2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147899 بازدید | 5189 پست
سلام عزیزم ممنونم که به یادم بودی آره چون آخر ساله خیلیییی سرمون شلوغه و درگیریم اما باز میام تند تن ...

قربونت برم عزیزم فدات ممنون همچنین الهی همیشه شاد و موفق و سلامت باشی

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
دوستان عزیزم جذب بزرگ من ،بارداریم هستش  به شکرانه ی خـــــــدای مهربان و خوبم ،باردار شددددد ...

الهی قربونت برم من تبریک میگم بهت دوست مهربون و خوش قلب من خوش ب حال اون نی نی ک همچین مادر خوب و مهربونی داره تو خودت فرشته ای بچتم فرشتس الهی قدمش براتون کلی خوب باشه و اتفاقای خوب و خوشی براتون همراه داشته باش تبریک میگم بعدن عکسشو بزار ببینیمش جیگرو  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونم بپرسم چن سالگی ازدواج کردین؟من نامه توکلم رو به نیت ازدواج خواهرم نوشتم خیلی خوب پیش می ...

عزیزم چرا کارت گریه باشه؟ مگه وقتی نامه تو توی صندوق توکل مینداختی گریه می کردی؟ نه دیگه. در نهایت خوشحالی نامه رو نوشتی و انداختی. حالا هم چیزی نشده. دودلی پسره هم چیز عجیبی نیست. قضیه یه عمر زندگیه. شما شروع کن به فرشته ش نامه بنویس. همه خصوصیات خوبی رو که ازش سراغ داری توی نامه ت بنویس. در نهایت مهربانی و قدشناسی ازش تشکر کن که جواب مثبت رو میده و ازدواجش با خواهرت سر می گیره. 

من یادمه یه زمانی وقتی مشکلی پیش میومد 15 بار مینوشتم: عشق الهی همین الان همه موانع رو از سر راه برمیداره و راه رو برای کامیابی و خوشحالی من باز می کنه

همه این کارا رو باید در نهایت آرامش و یقین انجام بدی تا بشه. اگه هی تو ذهنت بیاد که اگه نشه چی، این کارو خراب میکنه. برعکس همش به این فک کن که خوب اینا جواب دادن. اصلا لباس مناسب داری برای مراسمشون؟ کادوتو آماده کردی؟ وقتتو چه جوری آزاد می کنی که بری کمک به مامانت و خواهرت. همش به اینا فک کن و خودتو آماده کن.

احتمالا تا حالا هزار بار برای چیزای مختلف گریه کردی. یا شدن یا نشدن. خوبی این روش اینه که حتی اگه نشه، بازم خودتو با گریه و زاری و ناراحتی، اذیت نمی کنی.

بچه ها واقعا از ی سریاتون ناراحتم🙁

من اینهمههههه وقت گزاشتم اینهمههههههه توضیح دادم براتون...

حالا یکی یکی می‌آید میگید خونه نگرفتم داغونم جذبم خراب شد داغون شدم خواستگار خواهرم پرید از خدا شاکی ام!!!!. ناراحت نشینا ولی همین الان قانون جذب رو کلااااا بزارید کنار چون فقط داریم وقتتون رو هدر میکنید و شاید حتی زندگیتون رو بدتر هم مبکنید 

من اوایل  گفتم ک ماهایی ک با قانون جذب آشنا میشیم وظیفه مون سنگین تره!!!!! ولی شوخی گرفتین...

حداقل وقتی با این قانون آشنا نبودین بعد ی مدت کلا ناامید میشدین و بی خیال و میگذشتین کامل از قضیه و بعد ی مدت میدیدین همه چی درست شد..ولی الان هی الکی خودتونو میبرین روی آسمون بعد قشنککگگ از همون بالا ول  میکنید خودتونو تا با سر برید تو زمین 😐 عجبا ☹️

واقعااا ی سریا ناامیدم کردین ک حتی حاضر نیستم اون همه حرف هایی ک خیلی هاتون تو خصوصی ساعت ها با من حرف زدین براتون تکرار کنم....حس میکنم مورد تمسخر واقع شدم..

ینی ک چی میگین من دیگه الان ۱۰۰ درصد به خدا ایمان دارم خودمو همه رو سپردم دست خدا بعد ی اتفاق ب ظاهر بد ک میفته اصلاااا حاضر نیستین صبر و تحمل کنید و اعتماد کنید ب خدا بینید تهش چی میشه،،  اصلا چ بسا ک با این اعتماد های الکی و آبکی تون فقط خودتونم گول زدین چون اگر واقعی بود الان وضعتون این نبود ک 🙁

واقعا هیچی ندارم بگم هیچی 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
عزیزم میتونم بپرسم چن سالگی ازدواج کردین؟من نامه توکلم رو به نیت ازدواج خواهرم نوشتم خیلی خوب پیش می ...

من در سن 32 سالگی با کیوان دوست شدم و دو سال بعدش با هم ازدواج کردیم. البته قضیه من یک کم متفاوته. من یه مدتی ایران نبودم برای همین طولانی شد.

الهه جون سوال منو جواب ندادی عزیزم. راجع به اینکه بعد از 40 روز با نامه ها چیکار کنیم

عزیزم فک کنم ۳ باز جواب دادم این سوالو بریزین دور دیگه

حالا با ما مهربون باش دیگه. من دیدم چند نفر سوال کردن ولی واقعا هرچی منتظر شدم جوابشو تو این تاپیک ن ...

خب درست نخوندی حتمن چون بالاتر یکی دیگه از بچه ها هم از قول من جوابتو داد عزیزم 

ای جان چ خبر خوبی مباارکت باشه عزیزم ان شالله بسلامتی .امیدوارم ک همه بچه ها یکی یکی بیان از جذباشون ...

عزیزمی خانم گل ،ممنونم سلامت باشی دوست خوبم 

انشاالله همتون با خبرهای خوووووش بیاین اینجا 😘😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
عزیزم مباااااااااااااااااااااااااااارک باشه. چه روز خوبی این خبرو بهمون دادی. روزتم مبارک

قربونت گل مهربووووون ،انشاالله شماهم خوش خبر باشی گلم ،ممنووووون عزیززززززم😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
واااااااااای عززززیزدلم 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 ❤️ 😘 😘😘😘😘😘😘😘😘چقددددد خوشحال شدم از دیدن پیامت ...

من فدات آخه مهربونم 😢😢😍😍😍 خیلی عشقی بخدا ،بعد از خدا مدیون توام دوست گلم

حتما همینطور هست فدات من تمام نگرانی ها و دلواپسی هام رو به خدای بزرگ و مهربانم میسپارم ،خدا خودش هوای تو دلیم رو خیلی خوبتر از من داره ،خدایا هزارباررررررر شکرت 

بهترینها برای تو الهه ی قشنگم ،آرزوهات خاطره میشن میدونم 😉😉😘😘😘😘😘😘

وااااای خدایا شکرت برات خیلی خیلی خوشحال شدم عزیزم چه سعادت بزرگی که در روز تولد حضرت زهرا(س) خبر ...

یک دنیا ممنونم ،فدای محبتت دوست خوشگلم

الهی هرچی از خدای مهربان میخوای از جانب غیب سریع برات فراهم بشه 

ممنونتم 😘💋💋💋

سلام عزیزم چه جذب قشنگی داشتی .خیلی خوشحال شدم.مامان یه نی نی ناز شدی. خدا خودش محافظ خودت و نی نی ...

عزیزدلی شما ،خیلی ممنون فدات 

الهی بحق یگانگی خدای مهربانم به تمام آرزوهات برسی مهربون 💋💋💋💋

💞خدارو شکر.مبارکت باشه وبه سلامتی انشالله بغلش کنی.💕

ممنونتم دوست گلم ،انشاالله به خواسته هات برسی خانمی💋💋😘