بچه ها واقعا از ی سریاتون ناراحتم🙁
من اینهمههههه وقت گزاشتم اینهمههههههه توضیح دادم براتون...
حالا یکی یکی میآید میگید خونه نگرفتم داغونم جذبم خراب شد داغون شدم خواستگار خواهرم پرید از خدا شاکی ام!!!!. ناراحت نشینا ولی همین الان قانون جذب رو کلااااا بزارید کنار چون فقط داریم وقتتون رو هدر میکنید و شاید حتی زندگیتون رو بدتر هم مبکنید
من اوایل گفتم ک ماهایی ک با قانون جذب آشنا میشیم وظیفه مون سنگین تره!!!!! ولی شوخی گرفتین...
حداقل وقتی با این قانون آشنا نبودین بعد ی مدت کلا ناامید میشدین و بی خیال و میگذشتین کامل از قضیه و بعد ی مدت میدیدین همه چی درست شد..ولی الان هی الکی خودتونو میبرین روی آسمون بعد قشنککگگ از همون بالا ول میکنید خودتونو تا با سر برید تو زمین 😐 عجبا ☹️
واقعااا ی سریا ناامیدم کردین ک حتی حاضر نیستم اون همه حرف هایی ک خیلی هاتون تو خصوصی ساعت ها با من حرف زدین براتون تکرار کنم....حس میکنم مورد تمسخر واقع شدم..
ینی ک چی میگین من دیگه الان ۱۰۰ درصد به خدا ایمان دارم خودمو همه رو سپردم دست خدا بعد ی اتفاق ب ظاهر بد ک میفته اصلاااا حاضر نیستین صبر و تحمل کنید و اعتماد کنید ب خدا بینید تهش چی میشه،، اصلا چ بسا ک با این اعتماد های الکی و آبکی تون فقط خودتونم گول زدین چون اگر واقعی بود الان وضعتون این نبود ک 🙁
واقعا هیچی ندارم بگم هیچی