2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
ملوسک جون منم دارم انجام میدم. دیروز یه فکری به ذهنم رسید. الان هرچی که میخرم تو این بازی، عکسشم می ...

حتما میان واینکه باعث میشه ذهن ثروتمند میشه باورت میشه من هرچی میگن فلان چیز گرونه اصلا به چشمم نمیاد پیش خودم میگم اینکه اصلا همچین گرونم نیست.من خیلی سعی میکنم حالمو خوب نگه دارم وانرژی منفی ندم این تاپیک پراز حس مثبته اصلا واردش میشم انرژی مثبتتون تمام وجودمو میگیره.خدایا شکرت براهمه چیز

عشق همان چیزی است که به شما این امکان را میدهد که بعد از هر سختی بارها و بارها متولد شوید.
حتما میان واینکه باعث میشه ذهن ثروتمند میشه باورت میشه من هرچی میگن فلان چیز گرونه اصلا به چشمم نمیا ...

آره دقیقا. دیگه به چشم منم هیچی گرون نمیاد. برعکس گذشته ها. خیلی فرق کردم. من هیچوقت تو فکر خریدن چیزای لوکس نبودم. یه بار که صبحش تو بازی فراوانی، دو تا لوستر هرکدوم به قیمت حدودا 2.5 میلیون خریدم که بازم به چشمم نمیومد، داشتیم از جلوی یه لوستر فروشی لوکس و بزرگ با ماشین رد می شدیم که ناخودآگاه خودمو تو اون لوستر فروشی دیدم. که این برام پیشرفت حساب میشه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه پس منم از امروز ۱۸۱۰ بار میگم....من اسمم عاطفه اس

واااای خدا جونم

عاطفه جون باورت میشه همینننن الان 2 تا چک که 3 و 6 ماه پیش برگه شده بودن و امیدی به پاس کردنشون نبود پرداخت شدند

تازه صاحبش چقدرررر عذرخواهی کرد

خدایاااااا شکرت عاشقتم

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
سلام دوستای عزیزم صبحتون به خیر و شادی💗💗💗💗 دوستان من ختم قرآن برای امام رئوف،امام مهربانی ها،اما ...

سلام سلام ب همه ی شما دوستای گلمم ان شالله حال دلتون خوب باشه...عزیزم اسم منم بنویس قران خوندن خیلی ب ادم ارامش میده فقط بهم بگو کدوم جز رو بخونم...خدایا شکرت بخاطر همه نعمتایی ک بهم دادی.خدایاشکرت بخاطر حال خوب دلم.خدایا شکرت بابت همچین دوستای گلی.خدایا هزاران هزامرتبه شکرت بخاطر داده ها و نداده هات😍😍😍😍

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....
سلام سلام ب همه ی شما دوستای گلمم ان شالله حال دلتون خوب باشه...عزیزم اسم منم بنویس قران خوندن خیلی ...

عزیزم میتونی جز 6و7و8رو بخونی اگه زیاده بگو کمترش کنم انشالله به هر چیزی که میخوای زود زود میرسی گلم فقط عزیزم تا 20اسفند وقت داریم که تمومش کنیم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
سلام فاطی جونم خوبی عزیزدلم صبحت بخیر و خوشی عزیزم هر وقت میام نیستی دلم تنگ شد برات     ...

سلام دوست گلمم من ک مث همیشه عالی ام و همه چی بر وفق مراد 😉

عزیزم من هستم کدوم جز باید بخونم؟

شما هم اگه می تونین جز 9و10و11رو بخونین عزیزم اگه نمیتونین بگین کمترش کنم انشالله به هر چیزی که میخوای زود می رسین فقط عزیزم تا 20اسفند وقت داریم که تمومش کنیم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

سلام دوستان انشالله همتون تو شادیاتون غرق شین.❤💖

الهه جان اگه یادت باشه یکی از جذبای من خونه بود...راستش ما ی هفتس درگیر این قضیه شدیم اصً جور در نمیاد،،،ی خونه پسند کرده بودیم بیانه هم داده بودیم ومن تقریباً از روز بیانه دیگه نامه تو صندوق ننداختم چرا ک گفتم تموم شد دیگه....

ولی بعداً صاحب خونه دبه کرد تقریباً۲۰تومن اولش شوهرمو برادرم قبول نکردن..ولی چندروز بعد گفتن باشه دیشب ک باز دوباره رفته بودن بنویسن یارو دوباره گفته بود ک ۵تومن هم بزارید روش دیگه برادرم اعصابش خورد شده بود گفته ک نمیخوایم..

حالا شب میگف ک همش پیام میدن بیا ۵هم بزار روش بنویسیم...

سوالم اینه چرا جور در نمی یاد آخه؟یعنی نباید نامه نوشتنو قطع میکردم؟انقدر ناراحتی کشیدم تو این روزا...بعضی مواقع هم زیادی ناامید شدم خیلی،،،حتی یه بارهم برا نماز صبح ک تقریباً خواب وبیدار بودم با خودم میگفتم بلند نمیشم بخونم..انگاری ی جورایی از خدا ناراحت بودم....و خواب موندم و نخوندم...

صبح ک از خواب بیدار شدم انقدر از خودم بدم اومد همش میگفتم چرا به خدا اونجوری گفتم...چرا پا نشدم بخونم؟

خستم خیلی دیگه چیکار کنم آخه؟

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
سلام گلی جان منظورت گروه تو تل هست؟ یا اینجا؟ اگه اینجا منظورته ک همون وقت ک فرستادی تا حدود زمان ک ...

سلام خوبی مریم مرسی عزیزم .منظورم بعدش ک ک دیگه اون سه نقطه رفت باید چطور پاک کنی؟

شما هم اگه می تونین جز 9و10و11رو بخونین عزیزم اگه نمیتونین بگین کمترش کنم انشالله به هر چیزی که میخو ...

اره عزیزم من قران خوندنو خیلی دوس دارم هرچ بیشتر بهتر..فقط ببخشید من باید همشو باهم بخونم .بعدشم اگه میشه نگاه کنید ببینید جز ۹ازایه۸۸سوره اعراف شروع میشه و جز ۱۱ک با ایه۵سوره هود تموم میشه .شروع و پایان این سه جز درسته .از کی باید شروع کنم ....خیلی ببخشید هی سوال پرسیدم😍😍😍😘😘😘

سلام دوستان انشالله همتون تو شادیاتون غرق شین.❤💖 الهه جان اگه یادت باشه یکی از جذبای من خونه بود.. ...

عزیزم تو به نتیجه کار ایمان داشته باش و با آرامش بشین درباره ش مراقبته کن. اگه این خونه مناسب شما باشه بهتون داده میشه وگرنه معادل این یا بهتر از اینو به دست میارین.

برای ما هم همچین شرایطی پیش اومده و بعد دیدیم که چه خوب شده که نگرفتیمش. ایشالا بهترین ها براتون پیش بیاد.

باشه عزیزم چن تا جز میخوای

عزیزم بیشتر از یک جز نمیتونم میترسم مدیون بشم

آخه دو جز دیگه هم جاهای دیگه شرکت کردم جز 5 و 6 رو باید بخونم

اگه شما 3 یا 7 بگین عالی میشه

بازم هر چی باشه عالیه

شما هم اگه می تونین جز 9و10و11رو بخونین عزیزم اگه نمیتونین بگین کمترش کنم انشالله به هر چیزی که میخو ...

باشه  با کمال میل میخونم انگار قسمت این شد.

التماس دعا

عزیزم تو به نتیجه کار ایمان داشته باش و با آرامش بشین درباره ش مراقبته کن. اگه این خونه مناسب شما با ...

دعا کن برام عزیزم.مرسی.

باور میکنی چند روز پیش استخاره باز کردم سوره نور صفحه۵۸۲اومد نوشته بود—با تهیت وارد خانه خود شوید وسلام کنید—به خدا به خاطر این آیه انقدر گریه کردم وخدارو شکر کردم وکلی خوشحال و امیدوار...

ولی همش قیمتا میره بالا...واقعاً کم طاقت شدم،،به خدا ایمان دارم خیلی ولی یه چیزای کاملاً بر عکس میبینم،،

به خدا میگم چی میشه اونی ک میخوای بدی رو زود بدی تا منم ب کارام برسم فکرو خیال و استرسو بزارم کنار...مثلا خونه تکونی کردم،ی هفتس قالی شویی فرشارو آورده همونجوری لول مونده،چرا ک دستم به کار نمیره بقیرو بشورم خونرو جمع و جور کنم،فرشارو بندازم همش میگم بزا خیالم از خونه راحت بشه بعد...اونم ک جور نمیشه...

تورو خدا دوستان برام دعا کنید...خدا هیچ کسو تو انتڟار نزاره..آمین.

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝