2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
خیلی عالیه عزیزم 😍😍 ولی به تنهایی برای جذب خواسته کافی نیس...از ص ۴ بخونی و تمرین هارو انجام ...

چشم گلم ممنون ازلطفت انشالله زیر سایه لطف خدا باشی

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
چشم امروز يك دفتر زيبا برا خودمو و دخترم ميخرم

دخترت چند سالشه گلم ،منم ی پسر پنچ ونیم ساله دارم کم و بیش بهش انرژی میدم و جمله های تاکیدی رو یادش دادم یهویی وسط‌ بازی میگه خدایااا شکرت ک خوشبختیمم یا سالمیمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌹🌹🌹🌹

🌹اثرات عجیب دعا و نفرین!

وقتی برای کسی از ته قلب آرزوی موفقیت شادی و سلامتی می کنید، امواج نامرئی تفکرات و انرژی شما تشخیص نمی دهد که این آرزو متوجه دیگریست. این موج نیک خواهی ابتدا خود شما را سرشار از ماهیت خویش می کند.

در حالت دعا تمامی قوای معنوی، سلول های مغز و حتی سیستم عصبی، زیر بارش این ذرات بهشتی قرار می گیرند که خود شما آن را تولید کردید.

اگر از کسی بیزار و متنفر باشید نیز ذرات و امواج کسالت و تنفر، نخست بر خود شما میبارد و سپس در ضمیرتان رسوب میکند.

با توجه به این واقعیت، ضمیر ناخودآگاه کسی که دعا و نفرین میکند، نمیتواند تشخیص دهد که این محصولات شفا بخش و یا مسموم کننده متعلق به فرد دیگریست و باید به سوی او صادر شود بلکه در این شرایط، ضمیر ناخودآگاه، آن محصولات را ابتدا خودش جذب میکند.

همیشه به یاد داشته باشید آبی که در رودخانه جاریست،

برای همدیگر دعای خیر و برکت کنیم🌺🙏🏼

🌹🌹🌹🌹

😇  💓

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

💞💞💞

قانون افزایش(سپاس بیشتر=جذب بیشتر)

قانون افزایش یا Law of Increase همانند قانون جذب، یکی از قوانین جاری بر هستی ماست که شاید بعضی اوقات از قلم افتاده و یا به آن کم توجهی شود در صورتیکه نقشی اساسی در زندگی هر شخصی دارد.

قانون افزایش می گوید؛

در صورتیکه نسبت به هر آنچه مثبت که داریم سپاسگزار بوده و شکرگزار هستی باشیم، و همچنین همواره هر آنچه مثبت را که داریم بزرگ شمرده و بر زبانمان و دلمان جاری نماییم، آن داشته زیاد شده و روز بروز به نوعی بهتر در زندگیمان تجلی پیدا می کند.

این زیاد شدن به دلیل این است که طبق قانون جذب، پدیده بر ضمیر ناخودآگاه ما نفوذ کرده و باعث می شود که ذهن داشتن این داشته را بصورت عملی در زندگی نیاز بداند. پس ما به زودی باعث جذب هر چه بیشتر آن داشته می شویم.

در قرآن داریم:

لَئن شَکَرتُم لازیدَنَکُم به این معنا که شکر نعمت نعمتت را افزون کند.

در تفسیر این آیه آمده است؛ اگر نعمتهایی را که به شما دادم به یاد بیاورید به آنها می افزایم.

پس می بینیم که خداوند متعال خود بر روی این مساله تاکید داشته که همانا سپاسگذاری و به یادآوری داشته باعث ازدیاد و افزایش آنها میگردد.

وقتی شخصی مال بسیار دارد و همواره از مال خود تعریف می کند و سپاسگزار هستی می باشد، هستی خودبخود هر آنچه که دارد را به سمت این شخص می بارد، حتما این مورد را دیده اید.

همچنین است در مورد کسی که مثلا به بیماری ای مبتلاست. یکسره از بیماری خود می گوید و هرکجا که می رسد از دردها و تحمل هایش می گوید و روز بروز حال او وخیم تر می شود.

چه بسا اگر این فرد بیماری خود را کتمان می نمود و گویی که چنین بیماری وجود نداشت شاید خیلی زودتر از آن خلاص می شد. دقیقا بیماری ترس مرضی به همین صورت است.

در کل قانون افزایش می‌گوید، از هر آنچه که داریم صحبت کنیم و فکر کنیم، افزایش می یابد.

همین الان خدا رو برای تمام نعمت هایی که دارید، سلامتی، خانواده، شغل، سرپناه، ثروت و ... شکر کنید

💞💞💞

🌸اینم لیست مطالب تاپیک

‌•تمرین1_تغییر باورها ............................................ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون.........................ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا.......................ص۱۲

• پرسش و پاسخ..................................................ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی.............................ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده.........................ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند............................ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند....ص۳۲

•جذب هامون......................................................ص۳۳

•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل.................................ص۴۹

•تمرین۸_دفتر شکرگذاری........................................ص۹۲

سلااام سلاااام سلاااام به همه دوستای عززززیزم 😍 😍 😍 😍 😍 

چ صبح قشنگی امروز 😋😋

مامانم صب زود اومدو برام ی ساندویج خوشمزه آورد 🥰🥰🥰🥰

خدایا شکرت ❤️❤️❤️❤️چ روزی بشه امرووووز😋😋😋😋😋

سلاممممممممممم سلاممممممممممم زندگی سلامممممم

صبح بخیر

خدایا سپاسگذارم  که چشم های سالمی دارم که میتونم امروز هم زیبایی ها رو ببینم

خدایا سپاسگذارم که قلب سالمی دارم که میتونم عشق بدم به اطرافم

خدایا بخاطر سلامتی سپاسگذارم

خداوند روزی رسان است هم اکنون مبلغ هنگفتی پول درپناه لطف الهی به شیوه ای عالی به من میرسد

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...
من دوست دارم و میخوام کارم رونق بگیره و درآمدم بره بالا جمله تاکیدیم هم مرتب میگم

سلااام مبینا جوووونم آفریییین عزیزم عااااالیه 👏 👏 😍 

از خداوند می‌خواهم امروز برایتان همان روزِ خاص و رویایی باشد

همان روزی که شما غرق در رویایش هستید

از خداوند مهربان تقاضا دارم امروز برایتان پر از خیر باشد و عشق❤️

💧💧💧

هر روز کمی وقت بگذارید تا خود درونی تان را آماده کنید.

روزتان را با بیان  جملات تاکیدی مثبت شروع کنید. و در تمام طول روز آن ها را در ذهن خود مرور کنید و اجازه ندهید افکار منفی وارد ذهن تان شوند بگذارید کمک تان کنم این کار را شروع کنید آیا  با من تکرار خواهید کرد؟

طوری بگید که به آن ها باور دارید.

من خوشبخت هستم  ،من ثروتمند هستم ،من با استعداد هستم  ،من خلاق هستم  ،من بخشیده شده ام  ،من نجات یافته ام  ،من آزاد هستم  ،من با ارزش هستم

من پاک شده ام ،من مجهز شده ام  ،من زیبا هستم ،من جذاب هستم  ،من فوق العاده هستم من شجاعانه و فوق العاده آفریده شده ام.،من بنده ی خداوند بلند مرتبه هستم  ،من بذر بزرگی در درونم دارم  ،من به همان کسی تبدیل خواهم شد که خدا مرا برای آن آفرید  ،من پیروز هستم.

💧💧💧

🌹🌹🌹🌹      

یادمان باشد...

يادمان باشد حرفي نزنیم كه به كسی بربخورد

نگاهي نكنیم كه دل كسي بلرزد

خطي ننويسیم

كه آزار دهد كسي را

يادمان باشد كه روز و روزگار خوش است و تنها دل ما دل نيست

يادمان باشد جواب كين را با كمتر از مهر

و جواب دو رنگي را با كمتر از صداقت ندهیم

يادمان باشد