2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

بچه ها همین الان از شدت خوشحالی از شدت اینکه تونستم حال دلتون رو خوب کنم،،  بخاطر اینکه خدا منو وسیله خیر رسوندن ب بنده هاش قرار داد سجده شکر ب جا آوردم....نمیدونم چطوری تشکر کنم از خدا وافعا خوشحالم واقعا 😢😢

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجدانن منم مدیون سارا جووون ام حال خوبمو ،خدایا شکرت ک تاپیکشو دیدم و همراهی کردم و حال الانم عالی ع ...

فاطی جون واقعا از اینکه اینهمه اتفاقای خوب برات افتاده که همه شونم مهم و عالین خیلی خوشحالم. با این حرفات به منم دلگرمی دادی عزیزم. ممنونم. ایشالا که خوشیت پایدار باشه.

سلام به روی ماه همتون صبح قشنگتون ب خیر و شادی خیلی دوستون دارم بهترین اتفاقارو از خدا براتون میخام ...

سلام مهربون ،روز زیبا و پر از انرژی مثبتت به خوشی و شادی ،فدات  ماهم بهترینهارو برای تو میخوایم دوستم 😘😘

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
عززززیزم واقعا میگی؟؟؟؟  خداروشکررر چقددددد خوشحال شدمممم😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘

اره عزيزم ديروز اومدم گفتم تا دوستان بدونن واقعا ميشه و انرژيشون هزار برابر بشه امروز هم ديدم اومدي به خودت گفتم و پيام دخترمو بهت رسوندم

عزیزم اصلا اشکال نداره...من اون روزم گفتم همه ی ما ممکن ی روز انرژیمون بیفته و حس و حال درست حسابی ن ...

سلام سارا جونی من درست میگی دیروز دیدم چرا یه جوریم انقد رو خودم کار کردم یهو حالم خوب شد خداروشکر 

تازه منم دیروز یه جذب داشتم هفته پیش شوهرم ازمایش داد بود یه چیزاییش بالا بود اول دروغ نگم نکران بودم ولی بعد همش میگفتم خدایا شکرت ک چیزی نیس دیروز شوهرم رفت ج ازمایش ب دکتر نشون بده من همش خیالم راحت بود همش میگفتم خدایا شکرتک شوهرم میره دکتر و بهش میگ هیچی نیس نگران نباش دقیقا دیروز دکتر ب شوهرم گفت تو سالمی هیچیت نیس اون عددم اصن مهم نیس گفت اصن نگران هیچی نباش   

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
کارما چیه ساراجون؟؟؟

کارما یعنی اینکه توی دنیا هر کاری بکنی، کوچیک یا بزرگ، خوب یا بد، نتیجه ش به خودت بر میگرده.

برای همین مثلا میگن نفرین دو سر داره. یا مثلا من یه مدتی برای همه آرزوی سلامت می کردم. واقعا نتیجه شو می ددیم. اگه با تمام عالم هستی در صلح باشی، آدما رودوست داشته باشی، حیوونا رو، گیاهان رو، اشیا رو، به هیچ چیز آسیب نزنی نتیجه همه اینا به خودت بر میگرده

سارا جون من صفحه90کتاب 4اثرم ولی راستشو بخوای باهاش زیاد حال نمیکنم ولی با ویس های آقای شریفی حالم ع ...

میگم ک بار اول سنگین این کتاب ولی بار دوم تازه متوجه میشی ک چقدددد عالیه..

قشنککگگ چندین پله بالا میبرتت

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
بچه ها همین الان از شدت خوشحالی از شدت اینکه تونستم حال دلتون رو خوب کنم،،  بخاطر اینکه خدا منو ...

ای جان دلم عزیزم ،مهربون 

الهی خدا به دل پاکت نگاه زیبا بندازه 😍😍😍

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹