2777
2789

من چند روز پیش تو فروشگاه سنگدون خریدم باورم نمیشد قیمتش ۱۴۰ باشه همش فکر میکردم اشتباه نوشتن 😂 احتمالا گوشت قرمز حسابش میکنن این قیمت میدن 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل فقط و فقط کبابی با دنبه خیلی حال میده 😍😍😍سنگدونم چرخ میکنم عزیزم با چرخ کرده البته ی بار دل هم چرخ کردم کنار گوشت و باهاش تابه ای درست کردم عالی شد ولی دل و گوشتو باید تازه تازه چرخ و استفاده کنی بنظرمن 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

والا ما پول داریم دل و سنگدون ربطی به پولداری داری و نداری شما دل و جیگر گوسفند نمیخورید؟این مرغ چه ...

دقیقا من نمیدونم چرا انقدر دوست دارم بعضی وقتا رو زغال حالت کباب درست میکنم نمیدونم چرا انقدر خوشمزس لعنتی

سنگدان مرغ کلی خواص داره یه سرچ کن لطفا که نخوای اینطوری دیگران رو تحقیر کنی😑

علت بی سوادیتون همین چیزاس که با یه سرچ توی سایتهای بی پایه که فقط انتشار یک متن تکراریه اونو ملاک قرار میدین . تو سرچ کن اگه تونستی یه سایت تحقیقاتی یا دانشگاهی پیدا کنی که گفته کلی خواص داره بیا اینجا بزار . وگرنه ببندش

دوستانی که برای سنگدون گارد گرفتن بهتره بدونین تمام کباب کوبیده هایی که میل می کنید حدود 70 درصد اون کوبیده رو سنگدون تشکیل داده که با دنبه و کمی گوشت قرمز قاطی میشه

حتی سوسیس و کالباس هایی هم که میل می کنید از سنگدون و اون پوست زرد رنگ روی سنگدون هس 

من عاشق همین ضایعات مرغم به قول بعضی کاربرا🙄

وضعیت مالیمم در حدی هست که بتونم بهترین گوشتا رو بخرم ولی اینا هم دوس دارم تنوعه خوردنش گاهی

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

علت بی سوادیتون همین چیزاس که با یه سرچ توی سایتهای بی پایه که فقط انتشار یک متن تکراریه اونو ملاک ق ...

شما که سواد داری و ادعای با سوادی میکنی لطف کن از مضراتش یه سایت معتبر پیدا کن و بفرست بقیه هم مطلع بشن

درضمن در کنار سواد بهتره فرهنگتون هم یکم ارتقاء پیدا کنه روی لحنتم یکم کار کن که به اسم خیر خواهی و آگاه کردن دیگران نخوای تحقیرشون کنی

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

دوستانی که برای سنگدون گارد گرفتن بهتره بدونین تمام کباب کوبیده هایی که میل می کنید حدود 70 درصد اون ...

اونایی که میدونن سنگدون و جیگر مرغ ضایعاته ، خوبم میدونن که سوسیس کالباس و کوبیده بیرون چه مرضیه و نمیخورن

شما که سواد داری و ادعای با سوادی میکنی لطف کن از مضراتش یه سایت معتبر پیدا کن و بفرست بقیه هم مطلع ...

کلا اعضای هضم غذا در بدن حیوانات از سنگدان و روده و معده حاوی انواع باکتری بیماری زا هست ، جدا از اینکه محل رسوب و تجمع هورمون ها و انتی بیوتیک های صنعتیه که با دوز بالا در ایران استفاده میشه . خود جگر مرغ هم از سنگدان بدتره چون خود جگر مسول جمع آوری سمومم بدنه ، 

عوارض اینا در مقابل فواید اندک اون قابل قیاس نیس . هر انچه فواید هم داشته باشه در خود گوشت مرغ هم هست و نیازی به خوردنش نیست .

پای مرغ سرشار از کلسیمهمن یه زمانی استخون پام شکسته بودپزشک میگفت تا میتونی پای مرغ بخور

اره دقیقا من الان دخترم ۱۰ماهشه ی مدت بخاطر دندون دراوردن استپ وزن کرد دکتر گفت تو تمام غذاهاش پامرغ بریزم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فقر فکری به این میگن ، کسی که آشغال نخوره به معنی لاکچری بودن نیس .

فقر فرهنگی ینی یکی ی چیزی میخوره ک دوس داره حالا یکی نرسیده بخاد هرجور شدع بکنه تو چشش ک نباید بخوری اشغاله و اه اه 

دوست عزیز منم نمیخورم چون دوست ندارم ولی میبینم بعضیا مخورن و نوش جونشون هرچیزی و بزور نکن تو چش کسی