2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
من دوس دارم معلم بشم خیلیم بهش فکر میکنمامثلا بامانتو شلوار فرم دارم میرم سر کلاس

عزیزم اول بیا رو ی کاغذ باور صحیح و باور های اشتباهتو بنویس (استارتر صفحه ی۴برات توضیح داده )و بعد نوشتی باور اشتباه رو آتیش بزن یا پاره کن هر کدوم ک حس خوب بهت می‌ده رو انجام بده (می‌تونی باور های بچه ها رو بینی متوجه میشی صفحه ی۸) ..اینا رو ک تموم کردی هر شب قبل خواب و صبح وقتی بیدار شدی مرور کن باور صحیح رو ...یعنی بهش فکر کن تجسم کن باورش داشته باش ک مال خودتن و‌ به همون چیزی ک نوشتی رسیدی....بعد ی نامه بنویس در مورد احساست در مورد خدا (صفحه‌ ی ۱۲رو‌چک‌کن توضیح داده شده گلم) اینا رو نوشتی عکس بگیر ازش بده استارتر تا شروع کنیم با هم روزای خوب رو....بقیه سوالا رو هم می‌تونی از این صفحه ها پیدا کنی

پرسش و پاسخ..................................................ص ۱۲
•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی.............................ص۲۵
•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده.........................ص۲۵
•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند............................ص۳۲
•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند....ص۳۲
•جذب هامون......................................................ص۳۳
•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل.................................ص۴۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ازتون میخام ی دفتر شکرگزاری درست کنید برای خودتون!!

در طول روز هر لحظه ک بیکار بودین برید بنویسید یا آخر شب!!

تمام اتفاق های مثبتی ک در طول روز براتون افتاده رو بنویسید..

تاریخ همون روز هم بزنید...

بعد یکسال ک اون دفتر و میخونید کیف میکنید....تازه با نوشتن هم باعث میشه کلی ارتعاشتون بالا بره همم اینکه تمرکزتون فقط ز اتفاق های مثبت روزتون قرار میگیره و کم کم کلا اتفاق هایی ک دوس ندارین از زندگیتون محو میشه 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
بچه ها ازتون میخام ی دفتر شکرگزاری درست کنید برای خودتون!! در طول روز هر لحظه ک بیکار بودین برید بن ...

چشممم خیلی هم خوووب

یا مثلاپشت فرمون پسرم کنارمه با خودم میگم من.معلمم دارم بچمو میسپرم به مامانم برم سر کار

خیلی عالیه عزیزم 😍😍

ولی به تنهایی برای جذب خواسته کافی نیس...از ص ۴ بخونی و تمرین هارو انجام بدی متوجه میشی 

سلااام عزیزمممم امروز چطوری 😍😍

فدات شم عالی ام گلم جلوی آیینه وایسادم قبل از اینکه از خونه دربیام و کلی انرژی مثبت به خودم دادم تو طول راه هم همش جملات تاکیدی مثبتمو تکرار کردم 

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
بچه ها ازتون میخام ی دفتر شکرگزاری درست کنید برای خودتون!! در طول روز هر لحظه ک بیکار بودین برید بن ...

چشم چشم عزیزمهربووووون ،لطف کردی خانمی 😍😍😍😘😘😘😍😍😍😘😘😘

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
فدات شم عالی ام گلم جلوی آیینه وایسادم قبل از اینکه از خونه دربیام و کلی انرژی مثبت به خودم دادم تو ...

به به چقدددد عااااالی 😍 😍 

ساراجون یه روش هستا که.آرزوهات روبصورت زمان حال باجزئیات بنویسی رهاش کنی بعد بهش فکر نکنی باورتون نمیشه من نوشته بودم یادم بهش نبود پسرم دنیا اومد سراسمش بحث بود سورنا سام امیر ارسلان رفتم ثبت احوال گذاشتم پویان بعد که اومدم نوشته.رو دیدم بخدا نوشته بودم اسم پسرم پویان هست

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد..