلی دوستون دارم خداروشکر میکنم ک پیشتون و دوستای خوبی پیدا کردم پستاتونو ک میخوندم دیدم چقد جای الهه خالیه  انشاءالله زود کار نمایشگاهش تموم شه و بیاد پیشمون  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

@مونرو‍  جونم الهی هزار مرتبه شکر دوست عزیز و مهربونم خداروشکر من میدونستم اون چیزی ک میخای همون میشه مگ میشه خدا درخواست دختر با ایمانی مث تورو رد کنه تو بهترینی و لایق بهترین هایی و به هرچی میخای میرسی قربونت برم الهی همیشه لبت خندون باشه و همیشه با جذبای قشنگت حال مارو هم خوب کنی منم دوست دارم عزیزم  

فدای دلـــــت خواهری ،منم دلتنگت میشم گلم نی نی خوبه خاله جونش ممنون 😊😊 فداتم مهربون تمام اتفاقه ...

قربونت برم عزیزم ممنون دوست گلم همچنین منم برات بهترین اتفاقا رو از خدا میخام عزیزدلم از دور هر دو تونو میبوسم بعدن ب دنیا اومد باید عکسشو واسمون بزاریا    

گلنارجونم ممنونم از این همه مهربونیت. برات دعا می کنم که همیشه سربلند باشی و محبوب همه

قربونت برم عزیزم منم برات بهترینارو از خدا میخام عزیزم الهی همیشه سلامت و شاد و موفق باشی دوست عزیزم  

آره واقعاااا درست میگی نوع گفتن کلمات خیلییی مهمه باید فعل جملاتمون مثبت باشه و نباید بگیم ک مثلا م ...

اره جیگر خیلی مهمه باید خیلی مراقب باشیم خواهش میکنم مریم جونی من فدای تو        

سلام عشقوولی هاا،واقعا بهتون عادت کردم ها ،انرژی منم وابسته به شما شده چند روزه نبودم ته کشیده بود انرژیم 😁 ان شاالله حال دلتووون عالی عالی و زندگیتون پر آرامش و نعمت و فراوانی ...ان شاالله کار نمایشگاه الهه جوونم به خوبی و خوشی و با موفقیت به پایان برسه 😘😘😍😍

ولی من یه جایی خوندم که کلمه قدرت و ارزش داره نباید دور ریخت باید بسوزونیم که از آتش نیرو بگیره یه ...

در مورد ورقها و کلمات قران بزرگان دین گفته اند اگر قرانی فرسوده یا پاره شده و دیگه قابل استفاده نیست یا اون را زیر خاک دفن کنید یا در آب روان بریزید که بی احترامی به قران نباشد . به نظر من،وقتی در مورد مقدس ترین نوشته های روی زمین این نظر گفته میشه قطعا بهترین کار برای بقیه نوشته هایی که در ارتباط با خدا هست هم همین  روشهاست  

لطفا یه صلوات 🌸برای حل مشکلم بفرستید . نیازمندم 🙏
در مورد ورقها و کلمات قران بزرگان دین گفته اند اگر قرانی فرسوده یا پاره شده و دیگه قابل استفاده نیست ...

خیلیییی ممنونم دوست خوبم ک اینو گفتی😊

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

سلااام به همگی دوستای گل و نازنینممم😍😍😍😍😍

بچه ها میشه ی خواهشی بکنم ازتون،؟؟  

یکی دو روز تا نمایشگام مونده..

دارم تمام تلاشم رو برای تبلیغات انجام میدم ب تمام پیج ها و کانال های اینستا خودم و دوستا و آشناها سپردم..میخام اکه ممکنه اگر ک تمایل داشتین هییییچ اجباری نیس اگه وقت داشتین از امشب تا چهارشنبه هرکدوم تون ی تاپیک بزنید برای اطلاع رسانی شایذ مشهدی های بیشتری ببینن تاپیک تون رو...

فقط بگید نمایشگاه نقاشی از ۱۵ تا ۱۹ اسفند ساعت ۵ تا ۱۰ شب برگذار میشه اگه دوس داشتین سر بزنید

آدرس دقیق هم ک مشهد، بلوار وکیل آباد بین کوثر شمالی ۴ و ۶ پشت فضای سبز پلاک ۲۲

پیشاپیش ممنون تک تکتونم❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹

اینم پوستر نمایشگاهمون هستش 👇

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

چیز دیگه تا پایان کارهام و فرارسیدن استراحت نمونده دیگه یکم دیگه تحمل کنید 

عاشقتونمممم و حسابی دلتنگ 😍😍❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
خواهش میکنم شغلی گلم

خداروشکر که به خواسته ات رسیدی عزیزم😍😍😍انشالله بزودی به همه ی خواسته های دلت برسی 😍😍😍عزیزم سجده ی شکر یادت نرخ😘😘

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
سلااام به همگی دوستای گل و نازنینممم😍😍😍😍😍 بچه ها میشه ی خواهشی بکنم ازتون،؟؟   یکی دو رو ...

سلام الهه جان من زدم تو تاپیک بامدادخمار ک پرطرفداره و مال رژیمه. خودمم عضوشم. کاربر زیاد داره مشهدی ام توش هستند

اگه بخواند میاند😉موفق باشی عزیزززززم😍😍😍

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉