2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147903 بازدید | 5189 پست
سلاااام سلاااام به همگی 😍 😍 😍  چطورین خوبین چ خبرااا  من ک عااااالیم شکر خدا همه کارا ...

سلام ساراجون مهربون ،خوب و عالی باشی همیشه

بهترین اتفاق ها برات بیوفته امروز خانم گل 

روزت پر از حال خوب 🌹🌹🌹🍀🌷

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ساراجون مهربون ،خوب و عالی باشی همیشه بهترین اتفاق ها برات بیوفته امروز خانم گل  روزت پر ...

مررررسی عزیزم ایشالا برای هممون 😍😍😍

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
مریم من چی بگم  بهت 😂😂😂😂 کلا انکار حرفهای منو گوش نمیدی روی سرت فقط علامت سواله 😂😂 من دی ...

سارا عزيزم درباره كار همسرم فعلا يك مدير موقت گذاشتن اما من مطمئنم همسرمو ميزارن و شاديمون هزار برابر ميشه فقط تو نامم مينويسم خداجونم همسرم مدير بشه و ممنونم ازت كه خواستمو بهم دادي و ارامشم هزار برابر شد درسته؟؟

حال دلتون چطووره؟؟؟ ،من ک روحیه اممم عاالیه خدا رو صد هزار مرتبه شکر 

حال دلمون عالللللی عزیزم ،خداروشکر که روحیه ات خوب و عالیه خانمی ،خدایاشکررررررررررت 

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
سارا عزيزم درباره كار همسرم فعلا يك مدير موقت گذاشتن اما من مطمئنم همسرمو ميزارن و شاديمون هزار براب ...

عزیزم ببين اکه همسر تو مدیر اون شرکت شه! ینی اون فردی ک الان مدیر هس بایذ بیکار شه درسته!.پس ی جوری طلب کن خواستت رو ک ضرری برای کسی نداشته باشه ک این کارما داره

بچه هااا ی کار دیگه بگم انجام میدین؟؟؟؟ 😆

بفرمایید ما گوش بفرمانیم خانمی 😊😊

سارا جونم راستي دخترم به ٢ تا از خواسته هاش رسيد يكيش واقعا سخت بود گفته ازت تشكر كنم الان مدرسه است ...

عززززیزم واقعا میگی؟؟؟؟  خداروشکررر چقددددد خوشحال شدمممم😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘

سارا جون من صفحه90کتاب 4اثرم ولی راستشو بخوای باهاش زیاد حال نمیکنم ولی با ویس های آقای شریفی حالم عالیه نمیشه من نخونم اون کتاب رو😳راستشو بخوای از هر چی درس و کتاب اموزشیه بدم میاد😳😳فقط عاشق رمانم😄😄

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

ساراجون چه خوبه که جواب بچه ها رو میدی. کلی چیزای خوب یاد گرفتم. الان تازه دارم می فهمم که قانون جذب از اونی که ما فکر می کنیم خیلی عمیق تره. از مثالی که برای ماشین جنسیس زدی خیلی استفاده کردم و چیزای خوبی دستم اومد که واقعا کلید راهه.

سلام به روی ماه همتون صبح قشنگتون ب خیر و شادی خیلی دوستون دارم بهترین اتفاقارو از خدا براتون میخام و خداروشکر میکنم ک دوستای خوبی اینجا دارم میبوسمتون از دور    

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز