2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

سارا جان الان حدود دوهفته ست که دارم با تاپیک پیش میرم دستاورد مهمش برام آرامش و عزت نفسیه که پیدا کردم سبک رفتار و حرف زدنمو تا حدود زیادی عوض کردم و بار مشکلاتمو تا حدود زیادی زمین گذاشتم.خواب آروم تری دارم و بهتر به کارام میرسم یه جورایی رخوت و کسلی ازم دور شده

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست جونا من پس برم؟؟؟  تاپیک باز باشع یا ببندم؟؟؟

برو بهترین رفیق ،روزت منور به مهربونی خدا 😍😘😉🌹🌹🌹

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
دوست جونا من پس برم؟؟؟  تاپیک باز باشع یا ببندم؟؟؟

برو گلم  موفق باشی عزیزم خدا قوت..به نظزم ببند گلم ...ما ک صبح ساعت نه چشم انتظاریم همیشه 😅

ساراجون یه روش هستا که.آرزوهات روبصورت زمان حال باجزئیات بنویسی رهاش کنی بعد بهش فکر نکنی باورتون نم ...

آخییییی عزیزم ❤️ ❤️  خیلی خوبه ببین چ طوری برآورده میشه خواسته هایی ک بدون دلهره و ترس از نتیجه رها میکنیمشون😍

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
بچه ها ازتون میخام ی دفتر شکرگزاری درست کنید برای خودتون!! در طول روز هر لحظه ک بیکار بودین برید بن ...

سارا جون من از همون روزی که صندوق گذاشتم نامه می نویسم تو دفترم هم همش از خدا شکر میکنم به خاطر روز ی که گذشت و چقدر شاد بودیم و اتفاقاتی خوب زندگیم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
سارا جان الان حدود دوهفته ست که دارم با تاپیک پیش میرم دستاورد مهمش برام آرامش و عزت نفسیه که پیدا ک ...

آفریییین تمام اینایی ک گفتی مقدمه ی زندگی سراسر خوشبختی و سعادته....راستش خودمم اولین اتفاق هایی ک برام افتاد همینا بود😍😍

کلییییی اتفاق خوب در انتظارته خودتو آماده کن❤️❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓