2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
سلام  میشه عزیزم  راجب جذبت واسه ازدواج بگی  تا من مجرد ببینم چیکار کنم😉😉😋😋🤗🤗 ...

سلام عزيزم

ببين مهم ترين چيزي كه تو ازدواج و روابط ما تاثير داره، دوست داشتن خودمونه!

تا ما خودمون، خودمون رو دوست نداشته باشيم احدي مارو دوست نخواهد داشت

خيلي خيلي رو اين موضوع به خصوص رو باورهات كار كن كه من خودم رو دوست دارم و بهترين ها حق الهي منه

تو جملات تاكيديت هم اين رو تكرار كن : ازدواج عالي حق الهي منه با همسري كه خداوند براي من انتخاب كرده.

واينكه تمرين هارو انجام بده.

رو حست به ازدواج كار كن، طوري كه انگار همين الان هم يه ازدواج عالي كردي. به زوج هاي خوشبخت نگاه كن، تو دلت تحسينشون كن( هرگز و هرگز نزار حسرت يا حسادت، حس خوبت رو خراب كنن)

وقتي جشن ازدواجي دعوت ميشي، با خوشحالي تمام خودت رو اماده كن برو و تو جشن و شاديشون  از ته دل شاد باش و ارزوي خوشبختي كن.

من اگه جات بودم عكس يه لباس عروس زيبارو هم با چند تا جمله قشنگ قاب ميكردم و يه جايي ميزاشتم كه هر روز چشمم بهش بيفته

يه مورد ديگه هم به ذهنم رسيد

ادم هاي تكليف نا معلوم زندگيت رو هم تكليفشون رو روشن

كن

منظورم اينه اگه روابطي داري تو زندگيت كه به ازدواج منتهي نشده و كلا معلومم نيست قراره چي بشه رو هم پرونده شون رو ببند، چون اينجور روابط راه رو براي اومدن ادم هاي ديگه به زندگيت ميبنده

به قول معروف رابطه ي نصفه نيمه و نا معلوم نداشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام الهه جونم ,چطوری گلم ,ی سوال برام پیش اومد من خودم تنها تو قانون جذب ام و تنهایی این راه جذاب و حس حال پر آرامش رو دارم به دست میارم ...ولی شوهرم تو فاز این چیزا نیست ....بعضی وقتا ی چیز منفی میپرونه میگه بچه داره بازی می‌کنه سر و صدا می‌کنه حالا همسایه‌ها چشش می‌زنن ساکتش کن ،من حرفشو قبول ندارم و میگم پسرم در پناه الهی هست و هیچیش نمیشه عزیزم نگران نباش...یا میگه اه پول ندارم یا کار کردم پول بهم چرا نمیدن همیشه همینطوره زحمت میکشم پولم رو دیر میدن ،(کارش آزاده) ...من با خودم میگم شوهرم لایق بهترین هاست و اون پول حق الهی اونه و به راحتی و به سادگی بدستش میاره ...حالا سوال من اینه با وجود فاز منفی اون ،من مثبت بمونم تاثیر داره دیگ؟؟ ،خیلی سعی کردم تو این راه بیارمش گفت بهم تو مثبت شو کافیه کاری به من نداشته باش

سلام الهه جونم ,چطوری گلم ,ی سوال برام پیش اومد من خودم تنها تو قانون جذب ام و تنهایی این راه جذاب و ...

@sara0098  

@مامالی4    

@مریم1984  

عزيزم من يه توصيه اي برات دارم اين عبارت تاكيدي رو مدام با خودت تكرار كن: خدايا ان خانه اي كه تو ب ...

عزیزم ممنون.چندتا کار داشتم ک گذاشته بودم بعد از خرید خونه،رفتم اونارو انجام دادم.جملاتم میگم حتی صلواتم بینشون میدم..فقط انشالله ک زود نتیجه بده تا خیالم راحت شه.💞😘😘

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
سلام الهه جونم ,چطوری گلم ,ی سوال برام پیش اومد من خودم تنها تو قانون جذب ام و تنهایی این راه جذاب و ...

فاطی جون ی بار یادمه الهه جون میگفت شما به آدمای اطرافت توجه نکن که فکراشون منفیه تو خودتو مثبت نگه دار.بلخره هرکار کنی آدمای منفی تو زندگی هممون زیادن و نمیشه فکرای همشونو مثبت کنیم...شوهر من باز خودش قانون جذبیه همیشه تو ماشینش حرفای استاد هارو گوش میده ولی با این حساب بعضی وقتا ک انرژیش میاد پایین و منفی حرف میزنه من خیلی حس بدی میگیرم ولی باز به حرفاش توجه نمیکنم سعی میکنم حالمو خوب کنم

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
واااای خدا جونم عاطفه جون باورت میشه همینننن الان 2 تا چک که 3 و 6 ماه پیش برگه شده بودن و امیدی به ...

چقدر خوشحال شدم عزیزم😀خداروشکر واقعا

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
سلام عزيزم ببين مهم ترين چيزي كه تو ازدواج و روابط ما تاثير داره، دوست داشتن خودمونه! تا ما خ ...

ممنون عزیزم .توضیحاتت عالی بود

بهترین ها برات رقم بخوره

😍😍😘😘

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
يه مورد ديگه هم به ذهنم رسيد ادم هاي تكليف نا معلوم زندگيت رو هم تكليفشون رو روشن كن منظورم اينه ...

اتفاقن فکرم درگیر یه نفره .دارم رو خودم کار میکنم که همه چیز رو بسپرم بخدا تا با اونی که خوشبخت میشم و خدا صلاح میدونه وصلت کنم

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
یکم کارای هنری بهم معرفی کنین لطفا تا برم راجبشون تحقیق کنم ببینم از کدوم خیلی خوشم میاد بلخره😆😄

من چرم کار میکنم و خیاطی

چرم خیلی خوبه ولی خیاطی حوصله میخاد😊

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
@مریم1984     سلام عزیزم خوبی؟خیلی مطالبت قشنگن دستت طلا سرشار از انرژی مثبت در مورد س ...

سلام محبوبه جان خوبی عزیزممم میگما تو ک منو صدا کردی تو اعلانهام نبود!!! الان خودم تک ب تک صفحات رو طبق عادتم میخوندم دیدم پیامت رو🤔

خوبه من شبا میام میخونم پیاما رو همههه رووووو😆

جدددا بددن کلاس اینقدر قشنگ دوختی

وااای یاد منم میدی چطوری اینقدر ظریف دوختی؟ با دست یا با چرخ؟ توش رو با چی پر میکنی؟ الگو داره آماده؟

خیلیییی خوشگل بودندااااا😄😄😄😄منم موخوام🙃

سلام سلام زیباترین دوستاااااان دنیاااااااااااااا حال و روزتوووون خدایی ،نگاه قشنگ خـــدا همیشه همرا ...

سلاااام ب روی ماهت 😊ایولللللل خسته نباشی خاااانم😍 باریکلاااا ک جلو افتادی👏👏👏👏👏👏👏

بله تو قوی و پرقدرتی اونقدر قوی ک نیازی ب هیچ کس نداری😉

عزیزم در زمینه کاریم بیشتر بود اینکه فروشم تو یه گروه بیمه ای رفت بالا با یه شرکت خوب قرارداد ...

باریکلا محبوبه دمتتت گرررم خیلی خوشم  اومد

آفرین ادامه بده تو واقعا لایق  بهترین هایی🤗