2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

الهه جون خیلی از هنر نقاشیت خوشم اومد آفرین به دوست هنرمندم😍😍انشالله به امید موفقیت های بالاتر

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
الهام جون من امشب شب 34 ام از 40روز صندوق توکلم بود واسه امشب رو 12:05دقیقه شب یادم اومد و نوشتم ...

نه عزیزم خیالت راحت باشه برای  یکی از بچه‌ها هم همین مشکل پیش اومده بود الهه جون گفتن اشکال نداره مهم نیست و ادامه بده

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگى شوق رسیدن به همان فردایی است که نخواهد آمد!

تو نه در دیروزى،

و نه در فردایى...

ظرف امروز پر از بودن توست،

زندگى را دریاب!

سلام و درود

صبح شما عزیزان بخیر🌺

امروزتون پراز اتفاقای شیرین باشه الهی...

خوابیییییید؟؟؟من رفتم دنبال کارام شمام بخوابید😁

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
@مادر_نمونه5     وای محبوبه جون عالیه کارات 😍 چقد قشنگ بودن خیلی خوشم اومد خیلی زیبا بود ...

قربونت برم عزیزم

ممنون که بهم روحیه دادی البته نظر لطفته اونجوریام که تعریف میکنی نیست😘

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir

@مریم1984  

سلام عزیزم خوبی؟خیلی مطالبت قشنگن دستت طلا

سرشار از انرژی مثبت

در مورد سوالت خواستم بگم نه گلم برا نمد دوزی کلاس نرفتم از روی علاقه کار میکنم

هیچکس چیزی به آدمی نمیدهد مگر خود او.

و هیچکس چیزی از آدمی دریغ نمیدارد مگر خود او.

در بازی زندگی اگر خودتان عوض شوید همه اوضاع و شرایطتان عوض خواهد شد.

#فلورانس_اسکاول_شین

سلام سلام زیباترین دوستاااااان دنیاااااااااااااا

حال و روزتوووون خدایی ،نگاه قشنگ خـــدا همیشه همراهتون 

دلتنگتون بودم رفیقای خوبم 

من از جمعه اسبابکشی داشتم 😢 هلاکم هلاک 😭😉😀😆 کم نمیارم خدای مهربونم به من توان و قدرت بدنی بالایی داده خداروشکررررررررررر 

در عوضش همه ی کارای عیدم انجام شد 😍😍😍😍😍😍 

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

الهی بهترین اتفاقها برای تک تکتون بیوفته رفیقای گلم 🌹

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

الهی جوووووووون 

من با تلگررررام موافقم آجی گلم🙋😉

فدای مهربونیات عزیزم نظر لطفته در مورد بازی فراوانی من خیلی بهش باور دارم اتفاقا منم الان خریدهام ک ...

میشه نشونه هاشو بگی که ما هم انرژی بگیریم؟؟

منم خوشم اومده خیلی باحاله    

سلام گلمممم باید آبی رنگ بشه فاطی جون تا بفهمه صداش کردی

سلوم عزیزم صبحت بخیر و خوشی و‌پر از نعمت،ثروت و فراوانی الهی ،ایدی تل گرامم بودش 😘

با خودت #تکرار کن؛

«همه چيز در جهانم نيكو و عالی ست

من برای رسيدن به آرزوهايم پر از شور و شوق هستم و هم اكنون با آغوشی باز آماده دريافتم.

#خداوندا_سپاسگزارم

صبحتون بخیر و خوشی🌹🌹🌹