2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
سلام رفیقای نااااااااب و قشنگم  سلااااام بهترینهاااااااااااا روز روزگارتوووون خوش جیگرا حال ...

سلام خوشکل خانووووووووووم چطوری؟

با پسر قشنگت چه می کنی؟

چه حرفای قشنگی. ایشالا که دعاهات در حق همه مون و پیش از اون در حق خودت برآورده بشه و همیشه چشات از شادی برق بزنه.

خبرر خوب دارم چه خبری چه جذبی از اونا باحال پرانرژی هاااا ممنون از همتون ممنون از همه کسایی که ...

مونرو جونم سلام عزیزم خیلی خوشحالم که به خواستت رسیدی

امیدوارم همین طور پرانرژی به جذب های بزرگ تر دست پیدا کنی...

چقدر خوبه که آدم صبح رو با شنیدن خبرهای خوب شروع کنه اونم از این دسته خبرها...

خدای بزرگ ازت ممنونم و  خیلی خیلی دوستت دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوشکل خانووووووووووم چطوری؟ با پسر قشنگت چه می کنی؟ چه حرفای قشنگی. ایشالا که دعاهات در حق هم ...

سلام گل نازززززم ،من عالیم نی نی کوچولومم عالیِ عالیه فدات😊😊😊😊

شما چطوری گلی خانم ؟؟

انشاالله همیشه حال دلتوووون خوب و عالی باشه رفیق عزیزم😘😘😘😘

ممنون قشنگم😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

دوستان عزیز سلام و امیدوارم حال دل همگی عالی باشه

امروز از آسمون برامون طلا میباره...هووورررررااااا

خدایا شکرت بخاطر همه چیز

خدایا شکرت بخاطر این ثروتی که به ما ارزانی داشتی

خدایا شکرت بخاطر حال خوب این روزهامون

خدایا شکرت بخاطر آرامش روحی و ذهنی که داریم

خدایا ما رو در مسیری قرار بده که فرصت های زندگی مون رو از دست ندیم...

پیشاپیش سپاسگزارم بخاطر اتفاق های خوب امروز  

بچه ها برای منم داره از نظر شغلی اتفاقای خوبی میفته. منم برای شغلم نامه می نوشتم هر روز. حالا کم کم ...

عزیزم امیدوارم خیلی زود شاهد اتفاق های بهتری باشی...

برات از خدای مهربان حال خوب رو آرزو می کنم دوست خوبم  

سلام سلاااااام به همه ی دوستان عزیز و مهربونم

حال دلموووون عالی باشه همیشه😘😘

صبح هممون پر از خیر و برکت 

خدایا شکررررررت که امروز هم لیاقت دادی تا بندگیت رو بکنیم هزاررررررر بار شکررررررت خداجون خوشگلم😍😍😍

امروز بهترین اتفاقها برامون میوفته ،منتظر لحظه های ناب و عالی باشیم از طرف خــــــداجونمون 😊😊😚😚

عاشقتــــــم خـــــــــــــدا❤

عاشقتــــــم پروردگــــــارم ❤

عاشقتــــــم معبــــــــودم❤

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااآاای مونرو جاااان خیلیییییی خوشحال شدم تبریک میگمم ...

سلام سلام صدتا سلام هزار و سیصدتا سلام

سلام به روی ماهتون به چشمون سیاهتون

عاشقتونممممم

از آسمون برامون طلا میباره

ممنون مریم گلی عزیز

منم خیبی خیلی خوشحالم کنار شما

و واقعا خداروشکر میکنم

الهی که هرچی حال خوب مال تو و بچه های این گروه باشه

قبول نیست. باید تعریف کنی که چی شده. اینجوری ما هم ازت یاد میگیریم که تو موقعیت مشابه چکار کنیم.

عزیزمیییییی

چشمممم

هرچی شما بچه ای باحال بگین چشم

راستش از صبح همون عبارت تاکیدی رو که اینک الحال زمان مقبول من است روز خوش اقبالی حیرت انگیز من

واقعا درون من شور به وحود نیاره

با وجود استرس بالا و اینکه همش فکر میکروم که خراب میکنم خدارو هزاران مرتبه شکر که انجام شد

به لطف خدا و انرژی شما دوستای گلم

از همتون میخوام همیشه دعام کنید

عاشقتونمم خیلیم دوستتون دارم

الهی به همه آرزوهای قشنگتون برسین 

مونرو جونم سلام عزیزم خیلی خوشحالم که به خواستت رسیدی امیدوارم همین طور پرانرژی به جذب های بزرگ تر ...

سلام عزیز دلم

قربونتون

ممنون از انرژی های خوبی که برام فرستادین

ممنونتم همچنین برای خودت گل مهربون

واقعا اینجا انرژیش بالاست به واسطه وجود گل هایی مثل شما

بچه ها برای منم داره از نظر شغلی اتفاقای خوبی میفته. منم برای شغلم نامه می نوشتم هر روز. حالا کم کم ...

ای جااااان مبارکه 

الهی که زوده زود به خواستت برسی و بیایی با انرژی تعریفش کنی برامون

انرژی مثبت میفرستم برات

عزیزمیییییی چشمممم هرچی شما بچه ای باحال بگین چشم راستش از صبح همون عبارت تاکیدی رو که اینک الحال ...

خداروشکر که به خواسته ت رسیدی و ممنون که گفتی چیکار کردی.

ولی نگفتی خواسته ت چی بوده شیطون

عزیزمیییییی چشمممم هرچی شما بچه ای باحال بگین چشم راستش از صبح همون عبارت تاکیدی رو که اینک الحال ...

ای جونم 

الهی صدهزارمرتبه شکر که به خواسته ات رسیدی گلی خانم 

انشاالله همیشه موفق باشی و سربلند دوست خوبم😘😘😘😘😘😘

وقتی قبلا رسیدی مطمعنننن باش ک الانم میرسی😉 تو خودت استاد جذبی دختر خدا برات بهترینها رو رقم بزنه ...

وااای مرسی عزیز دلم امیدوارم ....

شمام با اینهمه انرژی مثبت که ساطع میکنی حتما به آرزوهات میرسی 😍😍😍👍👍👍